Starity

Accept

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 18. 13:02 #1
- törölt felhasználó -    
Az Accept egy német heavy/power metal együttes, ami 1968-ban alakult.
Én személy szerint az Udo Dirkschneider-rel lévő korszakukat kedvelem igazán, a többi számomra ismeretlen.
Gondoltam, megérnek egy témát.biggrin.gif
2016. szeptember 18. 13:48 #2
baloghpeti
baloghpeti
új tag

StátuszSzálljanak le a maszturbációról - végül is szex valakivel, akit szeretek.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 1
Azonosító: 233454
Az Accept klasszikus német power metál banda. Az én személyes német klasszikusom. Annak idején, amikor indultak, úgy próbálták belőni magukat, hogy a Scorpionsnál keményebb vonalat fognak képviselni, de megpróbálnak legalább ugyanannyira sikeresek lenni. Az Accept klasszikus korszaka az UDO korszak. Az alacsony termetű, zömök, igazi germán harcos, kissé rozsdás hangú énekes, metál isten UDO meghatározó személyisége volt ennek a korszaknak. Olyan klasszikus dalok fűződnek e korszakhoz, mint a Lady Lou, a Metal Heart, a Restless and Wild, a Breaker (amelyben a T-Rex is meg van említve), a Balls to the Wall, a Fast as a Shark, a Princess of the Dawn, a Son of a Bitch, az Aiming High, a TV War és természetesen a Russian Roulette. Nekem a Russian Roulette album a kedvencem. A banda nemrég visszatért Mark Tornillo énekessel és olyan klasszikus nótákat hoztak, mint a Blood of the Nations és a Stalingrad. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!