Hatalmas érdeklődés övezte a Jurassic Park tavaly bemutatott folytatását, melyről szombaton derült ki, hogy egy trilógia első része.
A teljes cikkhez kattints ide!
Trilógia készül a Jurassic Worldből
2016. szeptember 12. 08:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 12. 08:50
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Pénz pénz pénz, miért kell mindent elrontani -.- Ez már annyira a pénzről szól hogy csak na. vagy akkor mondják azt hogy feldolgozzák az eddigi Jurassic Park filmeket, mert akkor érteném a dolgot, de így nem. Jó volt a film tényleg izgalmas szívet megdobogtató, de nem kellett volna neki folytatás mert ez már erőltetett. Bocsánat a rajongóktól ha valakinek ez negatív komment vagy ilyesmi.
2016. szeptember 12. 09:12
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Ezt a mézes-mázas ömlengést, bööö...
Semmi újat nem nyújtott a korábbi részekhez képest, ugyanaz a sablon, mint az első rész. A parkban ragadt/eltévedt két gyerek, akik a parkban dolgózó személy rokonai. Átlagos fickóból kreált hős, akinek mindenre van megoldása és a kicsit esetlen nő, akit folyamatosan meg kell menteni, ám a végére ő is a kezébe veszi a dolgokat + a főgonosz dinó, aki nagyobb és erősebb a többinél, nem csak az emberre, hanem társaira is veszélyes. Full ugyanaz az egész, más helyszínek, más szereplők, más trükkök, rohadtul nem volt izgalmas sem, max látványos.
Semmi újat nem nyújtott a korábbi részekhez képest, ugyanaz a sablon, mint az első rész. A parkban ragadt/eltévedt két gyerek, akik a parkban dolgózó személy rokonai. Átlagos fickóból kreált hős, akinek mindenre van megoldása és a kicsit esetlen nő, akit folyamatosan meg kell menteni, ám a végére ő is a kezébe veszi a dolgokat + a főgonosz dinó, aki nagyobb és erősebb a többinél, nem csak az emberre, hanem társaira is veszélyes. Full ugyanaz az egész, más helyszínek, más szereplők, más trükkök, rohadtul nem volt izgalmas sem, max látványos.
2016. szeptember 12. 14:47
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ugyan én nem láttam az egész filmet,és nem vagyok rajongó,csak néhány picike részt láttam,meg kb. tudom a sztorit,de egyetértek az előttem hozzászóló kommentekkel.
2016. szeptember 12. 16:19
|
|
LJoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.09. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 256217 offline
|
Túl sok újat nem nyújtott az eredeti JP-hoz képest. Talán még a raptor-szállal lehetne kezdeni valamit, a potenciál megvan. A kérdés már csak az, a filmkészítők is látják-e.
2016. szeptember 12. 18:16
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Imadom a Jurassic parkot és szerintem a World is jó lett. Perszehogy a pénzért csináljak de amíg szórakoztató es márpedig szerintem nagyon is az, addig miert ne mehetne?!...
2016. szeptember 12. 21:28
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
olyan későn?
jaj nemár! mértkell annyit várni a 2. részre!
...de örülök,hogy trilógia lesz belőle ! Ezt a folytatást igazán jól megcsinálták és kíváncsi vagyok mit hoznak még ki belőle,mert elméletileg még lehet fokozni..és Chris Prett miatt érdemes megnézni!
2016. szeptember 13. 07:27
Biztos nagyon jó lesz
már az első rész is nagyon jó volt
2016. szeptember 13. 13:51
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Uristen de jooooo!
Imadom a Jurassic Park reszeket. Nagyon kicsi korom ota minden evben nezem oket, de vegre egy triologia aminel eleg idos vagyok mar, hogy moziba lassam
Imadom a Jurassic Park reszeket. Nagyon kicsi korom ota minden evben nezem oket, de vegre egy triologia aminel eleg idos vagyok mar, hogy moziba lassam
2016. szeptember 13. 13:59
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Juuj, nekem nagyon tetszett ez a film!!^^ Nagyon várom, hogy kikerüljön, de úgy látszik, várhatok is...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: