Niall Snapchat-oldalán osztott meg egy képet, amin jól kivehető, hogy a szőkeség egyáltalán nincs jó paszban az utóbbi napokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Betegséggel küzd Niall Horan
2016. szeptember 12. 19:29
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Jobbulást! ❤️
2016. szeptember 12. 19:51
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Neeeeee! Szegény! Nagyon elszomorodtam rajta): jobbulást):
(Miért mindig a legtehetségesebb emberek betegednek meg? Pld ott van még John Newman...)
(Miért mindig a legtehetségesebb emberek betegednek meg? Pld ott van még John Newman...)
2016. szeptember 12. 19:54
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Szegeny jobbulast !!
❤️❤️
2016. szeptember 12. 20:29
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Lambika | Ma, 19:59
nem értem ilyenkor is minek szelfit csinálni hogy még a magánéletét is kiteregesse
Na,ezt muszály leírnom,és előre szólok,nem kötekedni akarok
1.ő nem szokta a magánéltét kiteregetni úgy általában,és nem is botrányokból él,mint egyesek
2.szerintem ez belefér. Nem csücsörít a szájával,meg nem dülleszti ki a mellét,mint egyesek a selfinél...én azt gondolom,szerintem ez még belefér a normális kategóriába
3. Akkor szerinted biztos jobb,hogy különböző bugyuta emberek mű cuccokkal és csücsörítve selfiképeket rak fel. Szerinted az is jobb ennél a képnél,hogy 14 éves lányok meztelen fotókat raknak magukról...
nem értem ilyenkor is minek szelfit csinálni hogy még a magánéletét is kiteregesse
Na,ezt muszály leírnom,és előre szólok,nem kötekedni akarok
1.ő nem szokta a magánéltét kiteregetni úgy általában,és nem is botrányokból él,mint egyesek
2.szerintem ez belefér. Nem csücsörít a szájával,meg nem dülleszti ki a mellét,mint egyesek a selfinél...én azt gondolom,szerintem ez még belefér a normális kategóriába
3. Akkor szerinted biztos jobb,hogy különböző bugyuta emberek mű cuccokkal és csücsörítve selfiképeket rak fel. Szerinted az is jobb ennél a képnél,hogy 14 éves lányok meztelen fotókat raknak magukról...
2016. szeptember 12. 20:38
Úristen, amikor megláttam a címet könnyes lett a szemem.
Jobbulást neki, mihamarabbi gyógyulást.
Jobbulást neki, mihamarabbi gyógyulást.
2016. szeptember 12. 20:39
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Hát megértem a srácot... Nekem is volt kiskoromba, a dokik mellédiagnosztizáltak és majdnem meghaltam. Aztán mostanra visszatért, mert nincs még elég bajom...
2016. szeptember 12. 21:10
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Gyógyulj meg aranyom
2016. szeptember 12. 21:11
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Remélem hogy jobban lesz☺☺☺!!<3
2016. szeptember 12. 21:33
Én se értem miért kellett erről szelfit csinálni. Egy nyilatkozat is elég lett volna. Am jobbulást neki, a reflux nagyon rossz dolog.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: