Ők a tévétörténelem leghíresebb párjai
2016. szeptember 15. 16:26
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Ezria, Buffy és Angel, Booth és Brennan és Stelena lenne. Delena rajongókat nem értem a mai napig. Damonban szerintem az volt jó, hogy ő volt a szelidítetlen rosszfiú, Elena mellett meg egy papucs lett.
2016. szeptember 15. 16:27
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Csak néhány az amelyik tényleg olyan amelyiket mindenki ismeri.
2016. szeptember 15. 18:06
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
A The Big Bang Theory szerintem előbb híresebb Sheldon és Amy kapcsolatáról, mint Penny-ről, de én már annak is örülök, ha fent vannak a listán
Gossip Girl pedig örök. Chuck és Blair szerelme nekem anno legendás volt (így visszanézve kicsit csak szenvedés). A legtöbbel maximálisan egyet tudok érteni
2016. szeptember 15. 21:35
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Buffy & Angel <3 örök kedvenc *-*
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2016. szeptember 15. 22:22
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Kedvenc párosom: Ross & Rachel
2016. szeptember 15. 23:24
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Telibe talaltak nalam a narancsvidek, the walking dead, szivek szallodaja, tuti gimi(habar itt barcsak Lucas-Brooke is lett volna),a grace klinika (Justin-Izzie is jo volt), Jobaratok (Monica es Chandler is imadnivalo volt) es a vampir naplok mindket parjat.
Viszont vannak sorozatok, ahol en inkabb masokat szerettem egyutt jobban
Pl Lost-nal es Sayer es Kate parost szerettem.
Zold ijasznal Oliver es Black.
PLL-nel Spencer es Toby.
Viszont vannak sorozatok, ahol en inkabb masokat szerettem egyutt jobban
Pl Lost-nal es Sayer es Kate parost szerettem.
Zold ijasznal Oliver es Black.
PLL-nel Spencer es Toby.
2016. szeptember 16. 07:06
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Érdekes így egyben látni olvasni ezeket. Volt akikről el is feledkeztem már.
2016. szeptember 16. 14:15
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Big Bang Theoryból nekem hamarabb jut eszembe Sheldon és Amy, mint Pennyék. The 100-ból meg ugye Kabby shipper vagyok, de örülök a Clexa párosnak is, mert tényleg ikonikus páros volt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.