Kim Kardashian: „Nem feketítettem be Taylor Swiftet”
2016. szeptember 23. 20:50
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Őszinte?? Wow. Kicsit messze van attól
2016. szeptember 23. 21:02
Valaki hozzon popcornt, basszus.
Amúgy én nem állok senki oldalán, egyikőjük sem a szívem csücske, sőt...
Amúgy én nem állok senki oldalán, egyikőjük sem a szívem csücske, sőt...
2016. szeptember 23. 21:38
Mindenki röhög azon,hogy azt mondta hogy őszinte.Ne haragudjatok,de Kim mikor kezdett el valótlan dolgokat állítani,meséket kitalálni?Egy ilyen interjúra sem emlékszem,ellenben Swifttel,aki az egész világnak kamuzott.Kim soha nem kezdi el kibeszélni az embereket,nem kezdi el őket szidni.A véleményét közli,de mivel valóságshow sztár nyilván nem mondhat soha igazat és egy buta r*banc.Gratulálok mindenkinek aki ezt gondolja,érett felfogás
2016. szeptember 23. 22:15
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nem nagyon értem, hogy miért kell egyszer ezt-egyszer azt állítani. Nyilván nem állítom, hogy nem az igazat mondja, de ha lenne egy kis vér a pucájában, megmondaná: "Figyelj, én nem bírom Taylort. Sőt, ki nem állhatom, így nem egy kellemes élmény vele összefutni." Mi olyan nehéz ezen?.. Oh, a marketing. Már majdnem megfeledkeztem róla.
2016. szeptember 25. 11:14
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Ugye senki sem hitte el egy percig hogy az igazat mondja Kim.. :'D persze hogy befeketítte, de ha így gondolja..
2016. szeptember 25. 19:02
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Én is szeretem Taylor egy-két számát, de attól még nem kell őt kedvelnem, és nem is kedvelem. Kim tényleg nem mondott rosszat Taylorról, attól, hogy nyilvánosságra hozta a felvételt, még nem véleményezte őt. Azt tette amit kellett, hiszen a férje oldalán állt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: