A rajongók legnagyobb örömére megérkezett Lauren Kate nagy sikerű, Fallen című könyvéből készült adaptációjának első képkockái.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Fallen előzetese
2016. szeptember 25. 13:30
2016. szeptember 25. 13:40
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
háát ez jó szar
2016. szeptember 25. 13:52
|
|
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline
|
HÁT,HÁT,HÁT... Oké. Tudom a film és könyv között kell egy kicsi eltérés. Na de ennyi??!! Miért rakják bele a második részes jelenetek? És ha már egy híres könyvsorozatot akarnak vászonra vinni,miért nem egy kicsivel profibb és a könyvben megjelenített karakterekhez hasonló monomerű emberkéket keresnek??!! Remélem még változtatnak a dolgokon a premierig.
2016. szeptember 25. 15:00
|
|
Kata1225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.13. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 257063 offline
|
Hmm én azért kíváncsi leszek a filmre. Ahogy az előző kommenteket visszaolvastam, a könyvet inkább a film után fogom elolvasni, mert akkor nem fogok tudni elvonatkoztatni:D Bár akkor meg a könyv lesz fura... Hmmm...
A lényeg, hogy beterveztem ezt is megnézni^^ Bár nagyon Twilight feeling-em volt egyes részeknél xD
2016. szeptember 25. 15:21
Nagyon várom!
A Fallen nekem alapvetően az egyik kedvenc könyvsorozatom, úgyhogy örülök annak, hogy készítenek belőle filmet. Szerencsére én nem vagyok érzékeny arra, amikor az adaptáció - nagyban - eltér az eredeti könyvtől, hisz akik a filmszakmában dolgoznak biztos jobban tudják, hogy hogyan is kell egy könyvet a filmvászonra vinni. Az előzetes nagyon hangulatosra sikeredett, egészen akciódúsnak ígérkezik. Egyedül abban reménykedem, hogy nem lesz túlságosan erőltetett, nyálas. A könyvben szerintem ezt Lauren tökéletesen eltalálta, nagyon ügyesen megoldotta, hogy egy alapvetően szerelemre épülő történetet nem túlzott el és nem voltak benne megmagyarázhatatlan ömlengések. Ehhez is kapcsolódik, hogy azt a szerelmi háromszöget, ami egyébként is csak az első könyvben érvényesül valamennyire, nagyon jó lenne, ha nem helyeznék a középpontba. Személyes vélemény, de én amúgy se szeretem a szerelmi háromszögeket.
2016. szeptember 25. 15:28
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
Engem megvett kilóra. Alig várom. ^^
2016. szeptember 25. 15:29
Istenem, mióta vártam már ezt a filmet! A könyv zseniális mű, megérdemli, hogy méltó módon kerüljön vászonra. Az a kastély pedig elképesztően szép! Remélem, érdemes lesz megnézni...
2016. szeptember 25. 15:30
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Hát én kíváncsi leszek milyen lesz a film. A könyv olvasása után, nem várok sok jót...
2016. szeptember 25. 16:23
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Nem akarok rosszindulatú lenni,de az ilyen filmek mindig nagyon bénára sikerednek. A könyv se az én stílusom,tipikus tinisztori ráadásul még moziváltozata is lesz. De hát érhetnek meglepetések is.
2016. szeptember 25. 16:26
Már rég vártam hogy elérkezzen ez a nap, de kicsit tartok tőle.Ugyanis a kedvenc könyvemről van szó , amit szinte már rongyosra olvastam, és tartok tőle hogy nem fogja kiváltani belőlem azokat az érzéseket amiket a könyv.Na de ez még a jövő zenéje...ja és a szereplőket sem így képzeltem el.Na mindegy..várom, kíváncsi vagyok hogy mi sül ki belőle !
2016. szeptember 25. 16:34
A könyveket egyszerűen imádtam, nagyon vártam már erre.
2016. szeptember 25. 18:34
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Jónak ígérkezik, ezért kíváncsian várom. A trailer azonban nagyon spoileres.
2016. szeptember 25. 18:36
Én már nagyon várom ezt a filmet. Az előzetes tetszik, izgalmas filmnek ígérkezik. *-*
2016. szeptember 25. 19:00
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Hát ez valami állati film lesz! Allig várom! ❤️❤️
2016. szeptember 25. 19:18
A könyvbe belekezdtem már, de ha jól emlékszem, sosem sikerült végig olvasnom. Barátnőm viszont imádta az egész könyvsorozatot, pár napja mondta is, hogy majd el fog rángatni magával a filmre, ha akarom, ha nem. Hát, kíváncsian várom.
2016. szeptember 25. 19:28
|
|
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 offline
|
Tudom, mert láttam a youtube-on. MÁR ANNYIRAAA VÁROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: