Nagyon szeretem őket, szerintem fantasztikus, amit csinálnak. Smicinek oltári jó hangja van, emellett egy kedves, aranyos embernek vélem kevés ismeretem alapján. A zenekar tagjai mind nagyszerűek, az albumaik egytől-egyig oltáriak, nekem az Ugass, kutya! a kedvencem, és a kedvenc dalom a Kiképzés. Még csak egyszer volt alkalmam Moby Dick koncertre menni, viszont az nagyon klassz volt, óriási hangulatot csináltak a srácok, pedig még csak délután volt, és a Rockmaratonos "közönség" már részeg volt.
Moby Dick
2016. szeptember 18. 19:39
Mielőtt bárki is összekeverné a könyvvel, a Moby Dick egy magyar thrash zenekar.
Nagyon szeretem őket, szerintem fantasztikus, amit csinálnak. Smicinek oltári jó hangja van, emellett egy kedves, aranyos embernek vélem kevés ismeretem alapján. A zenekar tagjai mind nagyszerűek, az albumaik egytől-egyig oltáriak, nekem az Ugass, kutya! a kedvencem, és a kedvenc dalom a Kiképzés. Még csak egyszer volt alkalmam Moby Dick koncertre menni, viszont az nagyon klassz volt, óriási hangulatot csináltak a srácok, pedig még csak délután volt, és a Rockmaratonos "közönség" már részeg volt.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: