A színész 12 együtt töltött év után válik a feleségétől, akit a Mr. & Mrs. Smith című film forgatásán ismert meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brad Pitt megtörte a csendet: „Megrendített, ami történt”
2016. szeptember 21. 09:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 21. 10:21
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Ez azért elég sajnálatos hír. Gyönyörű páros volt. Viszont Angelina ragaszkodását a gyerekeihez nem értem. Hat gyereket, nem hiszem hogy olyan könnyű egyedül nevelni és csak Brad - nek láthatási jog? Kíváncsi lennék rá, hogy miért :/
2016. szeptember 21. 10:51
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Hm,eddig nem igazán hittem,hogy ez a válás tény. Nem értem miért éltek 10 évig együtt jól papír nélkül,minek kellett a jogi út, a házasság megrontotta ezt a kapcsolatot. Angelina minden házassága tönkrement. Mindenesetre Angelina Brad Pitt nélkül még erősebb lesz, biztos vagyok benne,hogy ez egy új kezdet lesz számára.
2016. szeptember 21. 15:04
Már most látom, hogy a média mennyire felfújja a dolgot. Sorozatosan születnek a hírek erről az egészről. Ami megtörtént, megtörtént. Emiatt azért sajnálom Angelina-t és Brad-et, mert nyilvánvalóan nem élvezik a nagy figyelmet.
2016. szeptember 21. 15:14
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Már el is kezdték a mocskolódást hogy Brad ivott és drogozott holott soha nem volt ilyen gondja nem úgy mint kedves feleségének. Szerintem csupán arról van szó Brad végre felnőtt és nem hagyja írányítani magát mint előtte Angelina egy erős akaratos független nő aki nem tűri el ha valami nem úgy megy ahogy ő akarja Bradet a tökénél fogva rángatta talán elege lett. Valahol azt is említik a pénz miatt is balhéztak mert míg Brad évi 3-4 filmet csinált neje csak szórta a milliókat még ha jótékony célra is de szórta . A gyerekekről meg annyit eddig se nagyon nevelte őket a dadusokon kívűl más nőttek maguktól mint a gomba és mivel nem figyeltek rájuk az a viselkedésükön is meglátszott
2016. szeptember 21. 15:16
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Szomorú,hogy azok a sztárpárok sem maradnak örökre együtt,akikről azt gondolnánk egymásnak lettek teremtve. De hát ilyen ez a szakma,elég ritka,hogy valaki az első házasságában maradjon haláláig.
2016. szeptember 21. 15:44
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy válnak. Gyönyörű pár voltak.
2016. szeptember 21. 16:00
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Őszintén én nem is értem, mint tartotta őket ennyi ideig együtt. Mindigis látszott, hogy mennyire eltérő a gondolkodásuk, ha megjelentek egy cikkben, az többnyire egy hangos vita miatt volt.
2016. szeptember 21. 16:19
Nagyon sajnálom az egészet
Még mindig nem tudom felfogni, hogy vége. A legjobb páros volt.
2016. szeptember 21. 18:28
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Lejlus: én is ezt hittem.
2016. szeptember 21. 18:36
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ja,ahhoz képpest,hogy kérik,a sajtó ne avatkozzon bele,tucatszámra érkeznek a cikkek(pld Starityn)
2016. szeptember 21. 18:40
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Jóval tovább bírták, mint gondoltam, ez biztos. Viszont azt is borítékolni mertem volna, hogy ennek egyszer vége lesz. Természetesen nem látok bele az egészbe, de nekem úgy jött le mindig is, hogy Jolie egy uralkodó természetű hisztérika. Elvette mástól, amit csak megkívánt, most meg visszanyal a fagyi. A karma mindig visszaüt.
Bár nem hinném, hogy Pitt inna, vagy drogozna, ennél szerintem józanabb szemléletű és türelmesebb férfi, de azon nem csodálkoznék, ha valamiféle szeretője mégiscsak lett volna, és nem is hibáztatnám érte. Azt viszont sajnálom, hogy ez a labilis lelkivilágú nőszemély képtelen csendben és normális keretek között lerendezni a válást. Jolie mindig is a kirakatnak élt, Pitt viszont jóval privátabb személyiség. Mondjuk félreértés ne essék, nem sajnálom Pittet se. Elvégre ő választotta magának ezt az asszonyt, pedig volt neki jobb lehetősége is.
2016. szeptember 21. 20:31
|
|
luluswarriorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 257441 offline
|
hát sajnálom, hogy így történt
2016. szeptember 21. 23:12
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Most komoly. nem vágom.
Bár hogy Angelina beteg meg sajnos minden összejött neki.. rák, most ez a fránya betegség. szerintem még kiis nézem Angelinából hogy csaj Brad nek akar jót.
Bár hogy Angelina beteg meg sajnos minden összejött neki.. rák, most ez a fránya betegség. szerintem még kiis nézem Angelinából hogy csaj Brad nek akar jót.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: