Ők a tévétörténelem leghíresebb párjai
2016. szeptember 14. 16:31
Ross-t és Rachel-t mindig is shippeltem
A listáról még Juliet és Sawyer párosát szerettem, bár először azt akartam, hogy Juliet Jack-kel jöjjön össze, csak aztán Jack egyre ellenszenvesebb lett, Sawyer meg egyre szimpatikusabb, szóval végül örültem a Juliet-Sawyer párosnak
A kedvencem egyébként Penny és Desmond párosa volt a Lost-ból
És még ott van Lois és Clark a Smallville-ból, imádtam őket is.
2016. szeptember 14. 16:32
BritGirl
Figyelj, én nem nézem a sorozatot, de az az undorító, hogy ilyet írsz. Semmilyen szerelem nem undorító, akár kitalált, akár igazi.
Figyelj, én nem nézem a sorozatot, de az az undorító, hogy ilyet írsz. Semmilyen szerelem nem undorító, akár kitalált, akár igazi.
2016. szeptember 14. 16:48
Aria&Ezra, Damon&Elena a best.
Sejtettem is, hogy benne lesznek.
Sejtettem is, hogy benne lesznek.
2016. szeptember 14. 16:55
popcoorn
Igazából ők tényleg egy olyan páros, hogy vagy elvakultan, érthetetlen módon rajonganak érte, vagy utálják őket. Persze mint mindenhol, itt is van egy lesz_rom kategória, de ha látnád őket, amit művelnek, hogy a csaj agyba-főbe csalja a pasit az meg papucs módján akkor is teper utána...
Undorító a csaj, undorító hogy a pasi nem veszi észre magát, szóval undorító maga a páros is.
Igazából ők tényleg egy olyan páros, hogy vagy elvakultan, érthetetlen módon rajonganak érte, vagy utálják őket. Persze mint mindenhol, itt is van egy lesz_rom kategória, de ha látnád őket, amit művelnek, hogy a csaj agyba-főbe csalja a pasit az meg papucs módján akkor is teper utána...
Undorító a csaj, undorító hogy a pasi nem veszi észre magát, szóval undorító maga a páros is.
2016. szeptember 14. 18:27
|
|
DorciDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211231 offline
|
Chuck és Blair
2016. szeptember 14. 18:48
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Idézet (Judit107 @ 2016.09.14. 15:42)
Seth&Summer,Logan&Veronica,Chair,Delena,Steroline,Ross&Rachel,Monica&Chandler,Captain Swan,Meredith&Derek,Naley,Olicity.
Bár a Rory&Logan,Rory&Jess,Brooke&Lucas,Phoebe&Cole,Piper&Leo párosokat hiányolom a listáról!
2016. szeptember 14. 23:19
Nagyon sok párt ismerek a listáról és szeretek is!
Azt viszont nem tudom megérteni, hogy Ezria mit keres a harmadik helyen?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: