jajj már megint egy hasonló elmélet -.-
gáz és baromság, haggyuk ezt..
Kurt Cobain életben van?
2016. szeptember 14. 21:04
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
2016. szeptember 14. 23:24
Ezek az emberek nagyon unatkozhatnak, ha ilyeneket találnak ki.
2016. szeptember 15. 02:38
Szerencsétlen Kurt-öt miért nem lehet holtában sem békén hagyni?! Igen, nagyon szomorú, hogy meghalt, a zene világának és magának az emberiségnek is nagy veszteség. De '94-ben elment és ezt el kéne már végre fogadni...
Amúgy meg a nagyokosnak, aki ezt kitalálta az már nem fordult meg a fejében, hogy 20 év alatt csak kellett volna valamit öregednie?
Komolyan, ilyenkor nem tudja már az ember, hogy sírjon-e vagy nevessen. Egyrészt elkeserítő, hogy valaki ilyennel tölti az idejét, mint ahogy az is, hogy sokan beveszik. Ezekben a "teóriákban" lévő logikai bakik meg egyenesen röhejesek...
Amúgy meg a nagyokosnak, aki ezt kitalálta az már nem fordult meg a fejében, hogy 20 év alatt csak kellett volna valamit öregednie?
Komolyan, ilyenkor nem tudja már az ember, hogy sírjon-e vagy nevessen. Egyrészt elkeserítő, hogy valaki ilyennel tölti az idejét, mint ahogy az is, hogy sokan beveszik. Ezekben a "teóriákban" lévő logikai bakik meg egyenesen röhejesek...
2016. szeptember 15. 08:53
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
"nem látott más kiutat kilátástalan helyzetéből, így önkezével véget vetett életének"
Milyen kilátástalan helyzet? Megvolt mindene, felesége, gyereke, anyagi biztonsága, sikeres volt, akkor?
Egy hajléktalan helyzete télen a híd alatt, na annak kilátástalan a helyzete. Kurt szimplán egy drogos junkie volt, aki már nem tudta mit csináljon jó dolgában.
Milyen kilátástalan helyzet? Megvolt mindene, felesége, gyereke, anyagi biztonsága, sikeres volt, akkor?
Egy hajléktalan helyzete télen a híd alatt, na annak kilátástalan a helyzete. Kurt szimplán egy drogos junkie volt, aki már nem tudta mit csináljon jó dolgában.
2016. szeptember 15. 10:19
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
I Love Paris- látom nem sikerült megragadnod a lényeget a cikkből, semmi baj elnézzük neked. Érdekes a meglátásod hogy az élethez csak annyi kell hogy gyereked legyen pénzed, és a siker, gratulálok annyira éretten gondolkozol, hány éves vagy 13? Mert nagyjából az a korosztály reagál így. nem sértegetés vagy ilyesmi de ha a kommentek nagy részét elolvasnád akkor láthatnád hogy egyedül te nem fogtad fel a cikkben a lényeget. no mindegy.
2016. szeptember 15. 11:27
|
apa19920408új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 259746 offline
|
Azért egy valami mellett mégse rohanjunk el.. akik ide posztolnak nagytészének hány százaléka olvasott utánna bárminek is ami a Nirvánával kapcsolatos gondolok itt az Everett True Nirvana könyvre. Az hogy ennyi év távlatából valaki még mindíg ezen lovagol az azt bizonyítja , hogy a mai generációnak fingja sincs a Grungeról mert odáig terjed hogy fúúúú nirvana.. és a többi ? Melvins? Shonen Knife? Pixies? elég elszomorító hogy mindenki itt dödörög amugy jelzem ha a mai Bxzi zenekaroknak mint pl a Wellhello vagy a Denis olyan feleségük lenne mint courtney és egy olyan szenny csatorna támogatn őket mint az MTV ami a 90évekbe még nekem 4 éves gyereknek is viccesvolt és örültem hogy felvehettem videóra a nirvana klippeket vagy a Live and Loud ot amit az MTV adott akkoriban. ugyhogy jó lenne ha azzal a ténnyel nézne mindenki szembe hogy zeneileg is azt kapja ma a társadalom amit megérdemel SZ@RT és miért? mert 22 éve elhunyt szerencsétlen ember miatt sír a szátok. ezaz amit Kurt Utált hogy róla szólt a dolog mert ilyen jó pasi olyan jó pasi(ez azóta se változott lást fluor tomi vs kispicsák) csak van akinek ettől áll fel(lásd fluor tomi) van aki meg a zenért teszi meg amit tesz. Lehet itt sírni ríni Kurt meg röhög rajtatok odafentről és arra gondol de jó hogy időbe szálltam ki... hordjátok nyugodtan az 40x ujranyomott nirvana polókat ahelyett hogy magatok csinálnátok és halgassátok a poppos Smells Like Teens Spiritet úgy hogy közbe azt se tudjátok mi az hogy Bleach.
2016. szeptember 15. 11:30
|
apa19920408új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 259746 offline
|
és lehet azzal jönni hogy "előbb tanulj meg írni" felidegesedtem a kommenteken.én értem Kurt dalait nem csak hallgatom
2016. szeptember 15. 15:14
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.09.15. 10:19)
I Love Paris- látom nem sikerült megragadnod a lényeget a cikkből, semmi baj elnézzük neked. Érdekes a meglátásod hogy az élethez csak annyi kell hogy gyereked legyen pénzed, és a siker, gratulálok annyira éretten gondolkozol, hány éves vagy 13? Mert nagyjából az a korosztály reagál így. nem sértegetés vagy ilyesmi de ha a kommentek nagy részét elolvasnád akkor láthatnád hogy egyedül te nem fogtad fel a cikkben a lényeget. no mindegy.
Attól, mert nem azt bégetem, mint a többi birka, még értettem a cikket, nem kell lebecsülnöd. Már akkor a Nirvana zenéjét hallgattam, amikor Te még kósza gondolat sem voltál a szüleid fejében. Amire reagáltam, az a cikk bevezetőjében szereplő igen csak vitára okot adó mondat volt.
Egyéb iránt, én a cikket véleményeztem, amit lehet. Te a véleményemet kritizálod, amit nem lehet. No mindegy.
2016. szeptember 15. 16:03
Idézet (I Love Paris @ 2016.09.15. 08:53)
"nem látott más kiutat kilátástalan helyzetéből, így önkezével véget vetett életének"
De gyönyörűen tudsz beszélni egy halott emberről,gratulálok....
"drogos junkie volt,aki már nem tudta mit csináljon jó dolgában."...
2016. szeptember 15. 22:22
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Minek kell a halottakat zargatni? Mindjárt eldobom az agyam.
2016. szeptember 15. 22:30
Valószínű, hogy eljátszotta a halálát, hogy aztán újra fellépjen egy tehetségkutató műsorban. Emberek, el kéne fogadni a halálát, nem ilyen 'életben van' baromságokat kitalálni.
2016. szeptember 16. 13:45
|
|
twisted paranoiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 165633 offline
|
Imádom Kurt-öt, de tudom, hogy ez a fickó nem ő. Ez most olyan mint, hogy JonBenét Ramsey és Katy Perry egy személy.
2016. szeptember 16. 13:53
Idézet (I Love Paris @ 2016.09.15. 08:53)
Nem mindenki tudja jól kezelni a hírnevet, sokan roppannak össze a sikertől és az elvárásoktól. Te nem tudhatod, hogy a látszólag nagyon jó és boldog élet mögött mi lapul és úgy tűnik semmi jó, ha csak az öngyilkosságot látta egyetlen megoldásnak. Érdemes kicsit megtekinteni az érem másik oldalát is és belegondolni abba, hogy bármennyi pénze is volt, bármennyire volt sikeres, boldog már nem tudott lenni.
2016. szeptember 16. 15:13
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Valaki nagyon szerethet illúziókat kergetni.
2016. szeptember 20. 17:47
Nem tudom felfogni, hogy miért nem hagyják, hogy végre békében nyugodhasson.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: