Starity

Bemutatkozik a BtoB-Blue

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 20. 09:47 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
A dél-koreai formáció, a BtoB első alegységében a vokalisták kaptak helyet, és Stand By Me című balladájukban megcsodálhatjuk vokális adottságaikat.

A teljes cikkhez kattints ide!
2016. szeptember 20. 15:09 #2
Dwaejitokki
Dwaejitokki
구름 공주님 ☁

Státusz8 makes, 1 team
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 62
Azonosító: 208978
Annyira szép hangjuk van *-* Nagyon szép szám lett, és az MV is jó lett. :33
2016. szeptember 21. 16:11 #3
- törölt felhasználó -    
Hurrá, októberben már megint jön egy ballada daluk... Senki félre ne értsen, de már orrvérzést kapok, hogy már közel két éve ilyen barátnő sirató dalokat hallok tőlük.
Meg ha hamarosan csapatostul adnak ki egy ehhez hasonló siralom dalt, akkor nyugodtan hagyhatták volna ezt a négyest és kicsit fókuszálhattak volna az IlHoon-MinHyuk-Peniel trióra. A ballada dalokban szegények úgyis többségében csak bió díszletként szolgálnak. dry.gif
Így ha fájó is de azt kell mondjam, hogy a klip snassz, a daltól meg kedvem lenne leugrani a tetőről...
Pedig tényleg semmi bajom a balladás dalokkal, sőt van, hogy kifejezetten csak azt hallgatok, de így a fiúktól nekem már sok. Ezt a BtoB-Blue egységet meg nem is nagyon értem. EunKwang és Sung Jae így is olyan fölényben vannak állandó jelleggel, hogy én csak HyungSik-et meg ChangSub-ot emeltem volna ki és mondjuk, hogy ne legyen ilyen sirató hatása Penielt tettem volna melléjük rappernek. Főleg, hogy Peniel aztán tényleg csak bió díszlet mióta debütált a csapat, de ez már tényleg mellékes.
Ha pedig a mostanra tervezett koreai balladájuk nem lesz hasonlóan jó, mint a Dear Bride vagy a L.U.V akkor azt hiszem örökre kiábrándulok a srácokból és akkor már tényleg csak az marad, hogy IlHoon és Minhyuk miatt fogom figyelni a csapatot... unsure.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok