Justin Bieber menedzsere után az X-Factor atyja is meglátta a potenciált a legkisebb Beckham-fiúban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Simon Cowell is meglátta a tehetséget Cruz Beckhamben
2016. szeptember 26. 11:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 26. 13:39
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Hagyjuk már, a kutya nem figyelne fel rá, ha nem ismert emberek a szülei.
2016. szeptember 26. 14:45
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Hát, nem tudom. 11 évesen én még hagynám élni, és nem beszippantani rögtön a sztárvilágba. ( úgy értve, hogy énekesként sztár, és nem a szülei miatt) szerintem még egy pár évet várhatna vele, de egyébként nem rossz hangja van. Csak ha mutálni fog, akkor meg majd nem kell Simonnak, és sajnálnám, ha emiatt törne ketté a karrierje. Na jó, egy szó, mint száz, én még várnék ezzel pár évet.
2016. szeptember 26. 15:04
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Vannak náluk rosszabb sztárcsemeték is ami a magánélet kiteregetését illeti. Viszont Cruznak még van ideje betörni a zeneiparba és akkor is én nem dobnám őt Simon karmai közé.
2016. szeptember 26. 16:51
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Nem akarom kritizálni, de 11 évesen én is és még jó sokan énekeltek így. Minket miért nem szerződtettek le?
Jaa hogy azért mert mi nem tartozunk a Beckham familiába!
annyira irritál már hogy igy túl van sztarolva ez a család..
2016. szeptember 26. 17:45
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
"Megszerezni". Mintha az a gyerek valami kutya lenne, vagy nem is tudom, vagy a fordítás, vagy a híres Simon Cowell-stílus siklott félre ezúttal is.
Már nem azért, de megnézheti majd magát, ha az a kölyök kemény 2-3 éven belül mutálni kezd, és lehet, hogy rossz irányba változik majd a hangja, nem hiszem, hogy komolyan gondolná hogy milliókat fektetne a srácba, akiről még csak nem is tudni, hogy ilyen tehetséges marad-e. Egyenlőre gyerekhangja van, ami nem nagy durranás a zeneiparban.
Ha meg majd a kisgyereket, azért, mert fiatalon belecsöppen a sztárvilágba, és teljesen a felhők fölött fog lebegni, ha majd egy olyan beképzelt kiskölyök lesz belőle, mint Justin Bieber is volt, mikor híres lett, ha majd idő előtt jön rá, hogy mennyire sz*r a világ, meg hogy létezik a pia meg a drog világa (amit a celebek, mint tudjuk, nem vetnek meg), majd akkor nézzék meg magukat, és akkor majd átgondolhatják, hogy tényleg jó ötlet-e belerángatni őt ilyen fiatalon ebbe a szakmába. És tényleg nem azért hogy gonoszkodjak, vagy úgy tűnjön, én ne akarnám, hogy ha tényleg tehetséges, leszerződtessék, hiszen azon mindenki csak nyerne (kivéve szerencsétlen gyerek), de még ha be is fut, a karriere sikere nagyban fog múlni azzon, hogy Beckham-e a neve, vagy nem!
Már nem azért, de megnézheti majd magát, ha az a kölyök kemény 2-3 éven belül mutálni kezd, és lehet, hogy rossz irányba változik majd a hangja, nem hiszem, hogy komolyan gondolná hogy milliókat fektetne a srácba, akiről még csak nem is tudni, hogy ilyen tehetséges marad-e. Egyenlőre gyerekhangja van, ami nem nagy durranás a zeneiparban.
Ha meg majd a kisgyereket, azért, mert fiatalon belecsöppen a sztárvilágba, és teljesen a felhők fölött fog lebegni, ha majd egy olyan beképzelt kiskölyök lesz belőle, mint Justin Bieber is volt, mikor híres lett, ha majd idő előtt jön rá, hogy mennyire sz*r a világ, meg hogy létezik a pia meg a drog világa (amit a celebek, mint tudjuk, nem vetnek meg), majd akkor nézzék meg magukat, és akkor majd átgondolhatják, hogy tényleg jó ötlet-e belerángatni őt ilyen fiatalon ebbe a szakmába. És tényleg nem azért hogy gonoszkodjak, vagy úgy tűnjön, én ne akarnám, hogy ha tényleg tehetséges, leszerződtessék, hiszen azon mindenki csak nyerne (kivéve szerencsétlen gyerek), de még ha be is fut, a karriere sikere nagyban fog múlni azzon, hogy Beckham-e a neve, vagy nem!
2016. szeptember 26. 17:59
Akkor lesznek majd sz*rban, ha ténylegesen leszerződteti, és elkezd a gyerek mutálni pár év múlva. Értelmetlennek látom ezt az egészet már most.
2016. szeptember 26. 18:21
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Annyira édes ez a kisfiú, hogy még én is elolvadok tőle ^^
2016. szeptember 27. 19:07
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
pár év és a kicsi Cruz mutálni fog...nem tudom mit akarnak:ddd
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: