Miley Cyrus ismét Hannah Montanáról nyilatkozott
2016. szeptember 29. 21:15
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Erdekes interju!
Emlekszem, hogy egyszeruen imadtam a HM-et nezni, de sose jutott volna eszembe, hogy neki ilyennehezsegei is voltak mellette. Nyilvan sokan koszonhet neki, hiszen megis csak azza edzette aki most o.
2016. szeptember 30. 21:54
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hűűű most ezt jó volt olvasni,mert igazából egyetértek miley-val,amit mond és olyan jól fogalmazta meg
2016. október 01. 12:20
Nagyon szimpatikusan nyilatkozott a Hannah Montana-s múltjáról és igaza is van. Amikor a sorozatot elkezdték felkapni, az emberek nem gondoltak bele, hogy mi lehet valójában a színfalak mögött, mert összességében tetszett nekik, amit láttak. Nekem is és Én sem gondoltam bele ezekbe. De örülök, hogy Miley végül úgy néz ki, hogy a sorozat és a botrányok után kezdi megtalálni önmagát és a saját útját.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: