10+1 ok, amiért Justin Bieber szerethető
2016. szeptember 10. 14:55
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Légyszi legyen még cikk
Niall Horan ről
Liam Payne ről
és
Louis Tomlinson ról
Pls
Niall Horan ről
Liam Payne ről
és
Louis Tomlinson ról
Pls
2016. szeptember 10. 15:25
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
Bieberről csak ennyit tudunk írni, ugye?
De én ismerek olyat, akiben annyi szerethető dolog van, hogy azt jövő karácsonyi is lehetne sorolni. De róla nem muszáj, mivel teljesen botránymentes életet él, és csak szeretni lehet. Nem úgy, mint Justint...
2016. szeptember 10. 16:45
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Én pedig 100+1 okot tudok arra, miért nem szerethető.
2016. szeptember 10. 17:02
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Még mindig csak a hangját szeretem :DDD
2016. szeptember 10. 17:03
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Bieber,hát hogy is mondjam,nem a szívem csücske...természetesen tényleg, azért az én szívem is meglágyult egy kicsit,hiszen nem olyan rossz ő,mint ahogy sokan gondolják,de sajnos ezek a jó tulajdonságai nem tüntetik el a rosszakat, amikor leköpi a rajongóit stb. Abban pedig egyetértek az előttem szólókkal,hogy az,hogy tehetséges,nem túl nagy dolog,hiszen azért sztár, énekes...ezért kapja azt a rengeteg sok pénzt, ami a tulajdonában van. Igen, van egy szerethető oldala,de ennyi sajnos nem elég ahhoz,hogy egy laikus, mint én is, megkedvelje.
2016. szeptember 10. 17:17
Nem a szívem csücske Justin , nem szeretem a számait sem, de azt elismerem hogy elég rendes srác...ha éppen nem a botrányt kavarja maga körül akár a port.DE.Hiába is keresünk 10 random tényt arra hogy miért lehetne szeretni, egyszerűen nem lehet elfelejteni azt a sok rosszat amit elkövetett. Az az igazság hogy én sosem szerettem Justin-t és ez nem fog változni 10 ok ide vagy oda.SORRY.
2016. szeptember 10. 19:09
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
Lehet szeretni is, mindezekért, és utálni is, mert valljuk be, nem épp egy példaképnek találták ki. Egyébként örülök, hogy végre megmutatják valakinek a jó oldalát is, nem csak a rosszat. Szeretnék egy ilyen cikket Michael Jacksonról is olvasni.
2016. szeptember 10. 19:57
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Idézet (Timi love @ 2016.09.10. 19:09)
Lehet szeretni is, mindezekért, és utálni is, mert valljuk be, nem épp egy példaképnek találták ki. Egyébként örülök, hogy végre megmutatják valakinek a jó oldalát is, nem csak a rosszat. Szeretnék egy ilyen cikket Michael Jacksonról is olvasni. 
Támogatom
2016. szeptember 10. 20:39
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Azért én tehetségesnek nem mondanám XD de itt persze nem beszélünk a hibákról, meg kérem szépen miért csak ilyen botrányhősökről írnak cikkeket, hogy fényesitsék őket
2016. szeptember 10. 21:07
|
|
astonmartinprincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 259436 offline
|
Mindennek ellenére nagyon szeretem, és tisztelem.
Szeretném látni, ahogy összeszedi magát,mert a mostani barátnője nem épp a legjobb viselkedésre sarkallja.
Jaj, te hibbant, szeretlek.
Szeretném látni, ahogy összeszedi magát,mert a mostani barátnője nem épp a legjobb viselkedésre sarkallja.
Jaj, te hibbant, szeretlek.
2016. szeptember 10. 21:33
|
|
BodaiBellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 242239 offline
|
nagyon jó lett! <3 szerintem is az egyik leginspirálóbb híresség manapság!
2016. szeptember 11. 10:46
|
|
Réka Farkasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 257103 offline
|
Király cikk lett. Szívesen olvasnék Kylie-ról is.
2016. szeptember 11. 12:22
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
NEM MONDOM AZT HOGY JUSTIN ROSSZ EMBER DE A FENTI OKOK ENYHÉN TÚLZÁS.
Először is Justinka lehet hogy régebben szerette a rajongóit de ma már csak pénz forrásnak tekinti őket akik csak arra jó neki hogy megvegyék az albumát és és kifizetésék a méregdrága koncertjegyeket hogy a pénzből még többet tudjon költeni az alkalmi csajaira.
Régebben valóban felhívott lányokat a színpadra és énekelt nekik mert akkor még nem volt ennyire elszállva magától ma már mért nem csinál ilyesmit a koncertjén???
Meglepi a kishúgát?? ez most vicc??? komolyan ez mért ok arra hogy szeressem hiszen ez alap dolog hogy szereti a húgát és fogadni mernék hogy ez is egy megtervezett pillanat volt..
Persze a sok botrány mellett az imázáshoz kell egy kis jó média fogás is erre jó ha évente párszor a kamera előtt jó pofizik pár beteg kislánnyal ez nagyon cute tényleg de lemerném fogadni hogy ez is lestresszeli szegyén jó lelkét. annyira hogy csak akkor csinál ilyent általában amikor valami nagy botrányt okozott. és kell egy kis jó visszhang is a magazinokba.. komolyan eddig nem vették észre hogy Justinra mindig egy-egy botránya után tör rá a jótékonykodás?
Az egyik legjobb carpool-karaoket még egy hülyeség látszik hogy a cikk író nem tudott már mit kitalálni ezért mi a francért kéne őt szeretnem Adele százszor jobbat mutatott.
Elismeri a hibáit még egy vicc?? oké beismerte hogy bunkó volt de ez nem teszi jóvá azt a sok szart amit most csinál a rajongóival. leköpi őket, azt mondja hogy lestresszelik őt ezért még az utcán sem hajlandó megállni közös képet csinálni (oké néha tényleg sok amit csinál néhány de ezért mindenkit büntetni?) , megfenyegeti őket hogy törli magát IG-ről ha csúnyát írnak a az akkor még csak 1 hetes csajáról meg hogy magánéletet szeretnének erre az első adott alkalomkor nyilvánosan szexelnek, betiltja a meet and greet-et amiét amúgy horribilis összeget kért.
Segített egy nőnek, akit elütött az autó ez alap dolog hogy segít ha látja hiszen ez cserben hagyás lett volna és milyen meglepő ott volt egy kamera is..
+ 1. okon a végére meg egyenesen visítottam a nevetéstől..
"2014-ben megjárta a börtönt, elzárkózott a világtól, és úgy viselkedett, mintha ő lenne a mindenség ura – nem tisztelve senkit. Így senki nem számított arra, hogy rá egy évre talpra áll, és teljesen új, botránymentes oldalát mutatja meg." - EZT A CIKK ÍRÓ REMÉLEM VICCNEK SZÁNTA A VÉGÉRE VAGY Ő ENNYIRE LEMARADT ÉS NEM LÁTTA HOGY MI TÖRTÉNT AZ UTÓBBI HÓNAPOKBAN E SZERINT IGEN
Tudom hogy Justin is csak egy ember aki hibázik és egy rajongó számára öröm ez a cikk de nem rajongóként nézve szánalom hogy olyan nevetséges dolgokat kapartak össze indoknak mint pl hogy jó fej a húgával vagy hogy jó volt a carpool karaoke videója?? énnél jobb okokat nem tudtak volna össze szedni?
ahogy látom ugyan az volt a cikk írója mint a Harry Styles <3 cikknek na ott biztos vagyok benne hogy nem volt ennyire keserves össze szedni azokat...
Először is Justinka lehet hogy régebben szerette a rajongóit de ma már csak pénz forrásnak tekinti őket akik csak arra jó neki hogy megvegyék az albumát és és kifizetésék a méregdrága koncertjegyeket hogy a pénzből még többet tudjon költeni az alkalmi csajaira.
Régebben valóban felhívott lányokat a színpadra és énekelt nekik mert akkor még nem volt ennyire elszállva magától ma már mért nem csinál ilyesmit a koncertjén???
Meglepi a kishúgát?? ez most vicc??? komolyan ez mért ok arra hogy szeressem hiszen ez alap dolog hogy szereti a húgát és fogadni mernék hogy ez is egy megtervezett pillanat volt..
Persze a sok botrány mellett az imázáshoz kell egy kis jó média fogás is erre jó ha évente párszor a kamera előtt jó pofizik pár beteg kislánnyal ez nagyon cute tényleg de lemerném fogadni hogy ez is lestresszeli szegyén jó lelkét. annyira hogy csak akkor csinál ilyent általában amikor valami nagy botrányt okozott. és kell egy kis jó visszhang is a magazinokba.. komolyan eddig nem vették észre hogy Justinra mindig egy-egy botránya után tör rá a jótékonykodás?
Az egyik legjobb carpool-karaoket még egy hülyeség látszik hogy a cikk író nem tudott már mit kitalálni ezért mi a francért kéne őt szeretnem Adele százszor jobbat mutatott.
Elismeri a hibáit még egy vicc?? oké beismerte hogy bunkó volt de ez nem teszi jóvá azt a sok szart amit most csinál a rajongóival. leköpi őket, azt mondja hogy lestresszelik őt ezért még az utcán sem hajlandó megállni közös képet csinálni (oké néha tényleg sok amit csinál néhány de ezért mindenkit büntetni?) , megfenyegeti őket hogy törli magát IG-ről ha csúnyát írnak a az akkor még csak 1 hetes csajáról meg hogy magánéletet szeretnének erre az első adott alkalomkor nyilvánosan szexelnek, betiltja a meet and greet-et amiét amúgy horribilis összeget kért.
Segített egy nőnek, akit elütött az autó ez alap dolog hogy segít ha látja hiszen ez cserben hagyás lett volna és milyen meglepő ott volt egy kamera is..
+ 1. okon a végére meg egyenesen visítottam a nevetéstől..
"2014-ben megjárta a börtönt, elzárkózott a világtól, és úgy viselkedett, mintha ő lenne a mindenség ura – nem tisztelve senkit. Így senki nem számított arra, hogy rá egy évre talpra áll, és teljesen új, botránymentes oldalát mutatja meg." - EZT A CIKK ÍRÓ REMÉLEM VICCNEK SZÁNTA A VÉGÉRE VAGY Ő ENNYIRE LEMARADT ÉS NEM LÁTTA HOGY MI TÖRTÉNT AZ UTÓBBI HÓNAPOKBAN E SZERINT IGEN
Tudom hogy Justin is csak egy ember aki hibázik és egy rajongó számára öröm ez a cikk de nem rajongóként nézve szánalom hogy olyan nevetséges dolgokat kapartak össze indoknak mint pl hogy jó fej a húgával vagy hogy jó volt a carpool karaoke videója?? énnél jobb okokat nem tudtak volna össze szedni?
ahogy látom ugyan az volt a cikk írója mint a Harry Styles <3 cikknek na ott biztos vagyok benne hogy nem volt ennyire keserves össze szedni azokat...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: