A What Do You Mean? énekese hat hét együttjárás után szakított tinédzser barátnőjével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber újra szingli
2016. szeptember 20. 07:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 20. 08:09
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
"Justinnal nagyon könnyű szót érteni, ilyet pedig nem könnyű Los Angelesben találni"
Persze, egy amőba szintjén...
Persze, egy amőba szintjén...
2016. szeptember 20. 11:42
|
|
Queengirl01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 258939 offline
|
"Mindig érzett valamit Justin iránt"
Csak nem a pénz, a hírnév és a felfuttatás lehetõségét?
De most komolyan... Üvölt a csajról h "úr isten Justin Bieber!! Járjunk vele, attól én még híresebb leszek!"
Hány éves a csaj? 16-18? Abból tényleg féltõ és szeretõ barátnõ lesz... Pláne úgy modellkedik mellé.
Mondjuk ebben Justin is hibás, mert túl sokat engedett a csajnak õ meg csórikám elhitte. Aztán PUFF!! arcal a földnek
Csak nem a pénz, a hírnév és a felfuttatás lehetõségét?
De most komolyan... Üvölt a csajról h "úr isten Justin Bieber!! Járjunk vele, attól én még híresebb leszek!"
Hány éves a csaj? 16-18? Abból tényleg féltõ és szeretõ barátnõ lesz... Pláne úgy modellkedik mellé.
Mondjuk ebben Justin is hibás, mert túl sokat engedett a csajnak õ meg csórikám elhitte. Aztán PUFF!! arcal a földnek
2016. szeptember 20. 14:13
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Egyetértek Queengirl01-gyel..Nem hiszem igazából, hogy másért tette volna ezt, hanem a pénzért, és a hírnévért. Ugyanis valljuk be, a mai világban kevés olyan ember van aki pont Justint ne ismerné. Jó, persze vannak olyanok, de már nagyon sokan hallottak róla. Ez a csaj nekem az elejétől fogva rohadtul unszimpi, és sejtettem, hogy ez a kapcsolat nem fogja sokáig kibírni. Remélem Justin majd talál jobban neki valót, akivel több ideig, őszinte szeretetben élhet.
2016. szeptember 20. 14:24
Várható volt(már ha igaz),remélem Justin visszatér instára
2016. szeptember 20. 14:42
És erre most mégis milyen "bizonyíték" van? Csak mert bennfentesek szavainak nem kell hinni...
2016. szeptember 20. 15:32
Nahát, nahát, mily meglepő.. nem számítottam ennél hosszabb kapcsolatra, látszott, hogy Sofia csak érdekből van Justinnal, akit szintén nem kedvelek, de jól döntött, hogy nem akart többet ettől a kis fruskától.
2016. szeptember 20. 15:40
|
|
starwberrygirl614új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248718 offline
|
szerintem sikerült justinnak rájönnie hogy sophia csak a pénz és a hírnév miatt van vele
:D
2016. szeptember 20. 15:43
|
|
MissFizzmizzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 235876 offline
|
LOL
Ki gondolta volna hogy nem együtt fogják leélni az életüket.
2016. szeptember 20. 15:47
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
aztaaaa na nem mondjak tényleg ezt szerintem mindenki sejtette...........................justin amugy egy pöcsfej
2016. szeptember 20. 16:13
Gondoltam, hogy nem fog sokáig tartani. A csajnak csak hírnév és pénz kellett.
2016. szeptember 20. 16:44
Őszintén? Ez valljuk be, senkit sem lep már meg.
2016. szeptember 20. 17:07
Hát ez nem lepett meg! Amúgy se illettek össze szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: