Ők sem hibátlanok! Ilyen furcsa hóbortjai vannak a sztároknak – I. rész
2016. szeptember 26. 17:45
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Johnny, Katy és Meghan nagyon vicces!
2016. szeptember 26. 18:09
Nagyon jó cikk lett ^^ Kíváncsi vagyok a folytatásra. Obama-val kezet foghatnék, nekem is az éjszaka közepén pörög a legjobban az agyam
Amikor meg a Johnny Depp-ét olvastam.... nos, kiköptem, amit éppen ittam....
Amikor meg a Johnny Depp-ét olvastam.... nos, kiköptem, amit éppen ittam....
2016. szeptember 26. 18:28
a körömrágásra még jó a fogszabályzó is alul felül... leszoktam róla.
2016. szeptember 26. 18:42
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Johnnyról ezt elég nehéz elképzelni
James McAvoy szokása pedig különösen tetszett...nagyon szimpatikus mint ember és természetesen mint színész. Ilyet se talál ki akárki
James McAvoy szokása pedig különösen tetszett...nagyon szimpatikus mint ember és természetesen mint színész. Ilyet se talál ki akárki
2016. szeptember 26. 18:45
Nyílván senki se hibátlan, ez nem újdonság. Viszont James McAvoy, Johnny Depp és Simon Cowell hóbortja meghökkentett.
2016. szeptember 26. 18:56
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Igazán remek cikk lett!
Nagyon komoly,hogy rám Beckham és Eminem rögeszméje is vonatkozik.Főleg utóbbié,ahol azt is hozzáteszem,hogy síri csendet is megkövetelek.
Nagyon komoly,hogy rám Beckham és Eminem rögeszméje is vonatkozik.Főleg utóbbié,ahol azt is hozzáteszem,hogy síri csendet is megkövetelek.
2016. szeptember 26. 18:58
Johnny Deppen jót nevettem.
De amúgy nagyon jó és érdekes cikk lett.
2016. szeptember 26. 19:00
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Napi hatszor fogat mosni? Szinte már beteges. Egyébként mindez sajnos eszembe jutatta, hogy nekem is van számos hóbortom, de inkább nem részletezném.
Egyébként is, mindenkinek van valamiféle beütése. Száz százalékos ember nincs.
2016. szeptember 26. 19:14
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
Nagyon jó cikk lett
Voltak elég érdekesek,Johnny
Bár egyáltalán nem ítélem el vagy ilyesmi,1 hogy semmi közöm sincs ,hozzá 2 nem árt vele senkinek,3 nem is biztos h igaz
2016. szeptember 26. 19:21
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
Én pl mindenhol/mindenben próbálok rendszert létrehozni(füzetben lévő jegyzetek, ruhák, fényképalbum, asztalterítésnél a fiúké a kék tányér és lányoké a sárga stb). Próbálok mindenhol mindent szimmetrikusan elrendezni.
Nyáron Németországban egy boltban csak úgy össze voltak hányva a könyvek egy kosárban. Amíg apámék vásároltak addig rendet raktam...
Én pl mindenhol/mindenben próbálok rendszert létrehozni(füzetben lévő jegyzetek, ruhák, fényképalbum, asztalterítésnél a fiúké a kék tányér és lányoké a sárga stb). Próbálok mindenhol mindent szimmetrikusan elrendezni.
Nyáron Németországban egy boltban csak úgy össze voltak hányva a könyvek egy kosárban. Amíg apámék vásároltak addig rendet raktam...
2016. szeptember 26. 19:31
Nagyon jó cikk lett!
Johnny lepett meg a legjobban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: