A 41 éves színésznő minden kapcsolatot felszámolt a férjével, és nem engedi neki, hogy találkozzon közös gyerekeikkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie Los Angelesben bujkál a gyerekeivel – nem engedi Brad Pittnek, hogy lássa őket
2016. szeptember 23. 08:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 23. 09:10
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Szerintem ezeket a dolgokat minden esetben a gyerekeknek kellene eldönteniük. Ha szeretnék had találkozzanak az apjukkal. Ha tényleg bántotta őket, akkor úgy sem akarnak majd vele lenni...
2016. szeptember 23. 09:47
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ez már sok!
2016. szeptember 23. 12:48
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Kicsinálja Bradet teljes egészében, nem hittem volna ilyen kegyetlen tud lenni tudja nagyon jól mennyire imádja a gyerekeket ezt több alkalmazottuk is megerősítette valamint hogy soha nem emelt kezet egyikükre sem szigorú volt de nem bántotta őket. Azért csinálja mert tudja ettől nagyobb fájdalmat (ellene fordítja a gyerekeit) nem tud mivel okozni neki
2016. szeptember 23. 13:15
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
a ezt azért nem néztem volna ki Angelinaból. Bradnek a tárgyalásokig 100%-kal joga van látni a gyerekeit. És vajon mit szólnak ehhez a gyerekek? Arra nem gondol Jolie, hogy talán a gyerekeknek szükségük van az apjukra? Ezzel messzire ment Angie...
2016. szeptember 23. 15:16
Fufufu, Angie bébi ezt nagyon elcseszte, úgy el fogja veszíteni a pert mint annak a rendje, ha nem hagyja Bradnek, hogy lássa a gyerekeket.
2016. szeptember 23. 17:25
Pff... abba meg bezzeg megint nem gondol bele senki, hogy a szent és sérthetetlen Brad Pitt tehetett valami olyat, ami okot adott rá Angelina-nak, hogy a dolgok rendeződéséig is távol tartsa a gyerekeket tőle, hiába van joga látni őket. Ha másról lenne szó és többen hinnék, hogy veszélyes lehet a gyerekekre, akkor meg azon puffognátok, hogy milyen rossz anya Angie, amiért nem tesz semmit... -.-
Egyébként azon se ártana elgondolkozni, hogy Angie miért van lestrapálva és Brad miért van ennyire jó formában... De egyszerűbb szekálni azzal, hogy milyen gebe, "ennie kéne" meg, hogy mennyire "idegbeteg feje" van. A lényeg inkább az lenne, hogy mi vagy ki juttatta ilyen állapotba. -.-
Maximálisan Angelina mellett vagyok
Egyébként azon se ártana elgondolkozni, hogy Angie miért van lestrapálva és Brad miért van ennyire jó formában... De egyszerűbb szekálni azzal, hogy milyen gebe, "ennie kéne" meg, hogy mennyire "idegbeteg feje" van. A lényeg inkább az lenne, hogy mi vagy ki juttatta ilyen állapotba. -.-
Maximálisan Angelina mellett vagyok
2016. szeptember 24. 08:38
Pedig olyan szép párnak tűntek.
Mi történhetett?
Mi történhetett?
2016. szeptember 24. 13:46
Dóra119, nekem is ugyanez jutott eszembe. Látom előre, hogy ez is épp ugyanúgy el fog húzódni..
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: