Kedden került adásba a Kösem szultána életét bemutató sorozat, A szultána első epizódja. Az eredeti tervek szerint heti egyszer láthattuk volna a szériát, azonban a rajongók örülhetnek, ugyanis a mai naptól kezdve naponta követhetjük az eseményeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Napi sorozat lesz A szultána
2016. szeptember 19. 07:55
2016. szeptember 19. 08:24
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Avagy a tv2-öt se lehet már nézni esténként, bár eddig se lehetett de hát most végképp -.-
2016. szeptember 19. 10:25
Na, ez jó hír!
Kíváncsi vagyok rá! Ha megunom, legfeljebb kaszálom majd!
2016. szeptember 19. 12:21
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Remek
Én örülök neki, legalább nem 100 évig kellesz nézni mint a Szulejmánt
2016. szeptember 19. 12:53
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Én a lehető legnagyobb megvetéssel kezdtem neki az egyszer biztos. De mi más néztem volna a sztárban sztár urán így mondtam egye fene el se kapcsolom. És meglepetésemre rendesen lekötött! Egyáltalán nem volt szappanopera szagú mintha egy tök normális filmet néznék. A kameraállások a helyszínek is tök jók voltak szóval nekem egy kellemes csalódás volt ez a sorozat. Igaz nem láttam minden epizódját de nekem a 1. bejött és bár azt nem mondom hogy folytatni fogom de ha egyszer majd elkapom a tvben tuti végig fogom nézni azt az epizódot!
A herceg meg olyan helyes benne úgyhogy dupla öröm
2016. szeptember 19. 13:47
Az első rész megnézése után hatalmas csalódás ért, valami olyan színvonalt vártam, mint ami a Szulejmánnál van, de meg se lehet mondani, hogy ugyanazok készítették.
A számítógépes oroszlán a ketrecben piszkosul gagyi volt, a történet vontatott, a szereplők lépései logikátlanok, ez az Anastasia nevű kiscsaj meg kimondhatatlanul irritál. Mindennek való csak színésznőnek nem, a karaktere is csaj a rinyáláshoz ért. A Szulejmánben Meyrem-nek van kisugárzása és Hürrem egy erős, tekintélyt parancsoló karakter, itt meg a főszereplő csak egy picsogó kislány -.- A szultánt játszó színész alakítását is egy nagy nullának tartom Halit Ergenc-hez mérten, az egész szereplőgárda pocsék. Régen láttam ennyi málé embert egy rakáson :/
2016. szeptember 19. 16:35
Nálam az oroszlán verte ki a biztosítékot. xd Az első részt megnéztem ,ennyi elég is volt belőle.
2016. szeptember 19. 16:51
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Ez nem is a teljes első rész volt, és voltak részek kivágva :S Az oroszlánnal én is egyet értek , de ne ítéljétek el ilyen hamar
Én néztem törökül és szerintem nagyon jó
És egyébként jó, hogy ilyen Anastasia egy 13-14 évest alakít mégis, hogy viselkedjen mikor elszakítják idegenek a szüleitől?
2016. szeptember 19. 17:28
Idézet (Bellarina.19 @ 2016.09.19. 16:51)
És egyébként jó, hogy ilyen Anastasia egy 13-14 évest alakít mégis, hogy viselkedjen mikor elszakítják idegenek a szüleitől? 
Ez is jogos
2016. szeptember 19. 19:33
|
|
|
Haha
D Igazad van
D
2016. szeptember 19. 20:19
|
|
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline
|
Én végignéztem törökül az első évadot,de kíváncsi voltam a szinkronra meg gondoltam újranézem. Szerintem gáz volt hogy kivágtak belőle részeket. Pl. az sztem így nem világos, hogy a szultán miért ölette meg az idősebb fiát,pedig az eredetiben benne van. Egyébként lehet hogy elsőre gagyina tűni de tényleg nagyon izgalmas sorozat. Ajánlom mindenkinek, érdemes nézni!
2016. szeptember 22. 07:03
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hát akkó jún van...nézzük naponta:D
2016. szeptember 26. 17:32
|
noe22222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 242628 offline
|
En csak par reszt lattam belole de mar megtetszett !!!Nagyon szeretem a torok sorozatokat pl kuzey-guney,irto jok plusz tenyleg helyes a herceg kesobb szultan:-* de Anastazia 13 eves!!!???na neee
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: