A gyönyörű ausztrál színésznő nemrég hazánkba érkezett, és már lencsevégre is kapták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Margot Robbie Budapesten van
2016. szeptember 20. 14:02
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 20. 14:03
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Majd elmegy...
2016. szeptember 20. 14:23
|
|
avonsvoidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 2 Azonosító: 256574 offline
|
Igaz! Nagyon sok sztár jön ide, és ne feledkezzünk meg DYLAN O'BRIEN-ről, aki bizony Budapestre jön ebben vagy a kövi hónapban, mert az új filmje az American Assasin Londonban illetve Budapesten forgatják..
Mondjuk ezen csodálkozom, hogy miért nem írt senki ilyen hírt, hogy Dylan ide jön. Ha utána néztek, bizony minden oldal megírta, hogy hazánkba látogat <3
Mondjuk ezen csodálkozom, hogy miért nem írt senki ilyen hírt, hogy Dylan ide jön. Ha utána néztek, bizony minden oldal megírta, hogy hazánkba látogat <3
2016. szeptember 20. 14:27
|
|
avonsvoidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 2 Azonosító: 256574 offline
|
Van aki már írta egy pár kommentbe más oldalon, hogy vki talizott Dylannel a hősök terén meg, hogy láttak már ott készüléseket, de ezen nem igazak, nincsen még Dylan itt, még jelenleg Londonban van.
Csak azért írtam meg, mert én is tök véletlenül olvastam egy update oldalt, és gondoltam sokan szeretik, szóval nem akartam, hogy valaki lemaradjon erről a hírről
Csak azért írtam meg, mert én is tök véletlenül olvastam egy update oldalt, és gondoltam sokan szeretik, szóval nem akartam, hogy valaki lemaradjon erről a hírről
2016. szeptember 20. 14:54
szívesen találkoznák vele, ahogy Jared Leto-val is
2016. szeptember 20. 15:04
Idézet (LadyAly @ 2016.09.20. 14:07)
Ah hemzsegnek Bp-n a világsztárok.
Nagyon népszerűek vagyunk jelenleg. :
Nem az ország népszerűsége miatt jönnek forgatni Magyarországra, hanem az olcsó filmforgatás miatt.
2016. szeptember 20. 15:28
Milyen szerencsés férfi.
Tök jó, hogy ennyien jönnek az országunkba, még ha csak az olcsó költségek miatt is.
2016. szeptember 20. 15:41
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
csúúcs szuper......
2016. szeptember 20. 15:58
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ugyanebben az étteremben volt Harrison Ford is egy hete. Gondolom, azért téved mind oda, mert egy amerikai steakhouse a szóban forgó létesítmény.
Pedig igazán ehetnének egy jó pörköltet vagy töltött káposztát.
Pedig igazán ehetnének egy jó pörköltet vagy töltött káposztát.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. szeptember 20. 16:17
Úristen! Ha tehetném egész Pestet átkutatnám, hogy megtaláljam.
Imádom Margot-ot!
2016. szeptember 20. 16:27
Ilyenkor még inkább sajnálom, hogy nem lakom a fővárosban. Imádom Margotot és nagyon szívesen találkoznék vele!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.