Idézet (S.S. @ 2016.09.17. 09:05)
Lucy se a nagy tehetségével van ott, ahol, mivel semmi tehetsége nincs, se színészként, se énekesként ( az számomra inkább kornyikálás ), hanem a nagy ribizliségével .. kíváncsi vagyok mennyi pasija volt neki a hírnév és siker érdekében!
Idézet (AliceLiza @ 2016.09.17. 12:05)
Kíváncsi vagyok hány pasi volt a zsűriben is.

Vagy hogy miért ő lett kiválasztva Aria szerepére. Hány férfi volt a döntőbírók körében.

Azért ti is szörnyen unatkozhattok. Értem én, hogy nem kedvelitek Lucy-t, de "sosem szabad fullba nyomni a kretént"... Amit ti viccnek szántok, észreveszitek, hogy beteges? 13 éven aluliakat zsűriztek egy tehetségkutatóban. Ha még éppen hogy csak 13 előtt van Lucy és a zsűriztető pasi valóban fiatal, akkor is pedofília. Biztos jó mocskolódni meg kiröhögni őt, de azért a humornak is van határa és itt bizony jóval átléptétek azt. Vagy esetleg nyomjátok privátba. Én is kifejezetten rühellek pár "sztárt", de még Kim Kardashian-ról sem állítottam egy fórumtémában sem soha, hogy mekkora utcalány. Eltérő vélemények lehetnek, sőt kellenek is, de legalább azt megfelelő formában a megfelelő szavakkal, vagyis intelligensen.