1996-ban mutatták be a hazánkban csak két évvel később debütált horrorfilmet, a Sikolyt, mellyel egy egészen új korszak köszöntött be a horrorfilmek történelmében.
A teljes cikkhez kattints ide!
20 éve mutatták be a Sikolyt
2016. szeptember 23. 11:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 23. 11:59
nagyon jó cikk lett, illetve a belőle készült sorozat is a kedvenc sorozataim közé tartozik
2016. szeptember 23. 12:49
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Nekem a kedvenc horrorfilmjeim egyike, és a spin-off sorozatot is nagyon kedvelem. Egyébként meglepett, hogy Courtney alakította Gale-t, ezt nem is tudtam
2016. szeptember 23. 12:54
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Idézet (Alycia @ 2016.09.23. 11:59)
nagyon jó cikk lett, illetve a belőle készült sorozat is a kedvenc sorozataim közé tartozik 
Nagyon jó cikk lenne, ha nem lenne tele pontatlanságokkal meg hülyeségekkel.
Érdekes kijelenteni, hogy több más film között a Tudom mit tettél tavaly nyáront is a Sikoly ihlette, hiszen ezt is, azt is ugyanaz Kevin Williamson írta.
A harmadik pontot pont fordítva ismerem, miszerint Drew kérte a kisebb szerepet, aki meghal az elején.
A 4. pont pedig lol
A 70-es évektől kezdve horror filmeket rendezett, méghozzá olyanokat, amikhez manapság is gyakran nyúlnak a rendezők. Elég, ha csak az Utolsó ház balra (1972), a Sziklák szeme (1977) vagy a Rémálom legelső klasszikus 1984-ben készült része, mely alapján készült a többi rész is, tehát nem csak a hetedik részt rendezte ő, hanem az elsőt is.
2016. szeptember 23. 15:44
A norvég Edvard Munch A sikoly című festménye tényleg klassz! Még nem láttam élőben, de talán Oslóban meg lehet nézni!
A Sikoly filmek haláliak, én fostam tőlük!
2016. szeptember 24. 11:30
Az első Sikoly film egy instant klasszikus ami nem fél nevetni magán és egy olyan fantasztikus nyitánya van ami jogosan beírta magát a film történelembe. Wes Craven gondolt egyet és egy műfajt jó adag öniróniával mert újra gondolni és mennyire jól tette azt.Egy nagyon újszerű film volt a Sikoly a stílusával a könnyedségével és szerintem nem is horror hanem egy thriller inkább ami teljesen kifordította gyakorlatilag kiparodizálta a Halloween és Péntek 13 szerű filmeket. De ennek ellenére képes volt komoly maradni. A második Sikoly film próbálta tovább vinni ezt a Sikoly "szellemiséget" háá több kevesebb sikerrel de még így is bőven nézhető és szórakoztató darab és a film alapjául a folytatásokat vette és azok szabályrendszerét amiket szintén jó adag iróniával mutat be. A harmadik Sikoly film viszont a franchise legbénább és legrosszabb darabja itt már szerintem túl könnyeddé vált a film és a végkifejlet is egy xar mindegy nem érdemel több szót ez a film. A negyedik Sikoly film viszont megint remekül sikerült és egy elég nagy fricskát ad a jelen korunk horror filmjeinek és egy szintén nagyon emlékezetes nyitánya van. Amikor ez a film készült Wes Craven már 72 éves volt és egy ilyen idős rendezőtől nem kis teljesítmény ahogy és amilyen stílusban elkészítette ezt a filmet. Ismét könnyed de még is elég véres és nagyon aktuális lett a Sikoly 4. Asszem ráadásul az utolsó rendezése volt Cravennek! A sorozat pedig egy xar 4 részt láttam belőle bőven elég volt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: