Hosszú és eseménydús hónapok állnak a Grammy-díjas énekesnő mögött, aki jelenleg is legújabb nagylemezén dolgozik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift új lemeze útján kíván bosszút állni exein
2016. szeptember 21. 11:52
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 21. 11:59
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Inkább az exeinek kéne bosszút állni Tayloron!
2016. szeptember 21. 12:02
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Gyomorforgató ahogy ez a nő(?) a magánéletét kezeli. Talán elgondolkozhatna rajta hogy ha eddig egyetlen pasi sem tudott megmaradni mellette (pedig lassan koncerttermet tudna megtölteni csak az exeiből) akkor nem a bosszú a legelső hanem kicsit magába nézhetne.
2016. szeptember 21. 12:42
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Gyomorforgató, amit művel. Ha nem is szó szerint, de konkrétan az exeiből él. Azért arra kíváncsi lennék, hogy Tom mit tett Taylor ellen, aki amúgy egy tipikus brit úriember, szándékosan a légynek se ártana. Bár engem az is érdekelne, hogy hihetünk-e ennek az állítólagos közeli barátnak. Az ilyenek általában megbízhatatlan források, de majd meglátjuk. Én mindenesetre várom az új albumát, csupán azért, mert legalább a saját szememmel láthatom, ahogy nemcsak az exeit, de saját magát is lejáratja.
Egyébként én örülnék neki, ha egyszer írna egy albumot arról is, hogy ő mint rontott el a kapcsolataiban, mert az képtelenség, hogy mindig a férfiak csesznek el mindent.
Egyébként én örülnék neki, ha egyszer írna egy albumot arról is, hogy ő mint rontott el a kapcsolataiban, mert az képtelenség, hogy mindig a férfiak csesznek el mindent.
2016. szeptember 21. 12:48
hu de kepmutato ringyo meg en is megrugdosnam
egy szamito dog nem kap ihletet ha nem taposhat meg jol masokat
ezert volt o melyponton nincs karrierje ha boldog ugy latszik ezert dobta ki a DJ -t ful de GONOSZ
egy szamito dog nem kap ihletet ha nem taposhat meg jol masokat
ezert volt o melyponton nincs karrierje ha boldog ugy latszik ezert dobta ki a DJ -t ful de GONOSZ
2016. szeptember 21. 12:56
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Hogy lehet az, hogy mindig szegény Taylort bántják a csúnya pasik? Nem ő az, aki egyik ágyból a másikba mászik, áááá dehogy...
2016. szeptember 21. 13:19
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ez vicces, még neki áll feljebb, amikor 2 héttel a szakítás után már egy másik férfival enyeleg, majd körbeturnézzák a világot... Most mondjam azt a megtépázott hírnevére, hogy "ez a karma?".
2016. szeptember 21. 13:34
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet
...elégtételt vesz rajtuk azáltal, hogy nyilvánosságra hozza azokat a dolgokat, amikről megígérte, hogy titokban maradnak.
Ennyit ér neki az adott szava, undorító... Egyszer igazán visszanyalhatna a fagyi, és Taylor összes exe összeállhatna egy We Are The Worldhöz hasonló dalra. Epic lenne, a legszebb visszavágás.
P.S.: Én ezek után Calvin és Tom helyében részesedést követelnék a majdani eladott példányokból.
2016. szeptember 21. 14:08
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
nos köszi a cikket! ennyit már rég nevettem!
2016. szeptember 21. 14:18
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Elég bosszú nekik, hogy belementek ezekbe a kapcsolatokba
2016. szeptember 21. 14:20
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Idézet (Diala @ 2016.09.21. 13:34)
Ennyit ér neki az adott szava, undorító... Egyszer igazán visszanyalhatna a fagyi, és Taylor összes exe összeállhatna egy We Are The Worldhöz hasonló dalra. Epic lenne, a legszebb visszavágás.
P.S.: Én ezek után Calvin és Tom helyében részesedést követelnék a majdani eladott példányokból.
Én meghallgatnám ezt a dalt. Kár, hogy rég túllépnek rajta. Taylor meg négy év után is őket akarja bemocskolni
2016. szeptember 21. 14:26
|
|
BarbieFanasshole™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 6814 Csatolások: 315 Azonosító: 166047 offline
|
Én a férfiak helyében kerülném az ilyen nőket, mint Taylor..Össze se jönnék egy ilyennel..
Főleg, ha tudnám, hogy a múltban, hogy végződtek a csaj kapcsolatai
Szakítás a múzsája Taylornak, úgy tűnik lol
Szakítás a múzsája Taylornak, úgy tűnik lol
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.