A What Do You Mean? énekese hat hét együttjárás után szakított tinédzser barátnőjével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber újra szingli
2016. szeptember 20. 07:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 20. 08:09
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
"Justinnal nagyon könnyű szót érteni, ilyet pedig nem könnyű Los Angelesben találni"
Persze, egy amőba szintjén...
Persze, egy amőba szintjén...
2016. szeptember 20. 11:42
|
|
Queengirl01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 258939 offline
|
"Mindig érzett valamit Justin iránt"
Csak nem a pénz, a hírnév és a felfuttatás lehetõségét?
De most komolyan... Üvölt a csajról h "úr isten Justin Bieber!! Járjunk vele, attól én még híresebb leszek!"
Hány éves a csaj? 16-18? Abból tényleg féltõ és szeretõ barátnõ lesz... Pláne úgy modellkedik mellé.
Mondjuk ebben Justin is hibás, mert túl sokat engedett a csajnak õ meg csórikám elhitte. Aztán PUFF!! arcal a földnek
Csak nem a pénz, a hírnév és a felfuttatás lehetõségét?
De most komolyan... Üvölt a csajról h "úr isten Justin Bieber!! Járjunk vele, attól én még híresebb leszek!"
Hány éves a csaj? 16-18? Abból tényleg féltõ és szeretõ barátnõ lesz... Pláne úgy modellkedik mellé.
Mondjuk ebben Justin is hibás, mert túl sokat engedett a csajnak õ meg csórikám elhitte. Aztán PUFF!! arcal a földnek
2016. szeptember 20. 14:13
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Egyetértek Queengirl01-gyel..Nem hiszem igazából, hogy másért tette volna ezt, hanem a pénzért, és a hírnévért. Ugyanis valljuk be, a mai világban kevés olyan ember van aki pont Justint ne ismerné. Jó, persze vannak olyanok, de már nagyon sokan hallottak róla. Ez a csaj nekem az elejétől fogva rohadtul unszimpi, és sejtettem, hogy ez a kapcsolat nem fogja sokáig kibírni. Remélem Justin majd talál jobban neki valót, akivel több ideig, őszinte szeretetben élhet.
2016. szeptember 20. 14:24
Várható volt(már ha igaz),remélem Justin visszatér instára
2016. szeptember 20. 14:42
És erre most mégis milyen "bizonyíték" van? Csak mert bennfentesek szavainak nem kell hinni...
2016. szeptember 20. 15:32
Nahát, nahát, mily meglepő.. nem számítottam ennél hosszabb kapcsolatra, látszott, hogy Sofia csak érdekből van Justinnal, akit szintén nem kedvelek, de jól döntött, hogy nem akart többet ettől a kis fruskától.
2016. szeptember 20. 15:40
|
|
starwberrygirl614új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248718 offline
|
szerintem sikerült justinnak rájönnie hogy sophia csak a pénz és a hírnév miatt van vele
:D
2016. szeptember 20. 15:43
|
|
MissFizzmizzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 235876 offline
|
LOL
Ki gondolta volna hogy nem együtt fogják leélni az életüket.
2016. szeptember 20. 15:47
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
aztaaaa na nem mondjak tényleg ezt szerintem mindenki sejtette...........................justin amugy egy pöcsfej
2016. szeptember 20. 16:13
Gondoltam, hogy nem fog sokáig tartani. A csajnak csak hírnév és pénz kellett.
2016. szeptember 20. 16:44
Őszintén? Ez valljuk be, senkit sem lep már meg.
2016. szeptember 20. 17:07
Hát ez nem lepett meg! Amúgy se illettek össze szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: