Vitalii Sediuk ismét lecsapott: ezúttal Kim Kardashiant zaklatta Gigi Hadid után!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ugyanaz a férfi támadta meg Kim Kardashiant, aki Gigi Hadidet
2016. szeptember 30. 06:12
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem fél ez az ember, hogy egyszer még nagyon megütheti a bokáját? Kanye ugyan még nem reagált erre, de biztos tud már róla, és nem hiszem, hogy annyiban hagyná ezt a dolgot.
2016. szeptember 30. 07:09
Durva.... Ennek a férfinak nincs rendben minden....
2016. szeptember 30. 08:29
Ennek a férfinak nincs rendbe minden....először Gigit, most Kimet, a következő ki lesz, Cara? Nem hiszem el hogy vannak ilyen emberek. Kimnek a testőre tényleg a legjobb. És ha a férfit nem érdekli a feljelentés akkor nem normális....komolyan megtámadja Gigit, Kimet és nem számol a következményekkel. Jó Kimet nem tudta megérinteni se de Gigit fel emelte....és mégis csak olyan nőkről beszélünk akit szinte mindenki ismer....
2016. szeptember 30. 12:10
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Szerintem inkább fenéken akarta csókolni,nem felemelni.Legalábbis nekem a második videóban nagyon úgy látszik.
Egyébként azért a testőrnek nem kellett volna ennyire elkapnia.Elég lett volna arrébb rántania,de ő kb úgy reagált mintha legalább egy terrortámadást kellene elhárítania.
Oké,hozzáteszem nekem se tetszene ha valaki így "rám vetné magát",én is kiakadnék rajta,de én már csak azon nevetek,hogy mennyi beteg,bolond ember van ezen a világon.Komolyan mondom szánalmasak..
I Love Paris,a te hozzászólásod pedig külön tetszik.Főleg amit Zayn-ről írtál.
I Love Paris,a te hozzászólásod pedig külön tetszik.Főleg amit Zayn-ről írtál.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2016. szeptember 30. 14:25
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Beteg egy ember az biztos!
2016. szeptember 30. 14:36
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Hogy ez mire volt jó... Hát fogalmam sincs de elég durván nézhetett volna ki a dolog ha nincs ott az a testőr! xD Lehet fel se tudta volna emelni, na az még cikibb lett volna xDD
2016. szeptember 30. 15:09
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szerintem fel se bírta volna emelni
2016. szeptember 30. 15:40
A fickó nem vette észre, hogy ott volt azaz állat Kim mellett?
Megláttam, és kajak megijedtem, pedig nem áll szándékomban Kimre támadni.
2016. szeptember 30. 16:33
Hát ez nem normális... mondjuk szerintem nem is tudta volna felemelni
2016. szeptember 30. 17:09
Ez a csávó nem normális! Miért akarja ennyire felemelni Kim-et vagy bármelyik másik hírességet?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.