Naya Rivera rajtakapta Ariana Grandét és Big Seant a házában
2016. szeptember 25. 17:19
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Bírom hogy mostmeg mindenki hogy utálja Arianat... Te jó isten! Ha már ennyi embernek volt baja Nayaval akkor el lehet gondolkodni hogy vajon biztos nem Naya-val vannak gondok... Mert azért ez különös hogy mindenki milyen kis gonosz ő meg csak csendben szenvedett pff...
2016. szeptember 25. 17:43
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Utólag nagyon könnyű azt mondani, hogy én mindig is tudtam, szóval ez a Mark Sallinges rész szerintem egy nagy kamu Naya részéről. Perszeee ő mindig tudta, hogy sötét a lelke, de azért vele volt 3 évig... Lea-t én kedvelem, de tény, hogy nagyon ambiciózus, aminek azért meg is van az eredménye: 2. stúdió albumán dolgozik ráadásul ott van a Scream Queen-s is. Naya hasonló személyiség, ami nem szerencsés párosítás, tudjátok, két dudás egy csárdában... Viszont Naya-nak közel nem jött be annyira a dolog, mint Lea-nak. Sokáig Diana Agronnal kapcsolatban is azok a pletykák jártak, hogy nagyon összeveszett Lea-val és ott is az volt a gond, hogy Lea többet kapott a Glee-ben mint ő. De komolyan Lea se nem volt írója, se nem volt producere a sorozatnak, így erősen kétlem, hogy ezekről ő tehetett volna. Jó, egy idő után persze gondolom sokat számított, hogy mit gondol, de Naya és Diana már az elejétől mellékszereplők voltak... Az Ariana-s dologra nem tudok mit mondani, ha igaz, akkor szép kis bizonyítvány mindkettőről, de nem akkor meg Naya-ról.
2016. szeptember 25. 18:19
Érdekes, hogy Ari állítólag "rosszat" tett és máris mindenki elkezdi mondani, hogy "tudtam", "álszent" stb. Én inkább arra tudok gondolni, hogy Naya ezekkel próbálja eladni a könyvét.
2016. szeptember 25. 18:26
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Az azért meg van hogy Naya lekislányozta Arit! XD
2016. szeptember 25. 18:32
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Idézet (FriendsForever @ 2016.09.25. 18:19)
Érdekes, hogy Ari állítólag "rosszat" tett és máris mindenki elkezdi mondani, hogy "tudtam", "álszent" stb. Én inkább arra tudok gondolni, hogy Naya ezekkel próbálja eladni a könyvét.
Így van!
Ariana csak egy áldozat biztos vagyok benne, hogy úgy nem jött volna össze Sean-nal, ha tudja, hogy ő még kapcsolatban van. Ez a Naya csak, tényleg így akarja eladni a könyvét egy kis hazugsággal megfűszerezve, mert máshogy nem nagyon vennék.
2016. szeptember 25. 18:36
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Gureka10
Nem sok cikk alá írtam azért le ezt,és nem önsajnáltatás miatt,csak gondoltam picikét kapcsolódik...igazából nem a bántásomra raktam a hangsúlyt,hanem arra,hogy nem írok róla könyvet(;
Nem sok cikk alá írtam azért le ezt,és nem önsajnáltatás miatt,csak gondoltam picikét kapcsolódik...igazából nem a bántásomra raktam a hangsúlyt,hanem arra,hogy nem írok róla könyvet(;
2016. szeptember 25. 18:43
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Erre nem sok mindent tudok mondani. Van benne igazság, de van, ami nem annyira stimmel. Ha tényleg nem stimmelt neki Markkal valami, akkor miért ment vissza hozzá a kisebb szakításokkor az a 3 év alatt? Viszont ez az Arianás dolog durva...
2016. szeptember 25. 18:57
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
" nevetni kell, és tovább lépni" mondja ő, aki határozottan nem lépett tovább. Az, hogy megírta ezt a könyvet lehet, hogy még sok botrányt és vitát fog kavarni, emellett pedig ártatlannak állítja be saját magát. Körülötte mindenki rosszat tett, míg neki csak annyi a bűne, hogy vagy fiatal és naiv volt, vagy csak karrierista.
2016. szeptember 25. 19:13
|
|
cclassyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.20. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 254185 offline
|
Szerintem az sokmindent elmond valakiről, ha kiad egy botránykönyvet. Természetesen aminek a célja másoknak a megalázása. Akármi is akart ez lenni (nyugdíjkiegészítés vagy bármi) szerintem borzalmasan szánalmas hogy (bárki) megír és kiad egy ilyen leleplező könyvet. Bár szó se róla tuti jól fizet a botránykeltés.
2016. szeptember 25. 19:21
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Ariana csak egy áldozat biztos vagyok benne, hogy úgy nem jött volna össze Sean-nal, ha tudja, hogy ő még kapcsolatban van. Ez a Naya csak, tényleg így akarja eladni a könyvét egy kis hazugsággal megfűszerezve, mert máshogy nem nagyon vennék.
2016. szeptember 25. 20:24
Szerintem Ariana úgy nem jött volna össze Seannal hogy tudja hogy még kapcsolatban van....
2016. szeptember 25. 20:39
Akik próbálják védeni Arianát, azoknak üzenem, hogy akkor is egy r*banc... Big Seanról megannyit, hogy egy senki. Emberként és rapperként is. Ennyi.
A Mark egy szemétláda, azt hitte a pénzével mindent megtehet. Naya pedig kis fiatalon el is hitte.
Lea soha sem volt nekem szimpatikus, most már tudom miért.
Tisztelem Nayát amiért ezt lemerte írni
A Mark egy szemétláda, azt hitte a pénzével mindent megtehet. Naya pedig kis fiatalon el is hitte.
Lea soha sem volt nekem szimpatikus, most már tudom miért.
Tisztelem Nayát amiért ezt lemerte írni
2016. szeptember 25. 20:45
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Ariana miert aldozat?!?!
aki itt aldozat az Naya vegulis o lett megcslava ..... A fank kiralyno meg nem is volt olyan kislany ezek szerint ha alul oltozetlenul a kanapen ult es hallgatta a zenet ...Nem aldozat ha es nem is kislany ha parzasi ritualet folytatott xddddd
olyan nem szimpatikus a masik meg hogy nem tudta h meg mindig kapcsolatba van Sean es tuti nem csinalta volna ezt aha persze persze nem hallotta sehonnan h aza pali jar valakivel ...........es meg sokaknak Naya a rossz meg igyis es o lett megcsalva de o a rossz ..............na jo amugy engem nem erdekel csak azer az Ariana Grande fanok is fogadjak el h vannak hibajai Ariana-nak es o is csinalt rossz dolgokat ...
2016. szeptember 25. 21:24
|
|
|
"khalifa"
Örülök, hogy így gondolod Xd
Örülök, hogy így gondolod Xd
2016. szeptember 25. 22:13
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
riri17 | Ma, 20:00
igazából nem csodálom, hogy kiadta ezt a botránykönyvet, a gleet leszámítva még sehol nem láttam semmiben sem, valamiből meg kell élnie. pardon.gif
Top komment! Nagy pacsi!!!
igazából nem csodálom, hogy kiadta ezt a botránykönyvet, a gleet leszámítva még sehol nem láttam semmiben sem, valamiből meg kell élnie. pardon.gif
Top komment! Nagy pacsi!!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: