A Nickelodeon belátta, hogy a Disney-nél aztán igazán értenek ahhoz, hogyan kell okosan befektetni a pénzeszközöket, így ők is belevágnak egy új szórakoztató park építésébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Walt Disney-éhez hasonló élményparkot épít a Nickelodeon
2016. szeptember 22. 13:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 22. 14:19
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Egyrészt elég copy másrészt elég ócska... Én ide nem mennék el sose szerettem ezt a csatornát csak a v mint viktóriát néztem onnan semmi mást és azóta se tudott újat mutatni. Nálam elásta magát ez a csatorna... Ráadásul nem is sikerült nekik olyan nagy klasszikusokat létrehozni mint mondjuk a Disneynek és ennek így semmi értelme!
2016. szeptember 22. 16:15
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Én már nem nézek tv-t, de kisebb koromban is a disney-t néztem mindig. Mostanra viszont már az sem érdekel, hogy lekopizzák-e vagy sem, mert manapság mindkettőn iszonyat bugyuta és hülye mesék, sorozatok vannak... Inkább nézek eredeti Mickey egeret mint ezeket a baromságokat amiket csinálnak a gyerekeknek...
2016. szeptember 22. 16:52
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet
Nelli00 - Ma, 16:15
Én már nem nézek tv-t, de kisebb koromban is a disney-t néztem mindig. Mostanra viszont már az sem érdekel, hogy lekopizzák-e vagy sem, mert manapság mindkettőn iszonyat bugyuta és hülye mesék, sorozatok vannak... Inkább nézek eredeti Mickey egeret mint ezeket a baromságokat amiket csinálnak a gyerekeknek...
Minden szavaddal egyetértek.
2016. szeptember 22. 17:59
Idézet (Nelli00 @ 2016.09.22. 16:15)
Minden szavaddal egyetértek!
2016. szeptember 22. 18:26
Engem sem érdekel az egész. A Nickelodeon mostanában egy normálisnak mondható sorozatot sem tudott készíteni, mindegyik ugyanolyan béna és unalmas. Ugyanilyen a Disney is, aminek a régebbi műsorait jobban szerettem, mint a mostani helytöltelékeket.
2016. szeptember 22. 19:15
|
|
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline
|
Hát ja, nem igazán tudott előrukkolni egyik csatorna sem sok jóval az elmúlt néhány évben (lásd Violetta, stb.)
A Disney egyébként csodálatos, a klasszikusain nőttem fel, a Nickelodeon esetében ezt nem mondhatom el. Viszont az utolsó előtti képen látható "hullámvasutat" én is szívesen kipróbálnám. Szerintem a Nick City-ben nem a mesehősökön lesz a hangsúly, sokkal inkább az élményeken (lásd óriás akvárium, színház, pláza, kalandpark)
A Disney egyébként csodálatos, a klasszikusain nőttem fel, a Nickelodeon esetében ezt nem mondhatom el. Viszont az utolsó előtti képen látható "hullámvasutat" én is szívesen kipróbálnám. Szerintem a Nick City-ben nem a mesehősökön lesz a hangsúly, sokkal inkább az élményeken (lásd óriás akvárium, színház, pláza, kalandpark)
2016. szeptember 22. 20:35
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Csak tudnám,ezeknek mi értelme...
2016. szeptember 24. 10:41
Idézet (anzu @ 2016.09.24. 07:02)
Ez inkább ijesztő....
Pacsi!
2016. szeptember 25. 13:31
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Én mindig is Disney párti voltam,akkor is ha az utóbbi időkben rengeteg szennyet hozott létre. A régi,klasszikus Disney felejthetetlen és minden kisgyereknek azon kéne felnőnie. A Disneyland már egy olyan fogalom,ami minden gyerek, kamasz illetve felnőtt fejben is egy szimbólum, egy álom, egy különleges világ....amit a Nickelodeon csinál az nem más mint kopizás, és bár biztosan lesz rengeteg ember aki ellátogat majd oda, sosem éri utol a Disneylandat,mert az már egy legenda lett...ettől függetlenül szívesen kipróbálnám és biztosan tök klassz lesz, de a kettő mégsem egy kategória
2016. szeptember 25. 22:19
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Én kiskoromban imádtam a Hé, Arnold! -ot; Spongyabobot; Dórát, sosem voltam nagy éljenzője egyik univerzumnak sem, mind a kettőben megtaláltam azt, ami érdekelt és szerettem.
2020. február 15. 19:47
Ide én is eltudnék menni, de nem vagyok nagy Nickelodeon rajongó. Régen, mikor jó műsorok voltak rajta, akkor igen, de most... Tragédia
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: