A dél-koreai formáció, a BtoB első alegységében a vokalisták kaptak helyet, és Stand By Me című balladájukban megcsodálhatjuk vokális adottságaikat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatkozik a BtoB-Blue
2016. szeptember 20. 15:09
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Annyira szép hangjuk van *-* Nagyon szép szám lett, és az MV is jó lett. :33
2016. szeptember 21. 16:11
Hurrá, októberben már megint jön egy ballada daluk... Senki félre ne értsen, de már orrvérzést kapok, hogy már közel két éve ilyen barátnő sirató dalokat hallok tőlük.
Meg ha hamarosan csapatostul adnak ki egy ehhez hasonló siralom dalt, akkor nyugodtan hagyhatták volna ezt a négyest és kicsit fókuszálhattak volna az IlHoon-MinHyuk-Peniel trióra. A ballada dalokban szegények úgyis többségében csak bió díszletként szolgálnak.
Így ha fájó is de azt kell mondjam, hogy a klip snassz, a daltól meg kedvem lenne leugrani a tetőről...
Pedig tényleg semmi bajom a balladás dalokkal, sőt van, hogy kifejezetten csak azt hallgatok, de így a fiúktól nekem már sok. Ezt a BtoB-Blue egységet meg nem is nagyon értem. EunKwang és Sung Jae így is olyan fölényben vannak állandó jelleggel, hogy én csak HyungSik-et meg ChangSub-ot emeltem volna ki és mondjuk, hogy ne legyen ilyen sirató hatása Penielt tettem volna melléjük rappernek. Főleg, hogy Peniel aztán tényleg csak bió díszlet mióta debütált a csapat, de ez már tényleg mellékes.
Ha pedig a mostanra tervezett koreai balladájuk nem lesz hasonlóan jó, mint a Dear Bride vagy a L.U.V akkor azt hiszem örökre kiábrándulok a srácokból és akkor már tényleg csak az marad, hogy IlHoon és Minhyuk miatt fogom figyelni a csapatot...
Meg ha hamarosan csapatostul adnak ki egy ehhez hasonló siralom dalt, akkor nyugodtan hagyhatták volna ezt a négyest és kicsit fókuszálhattak volna az IlHoon-MinHyuk-Peniel trióra. A ballada dalokban szegények úgyis többségében csak bió díszletként szolgálnak.
Így ha fájó is de azt kell mondjam, hogy a klip snassz, a daltól meg kedvem lenne leugrani a tetőről...
Pedig tényleg semmi bajom a balladás dalokkal, sőt van, hogy kifejezetten csak azt hallgatok, de így a fiúktól nekem már sok. Ezt a BtoB-Blue egységet meg nem is nagyon értem. EunKwang és Sung Jae így is olyan fölényben vannak állandó jelleggel, hogy én csak HyungSik-et meg ChangSub-ot emeltem volna ki és mondjuk, hogy ne legyen ilyen sirató hatása Penielt tettem volna melléjük rappernek. Főleg, hogy Peniel aztán tényleg csak bió díszlet mióta debütált a csapat, de ez már tényleg mellékes.
Ha pedig a mostanra tervezett koreai balladájuk nem lesz hasonlóan jó, mint a Dear Bride vagy a L.U.V akkor azt hiszem örökre kiábrándulok a srácokból és akkor már tényleg csak az marad, hogy IlHoon és Minhyuk miatt fogom figyelni a csapatot...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: