Starity

10+1 ok, amiért Justin Bieber szerethető

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 10. 14:50 #41
- törölt felhasználó -    
Jó cikk lett smileeee.gif
2016. szeptember 10. 14:55 #42
DrectionFanGirl
DrectionFanGirl
visszatérő vendég

StátuszOne Dream...One Band...One Direction
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 186
Csatolások: 0
Azonosító: 255979
Légyszi legyen még cikk
Niall Horan ről
Liam Payne ről
és
Louis Tomlinson ról
Pls smileeee.gif
2016. szeptember 10. 15:25 #43
BeatlesFan9
BeatlesFan9
új tag

StátuszCaptain America, tho
Hozzászólás: 76
Azonosító: 253794
Bieberről csak ennyit tudunk írni, ugye? biggrin.gif De én ismerek olyat, akiben annyi szerethető dolog van, hogy azt jövő karácsonyi is lehetne sorolni. De róla nem muszáj, mivel teljesen botránymentes életet él, és csak szeretni lehet. Nem úgy, mint Justint...
2016. szeptember 10. 15:51 #44
- törölt felhasználó -    
Hát, ettől nem lett a kedvencem.
2016. szeptember 10. 16:45 #45
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Én pedig 100+1 okot tudok arra, miért nem szerethető.
2016. szeptember 10. 17:02 #46
NóraMészáros
NóraMészáros

Státuszinsta/snap: @mszrs.nora
Hozzászólás: 546
Csatolások: 41
Azonosító: 208863
Még mindig csak a hangját szeretem :DDD
2016. szeptember 10. 17:03 #47
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Bieber,hát hogy is mondjam,nem a szívem csücske...természetesen tényleg, azért az én szívem is meglágyult egy kicsit,hiszen nem olyan rossz ő,mint ahogy sokan gondolják,de sajnos ezek a jó tulajdonságai nem tüntetik el a rosszakat, amikor leköpi a rajongóit stb. Abban pedig egyetértek az előttem szólókkal,hogy az,hogy tehetséges,nem túl nagy dolog,hiszen azért sztár, énekes...ezért kapja azt a rengeteg sok pénzt, ami a tulajdonában van. Igen, van egy szerethető oldala,de ennyi sajnos nem elég ahhoz,hogy egy laikus, mint én is, megkedvelje.
2016. szeptember 10. 17:11 #48
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Ha valaki eddig is utálta akkor ezután is fogja. Nem hiszem, hogy ez a cikk változtatna a véleményén.
A következő cikkben szívesen olvasnék Chester Benningtonról.
2016. szeptember 10. 17:17 #49
- törölt felhasználó -    
Nem a szívem csücske Justin , nem szeretem a számait sem, de azt elismerem hogy elég rendes srác...ha éppen nem a botrányt kavarja maga körül akár a port.DE.Hiába is keresünk 10 random tényt arra hogy miért lehetne szeretni, egyszerűen nem lehet elfelejteni azt a sok rosszat amit elkövetett. Az az igazság hogy én sosem szerettem Justin-t és ez nem fog változni 10 ok ide vagy oda.SORRY.
2016. szeptember 10. 19:09 #50
Timi love
Timi love
visszatérő vendég
Hozzászólás: 369
Csatolások: 95
Azonosító: 218390
Lehet szeretni is, mindezekért, és utálni is, mert valljuk be, nem épp egy példaképnek találták ki. Egyébként örülök, hogy végre megmutatják valakinek a jó oldalát is, nem csak a rosszat. Szeretnék egy ilyen cikket Michael Jacksonról is olvasni. smileeee.gif
2016. szeptember 10. 19:57 #51
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Azonosító: 251568
Idézet (Timi love @ 2016.09.10. 19:09)
Lehet szeretni is, mindezekért, és utálni is, mert valljuk be, nem épp egy példaképnek találták ki. Egyébként örülök, hogy végre megmutatják valakinek a jó oldalát is, nem csak a rosszat. Szeretnék egy ilyen cikket Michael Jacksonról is olvasni. smileeee.gif

Támogatom thumbsup.gif
2016. szeptember 10. 20:09 #52
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
Mostanában szimpatikus lett Justin, amúgy jó cikk, legyen még!smileeee.gif
2016. szeptember 10. 20:10 #53
- törölt felhasználó -    
Jó cikk lett! heart.gif Justin
2016. szeptember 10. 20:39 #54
BlackVeilBrides-26
BlackVeilBrides-26
Hozzászólás: 509
Azonosító: 249167
Azért én tehetségesnek nem mondanám XD de itt persze nem beszélünk a hibákról, meg kérem szépen miért csak ilyen botrányhősökről írnak cikkeket, hogy fényesitsék őket
2016. szeptember 10. 21:07 #55
astonmartinprincess
astonmartinprincess
új tag

Státuszwe die, so what?
Hozzászólás: 18
Azonosító: 259436
Mindennek ellenére nagyon szeretem, és tisztelem.
Szeretném látni, ahogy összeszedi magát,mert a mostani barátnője nem épp a legjobb viselkedésre sarkallja.
Jaj, te hibbant, szeretlek.
2016. szeptember 10. 21:33 #56
BodaiBella
BodaiBella
új tag
Hozzászólás: 47
Azonosító: 242239
nagyon jó lett! <3 szerintem is az egyik leginspirálóbb híresség manapság!
2016. szeptember 10. 22:14 #57
tweeety
tweeety
visszatérő vendég

Státusz"Oh it's too good to be young and stupid, baby..."
Hozzászólás: 404
Csatolások: 2
Azonosító: 207212
justin! heart.gif
2016. szeptember 11. 00:22 #58
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett smileeee.gif
2016. szeptember 11. 10:46 #59
Réka Farkas
Réka Farkas
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 257103
Király cikk lett. Szívesen olvasnék Kylie-ról is.
2016. szeptember 11. 12:22 #60
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
NEM MONDOM AZT HOGY JUSTIN ROSSZ EMBER DE A FENTI OKOK ENYHÉN TÚLZÁS.

Először is Justinka lehet hogy régebben szerette a rajongóit de ma már csak pénz forrásnak tekinti őket akik csak arra jó neki hogy megvegyék az albumát és és kifizetésék a méregdrága koncertjegyeket hogy a pénzből még többet tudjon költeni az alkalmi csajaira.
Régebben valóban felhívott lányokat a színpadra és énekelt nekik mert akkor még nem volt ennyire elszállva magától ma már mért nem csinál ilyesmit a koncertjén???
Meglepi a kishúgát?? ez most vicc??? komolyan ez mért ok arra hogy szeressem hiszen ez alap dolog hogy szereti a húgát és fogadni mernék hogy ez is egy megtervezett pillanat volt..
Persze a sok botrány mellett az imázáshoz kell egy kis jó média fogás is erre jó ha évente párszor a kamera előtt jó pofizik pár beteg kislánnyal ez nagyon cute tényleg de lemerném fogadni hogy ez is lestresszeli szegyén jó lelkét. annyira hogy csak akkor csinál ilyent általában amikor valami nagy botrányt okozott. és kell egy kis jó visszhang is a magazinokba.. komolyan eddig nem vették észre hogy Justinra mindig egy-egy botránya után tör rá a jótékonykodás?
Az egyik legjobb carpool-karaoket még egy hülyeség látszik hogy a cikk író nem tudott már mit kitalálni ezért mi a francért kéne őt szeretnem Adele százszor jobbat mutatott.
Elismeri a hibáit még egy vicc?? oké beismerte hogy bunkó volt de ez nem teszi jóvá azt a sok szart amit most csinál a rajongóival. leköpi őket, azt mondja hogy lestresszelik őt ezért még az utcán sem hajlandó megállni közös képet csinálni (oké néha tényleg sok amit csinál néhány de ezért mindenkit büntetni?) , megfenyegeti őket hogy törli magát IG-ről ha csúnyát írnak a az akkor még csak 1 hetes csajáról meg hogy magánéletet szeretnének erre az első adott alkalomkor nyilvánosan szexelnek, betiltja a meet and greet-et amiét amúgy horribilis összeget kért.
Segített egy nőnek, akit elütött az autó ez alap dolog hogy segít ha látja hiszen ez cserben hagyás lett volna és milyen meglepő ott volt egy kamera is..

+ 1. okon a végére meg egyenesen visítottam a nevetéstől..
"2014-ben megjárta a börtönt, elzárkózott a világtól, és úgy viselkedett, mintha ő lenne a mindenség ura – nem tisztelve senkit. Így senki nem számított arra, hogy rá egy évre talpra áll, és teljesen új, botránymentes oldalát mutatja meg." - EZT A CIKK ÍRÓ REMÉLEM VICCNEK SZÁNTA A VÉGÉRE VAGY Ő ENNYIRE LEMARADT ÉS NEM LÁTTA HOGY MI TÖRTÉNT AZ UTÓBBI HÓNAPOKBAN E SZERINT IGEN

Tudom hogy Justin is csak egy ember aki hibázik és egy rajongó számára öröm ez a cikk de nem rajongóként nézve szánalom hogy olyan nevetséges dolgokat kapartak össze indoknak mint pl hogy jó fej a húgával vagy hogy jó volt a carpool karaoke videója?? énnél jobb okokat nem tudtak volna össze szedni?
ahogy látom ugyan az volt a cikk írója mint a Harry Styles <3 cikknek na ott biztos vagyok benne hogy nem volt ennyire keserves össze szedni azokat...
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok