A 39 éves amerikai szerző nemrég hozta nyilvánosságra, hogy valószínűleg nem publikál több könyvet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem publikál több könyvet a Csillagainkban a hiba szerzője
2016. szeptember 22. 10:58
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 22. 11:48
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Sajnálom, pedig hatalmas rajongója vagyok... És nagyon számítottam volna arra, hogy legalább évete/két évente előáll valami zseniálissal...
2016. szeptember 22. 12:58
|
|
Dregumúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 212807 offline
|
Nekem sosem a Csillagainkban a Hiba volt a kedvencem, hanem a Papírvárosok. Biztos, hogy rossz lehet nekik, hogy az az első ami az embereknek eszébe jutt róla. DE remek író. Nem kellene abbahaynia. Az Alaskanyomában is fantasztikus.
2016. szeptember 22. 13:45
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ez egy nagyon nagy hiba lesz ha visszavonul
A könyvei annyira fantasztikusak. Remélem inkább van szó szünetről mintsem arról hogy nem jön több könyv tőle.
2016. szeptember 22. 16:47
|
|
EiichiOrSeoMinJaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 256215 offline
|
Háde...Hádenemá'.
Én pont a Csillagainkban a hibát nem szerettem tőle, a többi fantasztikus...Nem kéne abbahagynia
Én pont a Csillagainkban a hibát nem szerettem tőle, a többi fantasztikus...Nem kéne abbahagynia
2016. szeptember 22. 19:10
|
|
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline
|
Szerintem is nagy író, talán a helyében én is ezt tettem volna. Így tényleg 1-2 könyves íróként írhatja be magát a történelembe.
Azért persze én is sajnálom, bár én még nem olvastam a "Papírvárosokat" de nagyban tervezem, szóval nekem még nincs ki a John Green szériám.
Azért persze én is sajnálom, bár én még nem olvastam a "Papírvárosokat" de nagyban tervezem, szóval nekem még nincs ki a John Green szériám.
2016. szeptember 22. 19:16
Sajnálom, hogy visszavonul. Ugyan még nem olvastam tőle egy könyvet sem (természetesen tervezem), a stílusa nagyon meghatározó az én szememben a YA világában. Kiválóan értett ahhoz, hogy mi kell a Young Adult kedvelőknek, jól össze tudta rakni a szereplőket és a történetet.
2016. szeptember 22. 20:08
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Én csak a csillagainkban a hibát olvastam tőle, és meg kell hogy mondjam a film jobban tetszett.
2016. szeptember 22. 21:38
Őszintén szólva, egyáltalán nem tetszenek a könyvei. Nagyon nem jön be a stílusa, de kinek mi.
2016. szeptember 23. 09:34
Egyik kedvenc íróm..baromira csalódott vagyok, imádtam a könyveit, és remélem azért még egyszer lesz szerencsém egy új művét olvasni..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: