Ugyan egyelőre nincs kilátásban újabb Potter-film, ám az egykori varázslótanoncot alakító színész nem is tervez ismét palástot ölteni magára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Daniel Radcliffe mégsem lesz Harry Potter
2016. szeptember 27. 10:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 27. 14:49
Elnézve a mostani előzményfilmeket a nagy frencsájzoknak, szerintem jobb is ha kihagyja őket. Csak rossz szájízzel gondolnának rá.
2016. szeptember 27. 17:14
Teljesen megértem őt! Manapság szinte minden, amit újraélesztenek az nem az igazi.
2016. szeptember 27. 18:17
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Valahol igaza van... Hiteltelennek éreznénk egy rom-kom filmben, mert Harryként más személyiséget képviselt.
2016. szeptember 27. 19:53
Oké sajnálom...de teljes mértékben meg lehet érteni! Nem ez az első kommentem, amiben (feltehetőleg kultúráltan) közlöm, hogy igazán vége lehetne a Harry Potternek! Minden formában!
Pl mint az Alkonyatnak. Nagyon jó lett, de vége. Stephanie azóta se mozgatott meg egy szálat se. Ez így van rendjén.
Pl mint az Alkonyatnak. Nagyon jó lett, de vége. Stephanie azóta se mozgatott meg egy szálat se. Ez így van rendjén.
2016. szeptember 28. 14:14
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nos szerintem is jólenne ha már hanyagolnák a régi filmek újradolgzását vagy folytatását..már kezd unalmas lenni. Szeretem a Harry Pottert,de szerintem nemkéne erőltetni egy folytatást..jó az úgy ahogy van befejezve
És mostmár elkezdhetnének új filmeket kitalálni !
2016. szeptember 28. 16:06
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Örülök hogy így döntött Dan. Imádom a Harry Pottert de nem volna jó egy ,,még több pénzt lehúzó" folytatás. Szerintem a story igy volt tökéletes
2016. szeptember 30. 07:49
Pedig őt már megszoktam Harry Potterként!
Furcsa lesz mást látni abban a szerepben, de valahogy elfogadom majd! Tehetek mást? Sajnos nem!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: