Két nappal a premier előtt, tegnapelőtt mutatták be a közönségnek az Oscar Isaac és Christian Bale főszereplésével készült film első előzetesét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a The Promise előzetese
2016. szeptember 11. 11:19
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2016. szeptember 11. 11:24
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Újabb, előre láthatóan remek film Bale főszereplésével, aki szokásához híven ismét nehéz fába vágta a fejszéjét. Megint amerikai akcentust hozni, zseniális ez az ember.
2016. szeptember 11. 11:33
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Christian Bale. De várom már,hogy egy újabb filmben mutassa meg azt a hatalmas tehetségét,ami nem mindenkinek adatik meg.
Biztos itt is remekül fog játszani,még sosem csalódtam benne.
Biztos itt is remekül fog játszani,még sosem csalódtam benne.
2016. szeptember 11. 12:36
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
de jó,még egy dráma(: mondjuk szerelmes,amiket nem igazán bírok,de anyumnak tuti tetszene,mert kicsit történelmi is:D
2016. szeptember 11. 18:18
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Nagyon sajnálom ezt a sok ártatlan embert! Én nem bírom az iylen szadista filmeket végignézni, ráadásul még igaz történet is, ez kikészít. Nagyon félős vagyok, és nem bírom elviselni az embertelenséget, kegyetlenséget, nekem csak a vígjátékok meg a fantasyk jöhetnek szóba...Csak én vagyok ilyen érzékeny lelkű?!?!% Ez normális??
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.