Starity

12 sztár, aki realityben kezdte a karrierjét

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 17. 12:05 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (S.S. @ 2016.09.17. 09:05)
Lucy se a nagy tehetségével van ott, ahol, mivel semmi tehetsége nincs, se színészként, se énekesként ( az számomra inkább kornyikálás ), hanem a nagy ribizliségével .. kíváncsi vagyok mennyi pasija volt neki a hírnév és siker érdekében!

Kíváncsi vagyok hány pasi volt a zsűriben is. rohog.gif Vagy hogy miért ő lett kiválasztva Aria szerepére. Hány férfi volt a döntőbírók körében. rohog.gif
2016. szeptember 17. 13:13 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.09.17. 12:05)
Kíváncsi vagyok hány pasi volt a zsűriben is. rohog.gif Vagy hogy miért ő lett kiválasztva Aria szerepére. Hány férfi volt a döntőbírók körében. rohog.gif

Hááát .. Szerintem végig mehetett rajta ezer férfi / fiú. _nevet.gif Egyértelmű, hogy őt választották Aria szerepére. Hát valamit valamiért. _nevet.gif
2016. szeptember 17. 21:14 #23
DirectionerGirl001
DirectionerGirl001

StátuszIM NEVER GONNA STOP LOVING HARRY STYLES
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 815
Csatolások: 0
Azonosító: 246892
Lucy-ról tudtam,de az összes többi meglepett.
2016. szeptember 18. 15:11 #24
arlene
arlene
új tag

StátuszThe mind is everything. What you think you become.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 5
Azonosító: 256997
Idézet (S.S. @ 2016.09.17. 09:05)
Lucy se a nagy tehetségével van ott, ahol, mivel semmi tehetsége nincs, se színészként, se énekesként ( az számomra inkább kornyikálás ), hanem a nagy ribizliségével .. kíváncsi vagyok mennyi pasija volt neki a hírnév és siker érdekében!

Idézet (AliceLiza @ 2016.09.17. 12:05)

Azért ti is szörnyen unatkozhattok. Értem én, hogy nem kedvelitek Lucy-t, de "sosem szabad fullba nyomni a kretént"... Amit ti viccnek szántok, észreveszitek, hogy beteges? 13 éven aluliakat zsűriztek egy tehetségkutatóban. Ha még éppen hogy csak 13 előtt van Lucy és a zsűriztető pasi valóban fiatal, akkor is pedofília. Biztos jó mocskolódni meg kiröhögni őt, de azért a humornak is van határa és itt bizony jóval átléptétek azt. Vagy esetleg nyomjátok privátba. Én is kifejezetten rühellek pár "sztárt", de még Kim Kardashian-ról sem állítottam egy fórumtémában sem soha, hogy mekkora utcalány. Eltérő vélemények lehetnek, sőt kellenek is, de legalább azt megfelelő formában a megfelelő szavakkal, vagyis intelligensen. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, CandUs, Lady Suzy, Glamster
2016. szeptember 18. 17:19 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (arlene @ 2016.09.18. 15:11)
Azért ti is szörnyen unatkozhattok. Értem én, hogy nem kedvelitek Lucy-t, de "sosem szabad fullba nyomni a kretént"... Amit ti viccnek szántok, észreveszitek, hogy beteges? 13 éven aluliakat zsűriztek egy tehetségkutatóban. Ha még éppen hogy csak 13 előtt van Lucy és a zsűriztető pasi valóban fiatal, akkor is pedofília. Biztos jó mocskolódni meg kiröhögni őt, de azért a humornak is van határa és itt bizony jóval átléptétek azt. Vagy esetleg nyomjátok privátba. Én is kifejezetten rühellek pár "sztárt", de még Kim Kardashian-ról sem állítottam egy fórumtémában sem soha, hogy mekkora utcalány. Eltérő vélemények lehetnek, sőt kellenek is, de legalább azt megfelelő formában a megfelelő szavakkal, vagyis intelligensen.  beer.gif

ohmy.gif Igazad van! Teljes mértékben igazad van! Annyira szégyelljük magunkat, hogy már privátban is megírtuk mennyire röstelljük magunkat, mert szörnyen gyerekesek voltunk és igen, tényleg unatkoztunk. unsure.gif

Jaaaa ... Mégsem! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif beer.gif
2016. szeptember 18. 18:48 #26
arlene
arlene
új tag

StátuszThe mind is everything. What you think you become.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 5
Azonosító: 256997
Idézet (S.S. @ 2016.09.18. 17:19)
ohmy.gif Igazad van! Teljes mértékben igazad van! Annyira szégyelljük magunkat, hogy már privátban is megírtuk mennyire röstelljük magunkat, mert szörnyen gyerekesek voltunk és igen, tényleg unatkoztunk.  unsure.gif 
Jaaaa ... Mégsem!  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  beer.gif

Tulajdonképpen hasonló válaszra számítottam, de reménykedtem, hogy talán-talán még sikerül pár fokkal komolyabb reakciót kapnom. További szép estét. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, CandUs, Lady Suzy, Glamster
2016. szeptember 18. 19:46 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (arlene @ 2016.09.18. 18:48)
Tulajdonképpen hasonló válaszra számítottam, de reménykedtem, hogy talán-talán még sikerül pár fokkal komolyabb reakciót kapnom. További szép estét. smileeee.gif

Hülye kommentre, hülye válasz! wink.gif

Egyébként meg a mai fiatalok már 12 évesen ágyba bújnak ez első pasival aki bókol nekik. Luluka miért ne kezdhette volna 11-12 évesen? Vagy te annyira jól ismered őt? Hogy egy ártatlan kis bárányka?

Egyébként ha egy kevéske tehetsége is lenne, biztos nem kezdenének el azon agyalni, hogy hány ember ment át rajta. wink.gif
2016. szeptember 20. 16:51 #28
- törölt felhasználó -    
Lucyn lepődtem meg a legjobban.
2016. szeptember 21. 21:54 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (BritGirl @ 2016.09.18. 19:46)
Hülye kommentre, hülye válasz!  wink.gif 
Egyébként meg a mai fiatalok már 12 évesen ágyba bújnak ez első pasival aki bókol nekik. Luluka miért ne kezdhette volna 11-12 évesen? Vagy te annyira jól ismered őt? Hogy egy ártatlan kis bárányka?
Egyébként ha egy kevéske tehetsége is lenne, biztos nem kezdenének el azon agyalni, hogy hány ember ment át rajta.  wink.gif

Végre! Egy normális vélemény! meghajolo.gif
2016. szeptember 22. 17:55 #30
CocoChanelEszterrrka
CocoChanelEszterrrka

StátuszA múlt gyakran fájhat, és menekülhetsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.
Hozzászólás: 566
Azonosító: 245257
S.S., AliceLiza: Köszönöm. Az van, hogy hasonló véleményen vagyok, csak én sajnos nem mertem volna kimondani. Köszönöm nektek, amiért megtettétek helyettem. smileeee.gif
BritGirl: És képzeld el, hogy én már ebben a generációban vagyok 12... De sajnos igazad van.
2016. szeptember 25. 21:15 #31
Sophy the bohemian
Sophy the bohemian

StátuszThat's what I do: I drink and I know things.
Hozzászólás: 607
Azonosító: 259935
Ezekből egyet ismertem. :"D
2016. november 06. 17:24 #32
- törölt felhasználó -    
Nem ismerek innen túl sok mindenkit.
Lucyn meglepődtem. De csak mert hitem ő is filmekben kezdte melékszereplőként, kicsiként mint a színészek nagy többsége. <3
2016. november 07. 16:52 #33
SarahHale
SarahHale
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 260319
innen csak David Giuntolit ismerem
2017. június 27. 11:53 #34
Flash1
Flash1