Naya Rivera rajtakapta Ariana Grandét és Big Seant a házában
2016. szeptember 25. 22:27
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Ha de tényleg csak ha ez igaz, akkor...te jó ég! Annyira, de annyira elvakultak vagytok, drága Ariana fanok! Hogy nem tudhatta, hogy Sean együtt van Nayaval? Aha, persze. Csak azt nem értem, miért kell folyamatosan védeni a kiscsajt, elvileg magát is meg tudja. Emberből van, ő is hibázhat, de ez azért durva.
2016. szeptember 25. 23:21
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
háát egyáltalán nemszimpatikus ez a csaj
egy cseppet sem
nahmeg nemis ismerem... a Glee-ben láttam ennyi..azotta nos.. szerepelt egyáltalán valamiben? o.O nah mind1 xD rohadtul nemszimpatikus a cikk alapján
Lea se nagy kedvencem...Ariana meg ki a fene? xD
2016. szeptember 26. 08:39
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Aki még mindig nem tudja ki a fene ez a nő mert Lea val ellentétben nem csinál semmi (nem puszipajtása a sorozat producerének)Devious maid sorozat,Kaliforniába jöttem, Baywatch,Soul Food ,Pimaszok, The Bernie Mac show ,Csajok,Miami helyszínelők, amerikai fater mad families ez csak jövőre jön ki de Naya gyerek kora óta szerepel sorozatokban reklámokban és nem úgy hogy benyal valakinek. Szóval mielőtt lesenkizi valaki nézzen már utána egy kicsit. A könyvet azért írta mert mikor vége lett a shownak mindenki őt támadta hogy Lea-t folyamatosan zaklatta és kikészítette tiszta vizet akart önteni a pohárba ha ez nem tetszik valakinek saját dolga de nem kell leszólni olyan embert aki a belét is kidolgozta gyerekkorától és kezdve a saját tehetségének köszönhetően kapta a szerepeket nem protekció révén
2016. szeptember 26. 10:18
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Szegény, szörnyű savanyú sorsa lehet. A számomra érdekes csupán csak az, hogy magát igyekszik a lehető legjobb fényben feltüntetni, ő csak áldozat ebben az egészben. A hibás mindhárom esetben Mark, Sean és Lea- észrevettétek? Ő saját maga semmiképp. Meggyőződésem, hogy a Sorry Not Sorry könyve tele van tömve féligazságokkal.
2016. szeptember 26. 17:49
|
|
Kylizzleismyfavúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 246310 offline
|
most miért kell beszámolni a magánéletéről? főleg hogy celeb. ami saját magára netán még 1-2 emberre tartozik az tartozzon is rá/rájuk. nem értem minek kell hogy milliók tudjanak arról hogy mi folyik a zárt ajtók mögött. végül is ő tudja.
2016. szeptember 26. 21:47
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2016.09.26. 08:39)
Aki még mindig nem tudja ki a fene ez a nő mert Lea val ellentétben nem csinál semmi (nem puszipajtása a sorozat producerének)Devious maid sorozat,Kaliforniába jöttem, Baywatch,Soul Food ,Pimaszok, The Bernie Mac show ,Csajok,Miami helyszínelők, amerikai fater mad families ez csak jövőre jön ki de Naya gyerek kora óta szerepel sorozatokban reklámokban és nem úgy hogy benyal valakinek. Szóval mielőtt lesenkizi valaki nézzen már utána egy kicsit. A könyvet azért írta mert mikor vége lett a shownak mindenki őt támadta hogy Lea-t folyamatosan zaklatta és kikészítette tiszta vizet akart önteni a pohárba ha ez nem tetszik valakinek saját dolga de nem kell leszólni olyan embert aki a belét is kidolgozta gyerekkorától és kezdve a saját tehetségének köszönhetően kapta a szerepeket nem protekció révén
Kaliforniába jöttem - 1993-ban 1 epizód
Family Matters - 1992-1993-ban 3 epizód
Baywatch - 1996-ban 1 epizód
Soul Food - 2003-ban 2 epizód
Pimaszok - 2004-ben 1 epizód
Miami helyszínelők - 2008-ban 1 epizód
The Bernie Mac Show - 2002-2006-ban 11 epizód
Devious Maids: Piszkos titkok - 2015-ben 4 epizód
Megjegyzem Lea is gyerek kora óta kidolgozza a lelkét, csak ő a Broadwayen, nem pedig epizód szerepekben, meg reklámokban. Az meg hogy tehetséges színésznő és énekes nem azt jelenti, hogy protekciója van.
Amúgy jah, csak azért adott ki egy szennykönyvet, hogy elmondhassa, hogy ő nem zaklatta Lea-t, ezért kell egy csomó embert besároznia.
2016. szeptember 27. 19:12
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Imádom Ariana-t meg minden..de sajnos tényleg nagyon szereti a férfiak társaságát..(szépen akartam kifejezni magam):x
2016. szeptember 28. 20:31
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Értem én,hogy leakarja írni az érzéseit vagy azt hogy hogyan látja az eddigi életét,de azt nem értem minek kell kiadni könyvben
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: