Megérkezett a Fallen előzetese
2016. szeptember 25. 21:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Végre. Már azt hittem meg se fog jelenni. Úgy látom ez nem lett annyira elcseszve, mint a Vampire Academy, pedig azt a könyvet majdnem mindennél jobban imádom.
Ettől függetlenül várós, hisz imádtam minden egyes részt.
2016. szeptember 25. 23:27
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
ááá jesszusom ez nagyon jónak igérkezik! <3 mondjuk végre elkéne olvasnom már a könyvet is! mert még nemsikerült hozzájutnom,de uuu háát ezz naggyon jónak igérkezik! Végre valami értelmes film! Haleluja!
2016. szeptember 26. 14:02
Aah, véégre. A kedvenc könyvsorozatom amióta végigolvastam, volt hogy buszon ülve is egymás után végeztem ki az újabb fejezeteket. Bizakodok hogy a film sem lesz csalódás de az előzetes nem tűnt rossznak
.
2016. szeptember 26. 21:21
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Húha... Előbb olvassam vagy nézzem?!
2016. szeptember 26. 23:11
Óóh hogy én mennyire imádom az ilyen filmeket. A könyvsorozatot még nem olvastam, így legalább nem lesz hiányérzetem a sztori meg a szereplők miatt. Persze el fogom olvasni, hisz mint tudjuk a könyv az könyv a film meg csak egy része annak, de korábban mindig előbb olvastam aztán néztem a filmet és úgy többnyire garantált volt a szememben a bukás. Így teljesen előítéletmentesen tudom nézni az alkotást
2016. szeptember 27. 20:48
|
|
Gabika2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 224549 offline
|
Kíváncsi vagyok milyen lesz
2016. szeptember 28. 17:22
|
|
Angel of the Lordúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 259584 offline
|
Már várom a filmet! A könyvek nagyon tetszettek :3
2016. szeptember 29. 01:20
A szerelmi háromszög meg Luce életképtelen viselkedése miatt időnként meggyűlt a bajom a könyvvel olvasás közben... de kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a filmből. Így elsőre szerintem túl sokat árul el a trailer a történetről, mármint Daniel lazán ott repked angyalszárnyakon, miközben a könyvnek csak a második fele környékén kezd kiderülni, hogy micsoda ő meg Cam és jó pár diák... Úgymond sok fő poént lelőttek. A színészeknél is pár dolognál mellényúltak... Pl. több, mint 30 oldalon keresztül tartó mizéria, hogy Luce-nak miért rövid a haja és, hogy Arriana megkérte, hogy vágja le neki is olyanra. Erre itt a színésznőnek szép, váll alá érő haja van....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: