Taylor Swift új lemeze útján kíván bosszút állni exein
2016. szeptember 21. 14:34
Remélem, hogy ez valami kamu hír, mert ha nem, akkor Taylor borzasztó gyerekes.
Hihetetlen, hogy meghódítja fél Hollywoodot, és aztán kiteregeti a magánéletüket.
2016. szeptember 21. 14:43
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Fő a változatosság. Hihetetlen ez a nőszemély. Eddig se volt a szivem csücske, most már borzasztóan elásta magát nálam. Szerintem azért neki is van benne hibája, ne okoljuk már csak a pasikat. Amúgy rettentően, ártatlan kicsi barinak állítja be magát. Kicsit szánalmas már.
Amúgy szerintem elég büntetés volt nekik az, hogy összegabalyogtak ővele. Na mindegy, próbálja csak bemocskolni őket, rengeteg olyan emberke van (hál' Isten) aki nem fogja elhinni ezeket a dolgokat.
Amúgy szerintem elég büntetés volt nekik az, hogy összegabalyogtak ővele. Na mindegy, próbálja csak bemocskolni őket, rengeteg olyan emberke van (hál' Isten) aki nem fogja elhinni ezeket a dolgokat.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. szeptember 21. 14:45
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
A dühét a dalaiban fejezi ki. Na most kérdezem én... Ez miért is új? xD Mindenki ezt csinálja és nem tudom hogy ezt miért nem bírják így felfogni az emberek!
2016. szeptember 21. 15:06
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Ez nem volt már nyílván való?
2016. szeptember 21. 15:21
Már vártam, hogy mikor érkezik meg egy cikk erről. Szánalmas ez a csaj!
2016. szeptember 21. 15:34
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Most mi..? Eddig legalább valami gyerekes logika volt a számai mögött, meg a mögött, ami miatt írta őket, de ez full logikátlan! Calvin-nel tudtommal ő maga szakított, nem mellesleg az elején még úgy nyilatkoztak, hogy békében váltak el, és nem volt balhé, mert még "mindig egymás barátai". Még ha azt mindannyian tudtuk is, hogy kamu az egész, fenntarthatták volna ezt a sajtó által kreált látszatot, és továbbléphettek volna mind a ketten. Kérdem én, itt Calvin miért is volt a szemét alak? Ő csak halálba idegesített mindenkit, hogy hetekkel a szakítás után is csak azt halljuk, hogy haragszik Swift-re, megrázta hogy ennyire gyorsan túllépett rajta Taylor, satöbbi, satöbbi...
Aztán ott van Tom, aki megint csak nem tett semmit. Romantikáztak, utazgattak, franc tudja, aztán meg azt híresztelték hogy nem akarják már annyit foglalkoztatni Swift miatt, mert rossz fényt vet rá a csaj háttere és az image-je romlani kezdett miatta, és így tovább, és így tovább, majd pedig (szerencsére nem akkora sajtóvisszhanggal és botránnyal), de elváltak az útjaik nekik is.
Miért ő játssza már megint az áldozatot, és miért nem tud végre normális, felnőtt ember módjára eltekinteni a történtek fölött?! Most kapunk még egy albumot, a változatosság kedvéért nem egy, hanem rögtön két ex főszereplésével, aztán pedig a fanok találgathatnak, hogy melyik szám melyik csávóról szól, vagy mi?! Egy kis változatosság üdítő hatással lenne rám...
Aztán ott van Tom, aki megint csak nem tett semmit. Romantikáztak, utazgattak, franc tudja, aztán meg azt híresztelték hogy nem akarják már annyit foglalkoztatni Swift miatt, mert rossz fényt vet rá a csaj háttere és az image-je romlani kezdett miatta, és így tovább, és így tovább, majd pedig (szerencsére nem akkora sajtóvisszhanggal és botránnyal), de elváltak az útjaik nekik is.
Miért ő játssza már megint az áldozatot, és miért nem tud végre normális, felnőtt ember módjára eltekinteni a történtek fölött?! Most kapunk még egy albumot, a változatosság kedvéért nem egy, hanem rögtön két ex főszereplésével, aztán pedig a fanok találgathatnak, hogy melyik szám melyik csávóról szól, vagy mi?! Egy kis változatosság üdítő hatással lenne rám...
2016. szeptember 21. 15:35
|
|
szasza192visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.08. Hozzászólás: 486 Csatolások: 5385 Azonosító: 98219 offline
|
Nem az a probléma, hogy dalban fejezi ki az érzelmeit.
Hanem, az, hogy már nevetséges, hogy ez az érzelem folyton a düh, meg a "na én most megmutatom nektek srácok". Lett volna 1-2 nagy szerelme, aminek vége lett, senki nem szólna egy szót se, hogy dal van róluk..de ma már ott tartunk, hogy minden albumán legalább 3-4 sráchoz kapcsolható dalok vannak.
Az kicsit sem zavar, hogy randizgat, keresi az igazit. Szerintem normális..sőt, ha valakivel nem megy, ne maradjon együtt vele hónapokig, csak amiatt, hogy mások mit gondolnak...DE, az, hogy egy egy sztoriból kihozzák folyton azt, hogy ő az ártatlan és jogosak a lejárató dalszövegek, már több mint nevetséges.
Hanem, az, hogy már nevetséges, hogy ez az érzelem folyton a düh, meg a "na én most megmutatom nektek srácok". Lett volna 1-2 nagy szerelme, aminek vége lett, senki nem szólna egy szót se, hogy dal van róluk..de ma már ott tartunk, hogy minden albumán legalább 3-4 sráchoz kapcsolható dalok vannak.
Az kicsit sem zavar, hogy randizgat, keresi az igazit. Szerintem normális..sőt, ha valakivel nem megy, ne maradjon együtt vele hónapokig, csak amiatt, hogy mások mit gondolnak...DE, az, hogy egy egy sztoriból kihozzák folyton azt, hogy ő az ártatlan és jogosak a lejárató dalszövegek, már több mint nevetséges.
2016. szeptember 21. 15:48
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nem a nyilvánosság előtt kellene élni a magánéletét.
2016. szeptember 21. 15:58
Gondoljatok már bele, hogy ezzel a cikkel azt kaptatok amit hallani akartatok. Most mindenki utálja Swiftet ezért a Mirror, hogy kedvében járjon az olvasóinak, kitalálta ezt a sztorit amit egy névnélküli ember szájába ültettek, aki állítólag Taylor barátja....
Na most ti magatok válaszoljátok meg a kérdést: egy barát nyilatkozott volna ilyeneket? Hisz ezzel épp ellenkezőleg, csak mégjobban bemocskolta Swift hírnevét.
Én azt mondom, hogy ha: 1. A cikkben nincs megadva a forrás. 2. Ellntmondásos, hisz barát ilyet nem nyilatkozik. 3. A hírportál, nyílvánvalóan a saját hasznára fordítja, a cikkben forgó személy nevét övező, közgyűlöletet! AKKOR AZ KAMU!
És szánalmas, hogy van aki a Starity-t is beszennyezi ilyen tartalmakkal.
Na most ti magatok válaszoljátok meg a kérdést: egy barát nyilatkozott volna ilyeneket? Hisz ezzel épp ellenkezőleg, csak mégjobban bemocskolta Swift hírnevét.
Én azt mondom, hogy ha: 1. A cikkben nincs megadva a forrás. 2. Ellntmondásos, hisz barát ilyet nem nyilatkozik. 3. A hírportál, nyílvánvalóan a saját hasznára fordítja, a cikkben forgó személy nevét övező, közgyűlöletet! AKKOR AZ KAMU!
Beyla
2016. szeptember 21. 16:00
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Ag_laja @ 2016.09.21. 15:58)
Gondoljatok már bele, hogy ezzel a cikkel azt kaptatok amit hallani akartatok. Most mindenki utálja Swiftet ezért a Mirror, hogy kedvében járjon az olvasóinak, kitalálta ezt a sztorit amit egy névnélküli ember szájába ültettek, aki állítólag Taylor barátja....
Van az a pénz, amiért nyilatkoznak ilyet.
2016. szeptember 21. 16:02
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Eddig is majdnem minden száma az exeiről/exeinek szólt. Most már kitalálhatna valami jobb bosszút is, mert ez már uncsi.
Soha nem volt romokban a karrierje, hiszen minden róla és az exeiről szól, akikből egyre több van. Taylor minden helyzetben ártatlannak akar tűnni, mintha mindig ő lenne az áldozat.
Soha nem volt romokban a karrierje, hiszen minden róla és az exeiről szól, akikből egyre több van. Taylor minden helyzetben ártatlannak akar tűnni, mintha mindig ő lenne az áldozat.
2016. szeptember 21. 16:05
Na, erre szokták mondani, hogy ennél már nincs lejjebb... -.-
Még van bőr a képén hozzá, hogy megint neki álljon feljebb?! O.o Ő hajította ki a DJ gyereket és járatta utána le ott ahol tudta, pl. azzal, hogy az egyik híres dalát igazából ő írta. Szintén a Kedves, Aranyos Swiftike volt az, aki lehúzta a legutóbbi pasiját azzal, hogy rossz fényt vett a hírnevére. Hát, elárulok egy titkot Taylorka, mert látszólag nincs elég eszed hozzá, hogy magadtól rájöjj: ezzel a gyerekes, bosszú hadjáratos, szánalmas magatartással eleget rontasz a nagy hírneveden külső segítség nélkül is
Tényleg undorító ez a nő!>.< Ahelyett, hogy magába szállna és elgondolkozna azon, miért is "csökkent" a népszerűsége, inkább másokat hibáztat. Mintha ő annyira fedhetetlen lenne, ekkora egy egoista libát... "-.- Calvin, Tom és a másik húszmillió pasija lehetne felháborodva ezért a folyamatos lejárató kampányért, amit Dr. Szöszi jóvoltából kapnak, a helyükben már biztos rég feljelentettem volna. Ez tömény, indok nélküli lehúzás, rossz hír gerjesztése és becsületsértés, ami pedig bűncselekménynek minősül több helyen is... Egy cellában talán megjönne az esze Taylorkának is.... Egy hisztis, értékrend nélküli, gyenge, rinyálós roncs ez a nő. Olyan apróságok miatt húzza le az exeit, ami miatt egy normális ember a fejét fogva röhögne. Mit csinált volna, ha egyszer tényleg jó alaposan megütötte volna a bokáját? Ha kifog valaki olyat, aki ész nélkül iszik és drogozik? Valaki olyat, aki mellett félelemben érzi magát, mert folyton tőr-zúz dühében? Valaki olyan mellett, aki ha elpattan nála a cérna, egyszerűen úgy felképeli, hogy elterül és e mellett még folyamatos, igazi lelki terrorban tartja? (Mielőtt félreértés esne, ez alatt nem olyan terrorra gondolta gondoltam, amiről a dalaiban picsog, hanem igaziról. Olyanra, ahol pl. minden nap megállás nélkül, gátlástalanul sértegeti és az összes pasiügyét az arcába vágva folyamatosan a földbe döngöli). Mit??? Összeroppant volna vagy már rég halott lenne, mert csak akkor tud nagynak lenni a szája, ha tudja, hogy nem vágnak neki élesen vissza -.- Így összetehetné a kezét és hálásan nyugton maradhatna a fenekén, amiért ennyire viszonylag normális ürgéket sodort felé az élet. Ráférne már, hogy kifogjon valakit, aki tényleg- természetesen nem fizikailag- pokollá teszi az életét, akkor talán megtanulná meghúzni magát és megbecsülni azt, ahogy ilyen gerinctelen, ocsmány húzások után is viszonyulnak hozzá.
Még van bőr a képén hozzá, hogy megint neki álljon feljebb?! O.o Ő hajította ki a DJ gyereket és járatta utána le ott ahol tudta, pl. azzal, hogy az egyik híres dalát igazából ő írta. Szintén a Kedves, Aranyos Swiftike volt az, aki lehúzta a legutóbbi pasiját azzal, hogy rossz fényt vett a hírnevére. Hát, elárulok egy titkot Taylorka, mert látszólag nincs elég eszed hozzá, hogy magadtól rájöjj: ezzel a gyerekes, bosszú hadjáratos, szánalmas magatartással eleget rontasz a nagy hírneveden külső segítség nélkül is
2016. szeptember 21. 17:49
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Gothic01 te aztán jól megmondod a magadét!
Igazad van, egyetértek veled, hisz ez a nő szánalmas és unalmas is. Nem értem miért van mégis ekkora rajongótábora.
Igazad van, egyetértek veled, hisz ez a nő szánalmas és unalmas is. Nem értem miért van mégis ekkora rajongótábora.
2016. szeptember 21. 17:49
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
A dalai is ugyanolyan unalmasak.
2016. szeptember 21. 18:36
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Wendy17: Senki nem állította, hogy csak Taylor a hibás, de ő is kicsit magába nézhetne. Ahhoz pedig nem kell zseninek lenni, hogy tudjuk, miről(kikről) fog szólni a következő albuma, mert minden albuma valamelyik exéhez köthető.
A többségnek az a legnagyobb baja, hogy Taylor folyton játssza az ártatlant, mindig a pasi a hibás, mindig rajtuk kell bosszút állni, holott Taylor is megérdemelné, ha végre valaki jól pofára ejtetné. Alapvetően nincs bajom Taylorral, de nevetséges, amit csinál. Értem, hogy ezzel keresi a pénzét, de nem kéne az összes exét a földig alázni csak azért, mert szakítottak.
Az pedig, hogy Tom az ártatlant játssza... Te ezt honnan szedted? Tom nem játszik semmit, nem is beszél a magánéletéről. Se interjúkban, se a közösségi oldalakon. Pont te írtad, hogy megbízhatatlan/kamu a forrás, de azt mégis elhiszed, hogy Tom csapata ilyeneket terjeszt Taylorról? Javíts ki, ha tévedek, de ez enyhén ellentmondásos.
A többségnek az a legnagyobb baja, hogy Taylor folyton játssza az ártatlant, mindig a pasi a hibás, mindig rajtuk kell bosszút állni, holott Taylor is megérdemelné, ha végre valaki jól pofára ejtetné. Alapvetően nincs bajom Taylorral, de nevetséges, amit csinál. Értem, hogy ezzel keresi a pénzét, de nem kéne az összes exét a földig alázni csak azért, mert szakítottak.
Az pedig, hogy Tom az ártatlant játssza... Te ezt honnan szedted? Tom nem játszik semmit, nem is beszél a magánéletéről. Se interjúkban, se a közösségi oldalakon. Pont te írtad, hogy megbízhatatlan/kamu a forrás, de azt mégis elhiszed, hogy Tom csapata ilyeneket terjeszt Taylorról? Javíts ki, ha tévedek, de ez enyhén ellentmondásos.
CandUs
2016. szeptember 21. 19:13
Wendy17: Oké, ez már engem is irritál, szóval muszáj megkérdeznem nekem is.
Te honnan a csillámpóni hányta szivárványos fittyfenéből szedted azt, hogy Tom az ártatlant játssza (mintha valami rosszat tett volna), miközben valószínűleg épp próbálja nyugodtan élni az életét továbbra is (hozzátenném, mint egészen eddig), a sajtótól távol?
2016. szeptember 21. 19:15
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Igazán magába nézhetne. Egy szakítás/kapcsolat két ember felelőssége, szóval dalban bosszút állni(meg úgy általában bosszút állni) gyerekes. Arról már ne is beszéljünk, hogy az exeid titkait ország-világ előtt kiteregetni undorító.
Egy új album nem fogja visszaállítani a jó hírét. Lehet bármilyen jó az album, az elmúlt hónapok eseményeit nem mossa le magáról.
Egy új album nem fogja visszaállítani a jó hírét. Lehet bármilyen jó az album, az elmúlt hónapok eseményeit nem mossa le magáról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.