Starity

Hatalmas megtiszteltetésben volt része Palvin Barbarának

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 04. 19:44 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (anzi7 @ 2016.10.01. 15:41)
miyumi111, igenis klassz az,hogy ennyire szeretjük és támogatjuk Barbit, legfőképpen azért mert magyar! Nem olyan egyszerű kitörni ebből az országból,neki mégis sikerült és bár a modellkedés nem az a szakma, amihez igazán nagy tehetség vagy ész kéne, Barbi igazán gyönyörű és erre is igazán büszkék lehetünk smileeee.gif Nincsenek botrányai, a ranglétrán egyre jbban menetel előre,nem igazán értem mégis miért utáljátok annyian. Csak egy tippem van:féltékenység. De ha nincs igazam, nyugodtan szóljatok, akkor elnézést, biztosan én vagyok bugyuta,hogy nem találom azt a nagy hibát, amiért le kell húzni (az már egy más dolog,hogyha csak nem szimpatikus,de nekem a kommentek alapján nem ez jött le)

Hát gratulálok, igazán sok tehetség kellet ahhoz hogy épp Magyarországon lássa meg a világot, tekintve hogy nem is igazán büszke a hazájára. rohog.gif "Nem olyan egyszerű kitörni ebből az országból,neki mégis sikerült (...)" Nos igen, csak a sad hogy másokon felkapaszkodva ment csak neki.Legyünk őszinték, saját maga sehol se lenne. rohog.gif "Nincsenek botrányai, a ranglétrán egyre jbban menetel előre (...)" Nincsenek botrányai? Neki? _nevet.gif _nevet.gif És mire lennék féltékeny?De most komolyan.Szépnek nem szép, és még - mint ezt te is bevallottad - sem észt, sem különösebb tehetséget nem tud felmutatni. pardon.gif És mi ez "ha nem kedveled xy-t akkor tuti féltékeny vagy rá!" dolog? bolond.gif Persze, azért mert nem szimpatikus az egész lénye, szívesen lennék helyében.Gratulálok, látom te is csak egy elvakult magyar vagy akinek a cipőmérete nagyobb mint az IQ-ja. clapping.gif _nevet.gif
2016. október 04. 19:48 #22
- törölt felhasználó -    
[quote=miyumi111: "tömeg arca van, szóval valószínűleg nem a külsejének (...) a család anyagi helyzetének koszönheti, hogy ott van ahol." - tömeg arca van a L'Oreal Paris nagykövetének? Ezt a szöveget is sokszor hallottam már..... Legyen annyi elég, hogy a szidók 99,9%, szivesen lecserélné a sajátját erre a "tömeg arcra". Valamint nem tudok róla, hogy nagy mágnások gyermeke lenne. Meg kinézetre is elég egyszerű a családja. [/quote]
"tömeg arca van a L'Oreal Paris nagykövetének?" Nos, lényegében igen, gratulálok hogy rájöttél. rohog.gif "Legyen annyi elég, hogy a szidók 99,9%, szivesen lecserélné a sajátját erre a "tömeg arcra"." Akkor ez esetben de jó nekem hogy nem tartozom abba a 99,9%-ba. thumbsup.gif Szerintem egyáltalán nem szép, ha szerinted igen, egészségedre. pardon.gif És most nem a féltékenység beszél belőlem, egyszerűen nem látom a kis tömeg pofájában azt az agyon emlegetett "szépséget". pardon.gif rohog.gif
2016. október 06. 19:38 #23
MinaGrime
MinaGrime
visszatérő vendég

Státusz;)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 462
Csatolások: 0
Azonosító: 257725
Tényleg nagy dolog hogy Barbi nyithatta meg! Gratulálok neki az elért sikeréhez!
2016. október 30. 16:34 #24
Esztii99E
Esztii99E
visszatérő vendég

StátuszIf a gentleman can't handle me, It's not my problem!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 264
Csatolások: 0
Azonosító: 256689
Gratulálok neki, így utólag.. heart.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok