10+1 ok, amiért Justin Bieber szerethető
2016. szeptember 11. 15:03
|
|
Azt hittemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 253514 offline
|
Légyszi legyen Adeleröl és Ellie Gouldingról is!
2016. szeptember 11. 15:47
Mindenkiben van cukor és só. Ezek a pozitívumok, de szerintem nagyon érdekes proekt lenne, ha a cikkírók elkészítenék a 10+1 dolog amiért ki nem álható XY. Csak a teljesség igényéért.
2016. szeptember 11. 16:27
|
|
Csenge02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.15. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 237283 offline
|
Nem jó ez a cikk, mert csak a jókat írják le.
Olvastam ilyet Harry Styles-ről, és az jó is volt, mert neki nincsenek idióta balhéi.
Viszont Bieberről nem jó ilyet írni, mert nem arról híres, hogy értékelné a rajongóit...
Meg hát ezek a dolgok, amik le lettek írva... Alap, mindegyik.
Olvastam ilyet Harry Styles-ről, és az jó is volt, mert neki nincsenek idióta balhéi.
Viszont Bieberről nem jó ilyet írni, mert nem arról híres, hogy értékelné a rajongóit...
Meg hát ezek a dolgok, amik le lettek írva... Alap, mindegyik.
2016. szeptember 11. 16:27
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Szerintem nagyon jó cikk lett, egy-két indokkal nagyon nem értek egyet, főleg az utolsóval
D
Na de, igaz, hogy Justin is ember, folyamatosan hibázhat, de szerintem a ha nem lettek volna ott a rajongói amikor ő a szarban volt, akkor ő már nem is létezne a világ számára, és az a baj, hogy ő ezt nem veszi észre...
aztán, ahogy a kishúgával, öccsével bánik, tiszteletre méltó, aranyos dolog.
Azért valljuk be, nem minden hibáit ismeri el..
Tehetségesnek tehetséges, de volt már olyan hogy playbackelt.. Azért az, hogy ő volt a legjobb a Carpool Caraokéban az ért az nekem kicsit túlzás.. Igaz, hogy vicces meg minden, de azért nem csak ő volt a legjobb...
És szívesen olvasnék kylieról is
Na de, igaz, hogy Justin is ember, folyamatosan hibázhat, de szerintem a ha nem lettek volna ott a rajongói amikor ő a szarban volt, akkor ő már nem is létezne a világ számára, és az a baj, hogy ő ezt nem veszi észre...
aztán, ahogy a kishúgával, öccsével bánik, tiszteletre méltó, aranyos dolog.
Azért valljuk be, nem minden hibáit ismeri el..
Tehetségesnek tehetséges, de volt már olyan hogy playbackelt.. Azért az, hogy ő volt a legjobb a Carpool Caraokéban az ért az nekem kicsit túlzás.. Igaz, hogy vicces meg minden, de azért nem csak ő volt a legjobb...
És szívesen olvasnék kylieról is
2016. szeptember 11. 17:45
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
Csenge02, erre nem is gondoltam, de ha gyűjtenek 11 okot, amiért ő isteníthető, akkor megelégszek annyival is, azt a több 10.000 okot úgyse győznék szusszal begépelni, de legalább mások is látnák őt igazi valójában, nem csak a sajtó mocskolásait olvasnák.
2016. szeptember 12. 18:02
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
De itt nem írnak azokról amik miatt utálják.
2016. szeptember 13. 14:01
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En mindig is tamogattam. 2009 ota ismerem, kovetem a dolgait es az, hogy jo ember, mindig is latszodott.
Persze, vannak dolgok amiket en sem ertem miert csinalt, de tenyleg csak ember es a felet se tudjuk miken mehet keresztul
Persze, vannak dolgok amiket en sem ertem miert csinalt, de tenyleg csak ember es a felet se tudjuk miken mehet keresztul
2016. szeptember 13. 14:49
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
Nagyon nagyon szeretem Justint, de ő már nem ilyen:c nem lepi meg a rajongóit, nem énekel nekik, sőt még meg se öleli őket.. Szomotú ezt látni, hogy belőle is ez lett <3
2016. szeptember 14. 14:40
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Irtózatosan imádom Justint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én inkább 5000+1 okot tudnék írni róla, hogy miért szerethető
Annyira jó ember Justin, utálom ha valaki csak a botrányairól tud beszélni. És akik azt állítják, hogy buzi, pedig nem is az!!!
JUSTIN!!!!!!!!!!!
Én inkább 5000+1 okot tudnék írni róla, hogy miért szerethető
Annyira jó ember Justin, utálom ha valaki csak a botrányairól tud beszélni. És akik azt állítják, hogy buzi, pedig nem is az!!!
JUSTIN!!!!!!!!!!!
2016. szeptember 15. 19:03
|
|
HalfGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.28. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 259355 offline
|
Nos, én nem igazán szeretem őt, a zenéjét. nekem túl semmitmondóak és lightosak a számai, és nem bírom elviselni a hangját sem, de ez ízlés dolga. Viszont még az utálóknak is el kell ismerni, hogy nem csak börtönös meg lányos oldala van, ezek a tulajdonságai nagyon aranyosak.
2016. szeptember 16. 23:38
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
A húgával tényleg nagyon cuki volt. Nagyon édes a video.
De ettől nem fogom megszeretni..
De ettől nem fogom megszeretni..
2016. szeptember 20. 17:59
|
|
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline
|
Barki mondjom barmit akkor is szeretem❤❤❤
2016. október 03. 16:40
,,Chrisgirlhazza írta:Barki mondjom barmit akkor is szeretem❤️❤️❤️" Egyetértek!!én is szeretem nagyon de nagyon ❤️❤️❤️
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: