Harry Styles nem akar megállapodni Kendall Jennerrel
2016. szeptember 17. 11:45
Azt se tudtam hogy egyáltalán ismerik e egymást
Najó csak arról nem tudtam hogy valami közük is lehet egymáshoz. Tegye fel a kezét, aki szerint ha komolyabb lenne a kapcsolatuk, kevesebb ideig tartana mint hat hónap
Najó csak arról nem tudtam hogy valami közük is lehet egymáshoz. Tegye fel a kezét, aki szerint ha komolyabb lenne a kapcsolatuk, kevesebb ideig tartana mint hat hónap
2016. szeptember 17. 13:57
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Pók Hajni: A r*banc erős kifejezés Kendall-re, mivel egyáltalán nem az..
vagy várjunk azért gondolod annak, mert reménykedett benne hogy sikerül Harryvel és akart egy második "lehetőséget"? De, igen, persze, ettől Kendall r*banc.. istenem..
vagy várjunk azért gondolod annak, mert reménykedett benne hogy sikerül Harryvel és akart egy második "lehetőséget"? De, igen, persze, ettől Kendall r*banc.. istenem..
2016. szeptember 17. 14:05
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
szegény kendall, azért ezt egy lánynak nem könnyű elfogadni hogy a pasija nem tervez vele mélyebb kapcsolatot
2016. szeptember 17. 14:11
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
szánalmasak ezek a #larry-zések és társaik, mit kell mindig összehozni harryt és louist a neten, hát nincs ezeknek az embereknek élete?!
el tudom hinni Louist mennyire idegesítik, jól tette hogy végül lépett, csak sajnos nem tud ezek ellen tenni nagyon semmit.
el tudom hinni Louist mennyire idegesítik, jól tette hogy végül lépett, csak sajnos nem tud ezek ellen tenni nagyon semmit.
2016. szeptember 17. 17:34
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Kicsit túl spiláza a Larryt, annak a kapcsolatnak nem volt túl sok valóság alapja amitől védeni kéne a fiát, vegyük a Freardot na ott még volt a kémia de egyik féle se tiltja le a profilukon ezt a dolgot pedig nekik már idősebbek a gyerekek akik már lehet értenék mirol van szó
2016. szeptember 17. 18:27
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nem tudok ehhez mit hozzászólni, szegény Louis már kilehet. Most már leállhatnának A Larrysek, engem is idegesítenek, de nagyon.
2016. szeptember 17. 19:36
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Na jó.... Én már semmit sem hiszek el. Szinte minden nap jelenik meg egy-egy újabb cikk róluk. Hol azt olvasni, hogy Harry semmit sem akar a csajtól és barátok, hol azt, hogy Harry hívogatja Kendallt, és végre készen áll vele a komoly kapcsolatra. Szerintem ez a egy nagyon jó reklámfogás. A kelen két felkapott hírességéről van szó, Harrynek promóznoa kell magát, na meg a filmjét, és a csajnak sem jön rosszul a hírberés. Egyébként ez a Hendall level x....... már rohadt égő szerintem. Ennyire nem találnának mást maguknak? Na meg szerintem ha Harry komolyan gondolná vele akkor már rég járnának.... Ez a Larry dolog meg.... Vannak szánalmas rajongók maradjunk annyiban.
2016. szeptember 17. 21:25
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
A Larrysek nagy részéből már nagyon elegem van szintúgy Hendallből is.
2016. szeptember 18. 20:21
Kissé sajnálom Kendall-t,tény,hogy ez sem igérkezett komoly vagy tartós kapcsolatnak.Előtte is csak hébe-hóba hallottam,akkor sem tűnt valami nagyon erősnek...
2016. szeptember 20. 17:31
Ők nem egymásnak vannak teremtve. A Larry ügy meg már szerintem is idegesítő.
2016. szeptember 21. 18:34
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Hát nem tudom mit szóljak ehhez. Szerintem ha nincsenek megelégedve egymással hagyják az ügyet, én is így voltam egyszer, nem kell Kendell-nek foglalkozni többé Harry-vel keres egy megértőbb pasast magának, azt csá!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: