Kétségtelen, hogy Palvin Barbara az egyik leghíresebb magyar modell, aki nemcsak a fotózásokon, hanem a kifutón is nagyon jól teljesít. Így nem is csoda, hogy a L'Oreal Paris, mint a márka nagykövetét, felkérték új üzletük megnyitására.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas megtiszteltetésben volt része Palvin Barbarának
2016. szeptember 30. 01:25
2016. szeptember 30. 06:08
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Lobbizhatna akkor érte, hogy a közeljövőben Pesten is nyissanak egyet, hogy végre ne fél év késéssel jelenjenek meg itthon a máshol már rég forgalomban lévő termékeik.
2016. szeptember 30. 07:34
Tényleg nagyon szép volt Barbi!
Jó megnyitót választottak!
2016. szeptember 30. 12:04
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Gratulálok neki
2016. szeptember 30. 14:40
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Úristen de szerencsés! Az hogy ekkora sikereket ért el igazán nagyra becsülendő! Én se szeretem annyira de büszke vagyok rá mivel egy magyarnak nem lehet olyan könnyű bejutni ebbe a modell bizniszbe! Az utolsó képen meg szerintem gyönyörű!
2016. szeptember 30. 15:03
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Gratulálok neki
2016. szeptember 30. 15:39
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
No comment... Én már nem is tudok mit mondani.
2016. szeptember 30. 22:27
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
khalifa Igaz xD
2016. október 01. 12:48
Ez valóban megtiszteltetés a számára, gratulálok neki.
2016. október 01. 15:02
Annyira bírom hogy valakinek már csak az hogy magyar, okot ad arra hogy szeresse. Oké, én is büszke vagy a magyar feltalálókra,sportolókra és stb. de azért 1.)Modellnek lenni nem annyira nagy munka, főleg hogy drága Barbikának tömeg arca van, szóval valószínűleg nem a külsejének (hanem inkább inkább a család anyagi helyzetének) köszönheti hogy ott van ahol. 2.)Egyedül az EB alatt jutott eszébe hogy "Hoppá, én is magyar vagyok!" Egyébként egyszer nem láttam hogy különösebben büszke lenne a magyarságára.
khalifa, veled egyet értek. De szerintem öt év is elég, míg eltűnik a süllyesztőben.
khalifa, veled egyet értek. De szerintem öt év is elég, míg eltűnik a süllyesztőben.
2016. október 01. 15:41
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
miyumi111, igenis klassz az,hogy ennyire szeretjük és támogatjuk Barbit, legfőképpen azért mert magyar! Nem olyan egyszerű kitörni ebből az országból,neki mégis sikerült és bár a modellkedés nem az a szakma, amihez igazán nagy tehetség vagy ész kéne, Barbi igazán gyönyörű és erre is igazán büszkék lehetünk
Nincsenek botrányai, a ranglétrán egyre jbban menetel előre,nem igazán értem mégis miért utáljátok annyian. Csak egy tippem van:féltékenység. De ha nincs igazam, nyugodtan szóljatok, akkor elnézést, biztosan én vagyok bugyuta,hogy nem találom azt a nagy hibát, amiért le kell húzni (az már egy más dolog,hogyha csak nem szimpatikus,de nekem a kommentek alapján nem ez jött le)
2016. október 01. 18:49
anzi 7: "Nem olyan egyszerű kitörni ebből az országból" - ezerszer hallottam már ezt a szöveget. Minek nézitek az országotok? Harmadik világbeli kunyhós kis falucskának?
miyumi111: "tömeg arca van, szóval valószínűleg nem a külsejének (...) a család anyagi helyzetének koszönheti, hogy ott van ahol." - tömeg arca van a L'Oreal Paris nagykövetének? Ezt a szöveget is sokszor hallottam már..... Legyen annyi elég, hogy a szidók 99,9%, szivesen lecserélné a sajátját erre a "tömeg arcra". Valamint nem tudok róla, hogy nagy mágnások gyermeke lenne. Meg kinézetre is elég egyszerű a családja.
khalifa: "Nem adok neki 10 évet és sehol sem lesz" - önmagában az a tény, hogy MÁR 10 éve a szakmában van, elég beszédes. Az az érzésem, hogy direkt mondtál egy ekkora számot, hogy mindnképp beletrafálj. 10 év múlva 33 éves lesz, ez már nem modell korosztály. Úgyhogy grat, királyúl megjósoltad a nyílvánvalót.
miyumi111: "tömeg arca van, szóval valószínűleg nem a külsejének (...) a család anyagi helyzetének koszönheti, hogy ott van ahol." - tömeg arca van a L'Oreal Paris nagykövetének? Ezt a szöveget is sokszor hallottam már..... Legyen annyi elég, hogy a szidók 99,9%, szivesen lecserélné a sajátját erre a "tömeg arcra". Valamint nem tudok róla, hogy nagy mágnások gyermeke lenne. Meg kinézetre is elég egyszerű a családja.
khalifa: "Nem adok neki 10 évet és sehol sem lesz" - önmagában az a tény, hogy MÁR 10 éve a szakmában van, elég beszédes. Az az érzésem, hogy direkt mondtál egy ekkora számot, hogy mindnképp beletrafálj. 10 év múlva 33 éves lesz, ez már nem modell korosztály. Úgyhogy grat, királyúl megjósoltad a nyílvánvalót.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: