Egy párt alkot Bella Thorne és Tyler Posey
2016. szeptember 20. 15:42
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
uram isten!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. szeptember 20. 15:43
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
Akkor Bella mégsem leszbikus? rohog.gif..........
Ez egy jó kérdés
Ez egy jó kérdés
2016. szeptember 20. 18:49
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Hát picit meglepő páros, de semmi jogunk sincsen becsmérelni őket. Lehet, hogy nagyon szeretik egymás társaságát. És mint irták, még kialakulóban van. Lehet, hogy csak egy futó kaland. A lényeg, hogy Tyler legyen boldog.
2016. szeptember 20. 20:26
"nem komoly, együtt lógnak, úsznak az árral"
Oké, lehet én vagyok oldschool, de akinek ledugom a torkán a nyelvem, az csak is a pasim lehet... Ha nem komoly, akkor nem smárolgatok. Előbb mondjuk ki, hogy járunk, aztán jöhet a csók...
Oké, lehet én vagyok oldschool, de akinek ledugom a torkán a nyelvem, az csak is a pasim lehet... Ha nem komoly, akkor nem smárolgatok. Előbb mondjuk ki, hogy járunk, aztán jöhet a csók...
2016. szeptember 20. 21:08
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Hamar túllépett Gregen
2016. szeptember 23. 18:18
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Idézet (Maja Mohácsi @ 2016.09.20. 15:43)
Akkor Bella mégsem leszbikus? rohog.gif..........
Ez egy jó kérdés
Ez egy jó kérdés
Bella nem leszbikus, hanem biszexuális, a kettő pedig nem ugyanaz...
Egyébként meglepődtem ezen, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar lesz valakije.
2016. szeptember 23. 21:04
Binci, ne aggódj, nem vagy vele egyedül.
Eddig sem tekintettem Bellát a szívem csücskének, ezután meg pláne nem. Tylert imádom, viszont nem teljesen értek egyet ezzel a dontésével, de ha boldogok akkor áldásom rájuk..
Eddig sem tekintettem Bellát a szívem csücskének, ezután meg pláne nem. Tylert imádom, viszont nem teljesen értek egyet ezzel a dontésével, de ha boldogok akkor áldásom rájuk..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: