Az ír származású színész legutóbbi interjújában elárulta: hiába reménykednek a Jurassic Park-rajongók, nem fog visszatérni a folytatásban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sam Neill nem menekül többé a dinoszauruszok elől
2016. szeptember 27. 12:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 27. 13:05
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Én sem adnám a nevem már ehhez a maszlaghoz. Spielberg is jobban tette, hogy 2 rész után kiszállt a rendezésből.
2016. szeptember 27. 13:26
|
|
Jeckyll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 648 Csatolások: 5318 Azonosító: 137013 offline
|
Kövezzetek meg, de én eddig mind a négy részt imádom. Sajnálom, hogy Sam így vélekedik, bár van akit én szívesebben látnék viszont, ő pedig Dr. Ian Malcolm, azaz Jeff Goldblum.
2016. szeptember 27. 17:42
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nem igaz, hogy nem tért senki vissza, mert az a doki is ott volt például(én már csak tudom, imádom a sorozatot). Egyedül a második nem a szívem csücske, de még azt is szeretem valamilyen szinten. Nagyon várom a folytatását. I Love Paris. Spielberg is benne van még, csak a Jurassic World-nek már a producere volt.
2016. szeptember 27. 17:54
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Az első volt a legjobb, utána már borult az egész. (Akár ha a Predator filmekről beszélnénk.) Viszont nekem az új trilógia kezdése nagyon tetszett, bár nem tudom ebből mi többet hozhatnának ki. Csak remélem, hogy nem cseszik el.
2016. szeptember 28. 18:10
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Mint Daniel a Harry Potter esetében. Igaza van. Pihenjen.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: