6+1 híresség, aki öngyilkos lett
2016. szeptember 20. 19:29
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Mind nagy tehetségek voltak.Nyugodjanak békében!
2016. szeptember 25. 14:27
Annyira borzalmas belegondolni hogy milyen fantasztikus emberek voltak, és hogy már nincsenek közöttünk.
Emlékszem hogy reagáltam, amikor megtudtam volt Amy Winehouse öngyilkos lett... El se akartam hinni.
Nyugodjanak békében, csodás emberek voltak!
Emlékszem hogy reagáltam, amikor megtudtam volt Amy Winehouse öngyilkos lett... El se akartam hinni.
2016. szeptember 25. 14:27
Annyira borzalmas belegondolni hogy milyen fantasztikus emberek voltak, és hogy már nincsenek közöttünk.
2020. március 30. 11:07
A mai világban már naponta lesz valaki öngyilkos amit nem csodallok. Azt sem lépne meg hogyha holnap valamelyik sztár öngyilkosságról olvasnék.
2020. május 17. 15:09
Ezeknek a sztároknak nagy része a pszichiátria áldozata. Kérlek benneteket ne szedjetek be semmilyen pszichiátriai szert! Ezek nagyon veszélyesek.
2020. május 17. 15:25
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17198 Csatolások: 192954 Azonosító: 270554 offline
|
Idézet (Gabrella @ 2020.05.17. 15:09)
Ezeknek a sztároknak nagy része a pszichiátria áldozata. Kérlek benneteket ne szedjetek be semmilyen pszichiátriai szert! Ezek nagyon veszélyesek.
Nem tudom pontosan, hogy miről beszélsz, de ha a pszichiátriai betegségekre felírt gyógyszerekre, akkor SOHA, SENKINEK ne tanácsold, hogy ne szedje be a gyógyszereit. Igen, vannak antidepresszánsok, amik adott esetben többet ártanak, mint használnak, viszont sok esetben a konkrét gyógyszerezést pontos gyógyszerbeállítás előzi meg, azért, hogy ezzel és pszicho- vagy egyéb terápiával kiegészítve nagyobb esély legyen egyenesbe hozni a beteget. Nem véletlenül írják fel ezeket a gyógyszereket, katasztrofális következményei lehetnek annak, ha valaki nem az előírt mennyiséget szedi be. Tudom, hogy ez nagyon ellentmondásos téma, és hogy sok olyan precedensről hallottunk, amikor a gyógyszer jobban tönkretette az embert, mint a betegsége, de épp ezért gondolom azt, hogy ez sokkal összetettebb téma annál, mintsem hogy így lehessen hergelni az embereket, vagy arra buzdítani őket, hogy ne szedjék be azt a gyógyszert, amit egy szakember írt fel nekik.
Illetve ha esetleg úgy értetted, hogy önfejűen, öndiagnózis után senki ne gyógyszerezze magát meggondolatlanul, azzal egyetértek. Ha pszichiátriai probléma merül fel valaki esetében, azt mindig először szakembernek kell szemrevételeznie, és csak ő írhat fel gyógyszert, mert ezek többnyire a beteget is teljesen le tudják szedálni (de az ő esetükben valami más ellensúlyozására kell), egy egyébként egészséges embert tényleg tönkretesznek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: