Lakatos Levente lekörözte J. K. Rowlingot
2016. szeptember 22. 20:00
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nem az lehet a háttérben hogy Rowling könyve előbb megjelent angolul, és sokan olvasták már?? Ki az aki megvenné még egyszer? Mert ugye aki nagy rajongó és tud angolul, nem tudott várni a magyar kiadásig. De ha nem így van akkor is, mi van ha lekörözi? Én még nem olvastam Levente könyveit, de őszintén nem is érdekelnek annyira. Ez is a kinek a pap és kinek a papné kategória.
2016. szeptember 22. 20:30
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Jó olvasni,hogy van még olyan szitu,ahol nem az ország és az író a lényeg,hanem a mű
Kukkom sincs,hogy melyik ez a könyv,de emberek! Mindrn apró sikernek kell örülni!
Kukkom sincs,hogy melyik ez a könyv,de emberek! Mindrn apró sikernek kell örülni!
2016. szeptember 22. 21:24
|
|
CimFam |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 517 Csatolások: 0 Azonosító: 256999 offline
|
Gratulálok Leventének, függetlenül attól, hogy nem olvasom a könyveit.
Viszont mindenkinek üzenem: lehet, hogy tucatkönyv, de valljuk be: ha nem lenne jó, nem lenne ekkora sikere.
Viszont mindenkinek üzenem: lehet, hogy tucatkönyv, de valljuk be: ha nem lenne jó, nem lenne ekkora sikere.
2016. szeptember 23. 17:57
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Úristen...hamarabb nyelnék le rozsdás szeget, minthogy ennek bármelyik könyvét elolvassam...Rowling közelében sincs.
2016. szeptember 24. 00:35
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Háát nemtudom..az ő könyveit még nemolvastam ..nemis ismerem őt... de tapasztalataim szerint nos... én nemvagyok oda a magyar írókért
szóval nemtudom...inkább maradok az angol és amerikai íróknál
2016. szeptember 24. 12:27
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Ó, és még valami... Csak a Librinél előzi meg J.K.-t. A Líránál benne sincs a Toplistában. (;
2016. szeptember 24. 17:49
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Nem ismerem Leventét, de gratulálok neki, hogy legalább Magyarországon elérte a könyvei sikerét. De én nem olvasom az ő regényeit se, meg a Harry Potter-t se!!!
Én nagyon utálok olvasni, pedig a családom nagy része imád olvasni, én valahogy nem tartozok a könyvmolyok közé...
Én nagyon utálok olvasni, pedig a családom nagy része imád olvasni, én valahogy nem tartozok a könyvmolyok közé...
2016. szeptember 24. 17:57
Libri mindig egy f*s volt... Ezt a kis izékét ennyire sztárolni kell? Szégyen.
2016. szeptember 26. 17:41
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.09.24. 17:57)
Libri mindig egy f*s volt... Ezt a kis izékét ennyire sztárolni kell? Szégyen.
Tudod, pénz beszél, kutya ugat. Ilyen egyszerű.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: