Gigi Hadid szerint ő az egyetlen, aki megérti Zayn Malikot
2016. szeptember 21. 19:30
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Szeretem mikor így megtámadtok. Shippelni és azt hinni teljesen nem ugyanaz a dolog. Szerintem összeillenek, és a barátsàgukat is szerettem. Nem kell rögtön felkapni a vizet. Mintha a meleg szó olyan nagy sértés lenne de most komolyan. Nyugalom van Directionerek nem szidásból mondom. Ah néha annyira irritálnak a magyar fanok.
2016. szeptember 21. 19:39
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Reka0001. Te most tényleg azt hiszed hogy szerintem együtt vannak? Max voltak de oké. Néha az emberek már annyira felháborodnak mindentől. Mivel nem ismersz nem tudod, hogy szerintem még Ariana és Miley is jól néznének ki együtt. Amúgy meg imádom Liamet Cheryl-lel szóval nyugodj meg dràga.
2016. szeptember 21. 19:41
|
|
|
Forever28. Nem szerintem nem azok. Csak szeretem annak az ötletét, hogy együtt vannak. Imádom Cheryl-t Liammel szóval megnyugodhatsz.
2016. szeptember 21. 19:55
|
Zitacukixdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.21. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 259878 offline
|
Minden 1D tag meleg! Gay is okay
Ti pedig húzzatok vissza az anyátokba ! Puszi
2016. szeptember 21. 20:16
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
"Úgy gondolja, hogy megmentheti."
Zayn igazán nem várhatja el Gigitől, hogy megmentse. Zaynnek saját magának kell megoldania vagy kezelnie ezt a problémáját.
Mindenesetre én sajnálom Gigit, Zayn elég nagy terhet rak ezzel a vállára, még ha nem is szándékosan. Meg persze ha tényleg így van, ahogy állítják.
Zayn igazán nem várhatja el Gigitől, hogy megmentse. Zaynnek saját magának kell megoldania vagy kezelnie ezt a problémáját.
Mindenesetre én sajnálom Gigit, Zayn elég nagy terhet rak ezzel a vállára, még ha nem is szándékosan. Meg persze ha tényleg így van, ahogy állítják.
2016. szeptember 23. 14:53
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Hát ha Gigi azt hiszi, hogy ő az egyetlen, akkor higgye, de szerintem Zayn-t nemcsak Gigi érti meg hanem a szülei is.
Amúgy milyen bátran kijelentette a kis nagypofájú csaj, hogy ő az egyetlen! Lehet, hogy úgy lesz vele is, mint Perrie-vel...
Amúgy milyen bátran kijelentette a kis nagypofájú csaj, hogy ő az egyetlen! Lehet, hogy úgy lesz vele is, mint Perrie-vel...
2016. október 03. 16:58
|
|
mrs.garritsenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 258041 offline
|
Szerintem ha együtt vannak akkor egyértelmű hogy Gigi segít neki.
Ha az én barátom lenne én is megpróbálnék segíteni neki mindenben, és ha Giginek lenne valamilyen problémája akkor valószínű hogy Zayn is segítene neki..
Ha az én barátom lenne én is megpróbálnék segíteni neki mindenben, és ha Giginek lenne valamilyen problémája akkor valószínű hogy Zayn is segítene neki..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: