Hosszú és eseménydús hónapok állnak a Grammy-díjas énekesnő mögött, aki jelenleg is legújabb nagylemezén dolgozik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift új lemeze útján kíván bosszút állni exein
2016. szeptember 21. 11:52
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 21. 11:59
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Inkább az exeinek kéne bosszút állni Tayloron!
2016. szeptember 21. 12:02
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Gyomorforgató ahogy ez a nő(?) a magánéletét kezeli. Talán elgondolkozhatna rajta hogy ha eddig egyetlen pasi sem tudott megmaradni mellette (pedig lassan koncerttermet tudna megtölteni csak az exeiből) akkor nem a bosszú a legelső hanem kicsit magába nézhetne.
2016. szeptember 21. 12:42
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Gyomorforgató, amit művel. Ha nem is szó szerint, de konkrétan az exeiből él. Azért arra kíváncsi lennék, hogy Tom mit tett Taylor ellen, aki amúgy egy tipikus brit úriember, szándékosan a légynek se ártana. Bár engem az is érdekelne, hogy hihetünk-e ennek az állítólagos közeli barátnak. Az ilyenek általában megbízhatatlan források, de majd meglátjuk. Én mindenesetre várom az új albumát, csupán azért, mert legalább a saját szememmel láthatom, ahogy nemcsak az exeit, de saját magát is lejáratja.
Egyébként én örülnék neki, ha egyszer írna egy albumot arról is, hogy ő mint rontott el a kapcsolataiban, mert az képtelenség, hogy mindig a férfiak csesznek el mindent.
Egyébként én örülnék neki, ha egyszer írna egy albumot arról is, hogy ő mint rontott el a kapcsolataiban, mert az képtelenség, hogy mindig a férfiak csesznek el mindent.
2016. szeptember 21. 12:48
hu de kepmutato ringyo meg en is megrugdosnam
egy szamito dog nem kap ihletet ha nem taposhat meg jol masokat
ezert volt o melyponton nincs karrierje ha boldog ugy latszik ezert dobta ki a DJ -t ful de GONOSZ
egy szamito dog nem kap ihletet ha nem taposhat meg jol masokat
ezert volt o melyponton nincs karrierje ha boldog ugy latszik ezert dobta ki a DJ -t ful de GONOSZ
2016. szeptember 21. 12:56
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Hogy lehet az, hogy mindig szegény Taylort bántják a csúnya pasik? Nem ő az, aki egyik ágyból a másikba mászik, áááá dehogy...
2016. szeptember 21. 13:19
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ez vicces, még neki áll feljebb, amikor 2 héttel a szakítás után már egy másik férfival enyeleg, majd körbeturnézzák a világot... Most mondjam azt a megtépázott hírnevére, hogy "ez a karma?".
2016. szeptember 21. 13:34
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet
...elégtételt vesz rajtuk azáltal, hogy nyilvánosságra hozza azokat a dolgokat, amikről megígérte, hogy titokban maradnak.
Ennyit ér neki az adott szava, undorító... Egyszer igazán visszanyalhatna a fagyi, és Taylor összes exe összeállhatna egy We Are The Worldhöz hasonló dalra. Epic lenne, a legszebb visszavágás.
P.S.: Én ezek után Calvin és Tom helyében részesedést követelnék a majdani eladott példányokból.
2016. szeptember 21. 14:08
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
nos köszi a cikket! ennyit már rég nevettem!
2016. szeptember 21. 14:18
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Elég bosszú nekik, hogy belementek ezekbe a kapcsolatokba
2016. szeptember 21. 14:20
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Idézet (Diala @ 2016.09.21. 13:34)
Ennyit ér neki az adott szava, undorító... Egyszer igazán visszanyalhatna a fagyi, és Taylor összes exe összeállhatna egy We Are The Worldhöz hasonló dalra. Epic lenne, a legszebb visszavágás.
P.S.: Én ezek után Calvin és Tom helyében részesedést követelnék a majdani eladott példányokból.
Én meghallgatnám ezt a dalt. Kár, hogy rég túllépnek rajta. Taylor meg négy év után is őket akarja bemocskolni
2016. szeptember 21. 14:26
|
|
BarbieFanasshole™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 6814 Csatolások: 315 Azonosító: 166047 offline
|
Én a férfiak helyében kerülném az ilyen nőket, mint Taylor..Össze se jönnék egy ilyennel..
Főleg, ha tudnám, hogy a múltban, hogy végződtek a csaj kapcsolatai
Szakítás a múzsája Taylornak, úgy tűnik lol
Szakítás a múzsája Taylornak, úgy tűnik lol
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.