Margot pls varj meg pénteken 16:00kor a sulink elott
Margot Robbie Budapesten van
2016. szeptember 20. 16:44
Najo nem hiszem el, hogy az iskola miatt nem flangálhatok Pesten, hanem roh@dnom kell a padban
2016. szeptember 20. 16:56
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
avoinsvoid: Ha ennyire hihányzik, hogy Dlyan-ről nem írtak "eddig" cikket, hogy Magyarországra látogat.. akkor miért nem írod meg te, ha ennyire képbe vagy?
2016. szeptember 20. 17:28
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (avonsvoid @ 2016.09.20. 14:23)
Igaz! Nagyon sok sztár jön ide, és ne feledkezzünk meg DYLAN O'BRIEN-ről, aki bizony Budapestre jön ebben vagy a kövi hónapban, mert az új filmje az American Assasin Londonban illetve Budapesten forgatják..
Mondjuk ezen csodálkozom, hogy miért nem írt senki ilyen hírt, hogy Dylan ide jön. Ha utána néztek, bizony minden oldal megírta, hogy hazánkba látogat <3
Mondjuk ezen csodálkozom, hogy miért nem írt senki ilyen hírt, hogy Dylan ide jön. Ha utána néztek, bizony minden oldal megírta, hogy hazánkba látogat <3
Az kicsoda és honnan kéne ismerni?
Idézet (wild flower @ 2016.09.20. 15:04)
Nem az ország népszerűsége miatt jönnek forgatni Magyarországra, hanem az olcsó filmforgatás miatt.
Véletlenül sem azért jönnek ide forgatni, mert profi a stáb vagy mert Etyeken egy rendkívül korszerű stúdió várja őket, ahol a világ legnagyobb műterme áll rendelkezésükre... Vannak már Magyarországnál olcsóbb helyek is, ahol manapság filmet forgathatnának, de ha mégis emiatt döntenek Pest miatt, én személy szerint magasról teszek rá, mert a közösségi médiában feltöltött képeikkel csak népszerűsítik az országot. Hihetetlen jó reklám ez az országnak, a kezdeti Underworld után már többszörös Oscar-jelölt filmeket forgatnak itt...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. szeptember 20. 17:31
|
|
tundebekesiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.16. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 254079 offline
|
Es meddig van ott?
2016. szeptember 20. 17:59
Ilyenkor sajnálom a legjobban, hogy nem lakok Pesten :c
2016. szeptember 20. 18:27
|
|
eszter200224új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 237563 offline
|
Na ilyenkor nagyon utálom hogy nem Pesten lakom!!☺
2016. szeptember 20. 19:38
|
|
avonsvoidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 2 Azonosító: 256574 offline
|
TheTruthAboutLove
Én pontosan azt szerettem volna ezzel mondani, hogy ha már a starity televan felesleges cikkekkel, akkor, hogy hogy erről nem születik cikk? Nagyon sok rajongója van Dylannek és szerintem jobban kiváncsiak az emberek erre, mint xy új melltartójára
Én pontosan azt szerettem volna ezzel mondani, hogy ha már a starity televan felesleges cikkekkel, akkor, hogy hogy erről nem születik cikk? Nagyon sok rajongója van Dylannek és szerintem jobban kiváncsiak az emberek erre, mint xy új melltartójára
2016. szeptember 21. 01:34
|
|
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline
|
Fogadjunk, hogy azért mert Jared és Harley egy vásznon lesz megint a Harley QUEEN sztori miatt? (direkt írtam queent)
2016. szeptember 21. 06:46
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (freedominyoureyes @ 2016.09.21. 01:34)
Fogadjunk, hogy azért mert Jared és Harley egy vásznon lesz megint a Harley QUEEN sztori miatt? (direkt írtam queent)
Nem hiszem... Jared a Szárnyas fejvadászt forgatja itt, Margot meg a Terminalt.
2016. szeptember 21. 06:56
Uristen de jo lenne vele talalkozni!
szerencsere pesten lakok
2016. szeptember 21. 09:11
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
avoinsvoid: Én ezt nem nevezném beszólásnak, de ha te ezt annak gondoltad, hát rendben.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.