Ma debütált a Fifth Harmony legújabb kisfilmje, ami már a harmadik az új albumról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Fifth Harmony – That's My Girl
2016. szeptember 19. 15:10
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
2016. szeptember 19. 15:39
A szám nagyon tetszik, viszont a klipp nem valami jó
2016. szeptember 19. 15:45
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
a klipben nyilván nagyon sok munka van, szóval ezt díjazom, viszont nem nagyon tetszik. nem az én ízlésvilágom, de nyilvánvalóan nem az én véleményem számít
de a szám baromi jó lett, új kedvencem. nagyon jó lett! és miközben ezt nézem, ezt a számot hallgatom
Gartu Fifth Harmony!
2016. szeptember 19. 16:44
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Már régóta hallgattam a dalt az albumról szerintem baromi király lett! Olyan tipikus fifth harmony hangzása és szövege van!
A klipp meg olyan szokatlan tőlük de ettől csak jobb az egész! Olyan taylor swift bad blood/éhezők viadala stílusú a klipp szóval nekem tetszett! Olyan kis badass klipp lett! xD
2016. szeptember 19. 16:50
Nem vártam sokat kliptől, valami ilyesmire számítottam, de meg kell jegyeznem, hogy a dal jobban tetszik, mint az előzők.
2016. szeptember 19. 17:47
|
|
Aely Waiteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 252889 offline
|
Egyre ribancosabbak
(Bocs Lauren de...ááá)
(Bocs Lauren de...ááá)
2016. szeptember 19. 17:54
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Azért kíváncsi vagyok a valóságban is ilyen segítőkészek lennének-e, mint a klipben... Az albumon ez a legjobb dal, legalábbis nekem csak ez az egy szám tetszik a korongról.
2016. szeptember 19. 18:51
Nem tudom melyik volt a rosszabb a Flex vagy ez.
2016. szeptember 19. 19:15
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Régen szerettem ezt a lánybandát, de mára már cseppet sem érdekek, hogy mi van velük. Mostanság kezdenek egyre ribancosabbá vállni. Szépnek szépek a lányok, de ne erőltessék ezt a "szexi" stílust. A "Worth It" óta csak egyre rosszabb klippeket adnak ki. Jó, biztos sok munka van bennük, de belehalnának, ha egyszer nem a kinézetükkel, hanem a hangjukkal akarnának eladni valamit?
2016. szeptember 19. 19:25
|
RRavenclawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.03. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 253711 offline
|
ScreamQueen, pontosan.
2016. szeptember 19. 20:07
Nem tudom, én ezt a bandát mindig is csak a zenéikért szerettem. Jóformán nem is ismertem a tagokat [csak Camillát] és jó hogy a nevüket meg tudtam jegyezni.
A zene tetszik, a klip kevésbé.
A zene tetszik, a klip kevésbé.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: