Jared Leto Magyarországon van
2016. szeptember 11. 14:45
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
De jó ( bár nem tudom,hogy ki ő ) XD
2016. szeptember 11. 15:01
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Zimány Lindával legyen óvatos azért.
2016. szeptember 11. 15:39
Ahogy elnézem a kommenteket, nagy dugó várható a napokban Budapesten.
2016. szeptember 11. 15:56
Diala: teljesen egyetértek. Nekem mindegy, ki jön, mindig büszke vagyok miatta. ^^
2016. szeptember 11. 16:10
bestgirlever: Rocksztár, ésa Suicide Squadban Ő alakítja Jokert
2016. szeptember 11. 16:15
|
toroklauraaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 259680 offline
|
Kepzeljetek en es a baratnom tegnap talalkoztunk vele a szallodajaban, es nagyon rendes volt
2016. szeptember 11. 17:38
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet
Dorisia - Ma, 13:38
Tudom, hogy most rám fogtok ugrani, hogy na persze, de félig-meddig a kivándorló magyarok indították el Hollywoodot, szóval illik azért legalább itt forgatni néhányszor biggrin.gif
Tudom, hogy most rám fogtok ugrani, hogy na persze, de félig-meddig a kivándorló magyarok indították el Hollywoodot, szóval illik azért legalább itt forgatni néhányszor biggrin.gif
Úgy van ahogy mondod.
Jared Budapesten. Miért kellett elköltöznöm?!
2016. szeptember 11. 18:18
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"Jared Leto Magyarországon van"
- Majd elmegy
Igen, lehetne ez pozitív dolog is, de sajnos a számok és a közönség véleménye az, hogy, amit itt forgatnak, az sorra megbukik...
Nem félig-meddig, hanem teljesen, a mai nagy studiók nem léteznének a Magyar alapítók nélkül, ahogy ez az egész studió rendszer sem.
Illik vagy nem illik, azért jönnek ide, mert olcsó. Itt kapják a legtöbb kedvezményt és adómentességet. A hülye magyar birka népen, meg majd behajtják más formában....
- Majd elmegy
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.09.11. 13:14)
Akármennyire utálom ezt az embert,szerintem csodálatos dolog,hogy ellátogatott országunkba. Ha a magyar filmvilág nincs is a toppon,legalább legyünk büszkék,hogy nagyon sok híres film Magyarországon lett forgatva,és magyar emberek is vannak a háttérben 1-1 film készítésénél(pld A mentőexpedíció)
Igen, lehetne ez pozitív dolog is, de sajnos a számok és a közönség véleménye az, hogy, amit itt forgatnak, az sorra megbukik...
Idézet (Dorisia @ 2016.09.11. 13:38)
Tudom, hogy most rám fogtok ugrani, hogy na persze, de félig-meddig a kivándorló magyarok indították el Hollywoodot, szóval illik azért legalább itt forgatni néhányszor 
Nem félig-meddig, hanem teljesen, a mai nagy studiók nem léteznének a Magyar alapítók nélkül, ahogy ez az egész studió rendszer sem.
Illik vagy nem illik, azért jönnek ide, mert olcsó. Itt kapják a legtöbb kedvezményt és adómentességet. A hülye magyar birka népen, meg majd behajtják más formában....
2016. szeptember 11. 22:20
Egyik nap a városban sétálva láttam, hogy többször is feltűnt/körözött egy helikopter az égen, plusz a Széchenyi fürdőnél ki volt írva, hogy filmforgatás zajlik (gondolom az égen) hát de boldog lennék, ha ez lenne az a film.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: