Miley Cyrus négy év után visszatért a színészkedéshez, ugyanis szerepet vállalt Woody Allen készülő sorozatában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Előzetest kapott Miley Cyrus új sorozata
2016. szeptember 17. 19:28
2016. szeptember 17. 19:43
Ha jó kritikákat fog kapni, akkor simán belenézek a sorozatba.
Nagyon szeretném újra látni Miley-t egy sorozatban.
2016. szeptember 17. 19:53
Unalmasnak tűnik, és szerintem se kéne erőltetni a színészkedést neki .. Ami nem megy, az nem megy.
2016. szeptember 17. 19:54
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Belenézek, szeretem Mileyt filmekben és sorozatokban is látni.
2016. szeptember 17. 23:59
|
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline
|
Nem meglepő hogy jol áll neki a szőke paróka...,,,
Hiszem o volt Hannah Montana
Az a baj hogy bármennyire is szeretne elfelejteni nem megy senkinek
Nagyon szerettem en is a Hannah Montanat (ráadásul akkoriban o volt a példaképem) szóval nagyon örülök annak hogy itt szőke a parokaja
De szerintem jo lesz ez
Hiszem o volt Hannah Montana
Az a baj hogy bármennyire is szeretne elfelejteni nem megy senkinek
Nagyon szerettem en is a Hannah Montanat (ráadásul akkoriban o volt a példaképem) szóval nagyon örülök annak hogy itt szőke a parokaja
De szerintem jo lesz ez
2016. szeptember 18. 01:13
Szerintem énekesként jobban megállná a helyét, hiszen nagyon jó, egyedi hangja van...
2016. szeptember 18. 07:15
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szerintem jobb,ha színészként folytatja...ha már ezzel futott be...énekléshez meg úgy is null képessége van
2016. szeptember 18. 07:33
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
Hajni és Gézacica: Ha valakinek, akkor Miley van tehetsége az énekléshez, ami a többi Disney sztárról nem mondható el. Hallgass meg róla Youtube-on egy vokálos videót vagy egy The Voice-osat és utánna megváltozik majd a véleményed.
2016. szeptember 18. 09:01
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Hajni és Gézacica általában nagyon jó a hozzászólásod mindenhez de ez mellett nem tudok el menni te melyik világban élsz? Miley-t már grammy díjra is jelölték, míg Selena meg a többi Disney kavalkád sehol nincs de még csak meg sem közelítik az ő tehetségét. (persze a többiek is tehetségesek )Szóval mielőtt elítéled Mileyt h nem tud énekelni inkább hallgasd meg a dalait amit ő maga ír és készít is el. egyébként itt az előzetesben valami brutál hülyén áll neki ez a paróka, és szerintem a színészkedése se lesz 100% ebben a sorozatban. De majd meglátjuk sose tudni..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: