Lady Gaga pénteken adta ki visszatérő dalát, a Perfect Illusiont, és már pénteken fellépett vele egy londoni klubban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hallgasd meg élőben a Perfect Illusiont Lady Gagától!
2016. szeptember 12. 07:48
2016. szeptember 12. 13:31
|
|
queenoftheumpalumpasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.12. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 259697 offline
|
nem bírom megunni *-* ez a szám fenomenális
2016. szeptember 12. 14:24
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Már láttam pont erről a fellépésről beszéltem egy cikk alatt. Amúgy jó hangja van élőben is és tetszik ez a visszafogottabb, bárokban éneklős énje nekem a mostani Gaga áll legközelebb a szívemhez! Mostanság mindenki kezd észhez térni és így valahogy még tehetségesebbek! A Perect Illusion meg cool szám lett én azóta hallgatom mióta megjelent.
2016. szeptember 12. 15:41
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Ez tragikus.
2016. szeptember 12. 17:30
Ennek a nőnek hihetetlenül jó hangja! Ezért is szeretem ennyire Gaga-t!
2016. szeptember 12. 23:36
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
oldalcickó befigyel
2016. szeptember 13. 11:44
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Örök példa képem nagyon szeretem a hangját magát őt is szerintem csodálatos ember és nem tucat ember én nagyonf el nézek rá aki meg le szólja minek nézeget róla híreket ha nem bírja
GAGA
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: