Őrült sátánista elméletbe keverték Taylor Swiftet
2016. szeptember 10. 18:18
|
|
astonmartinprincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 259436 offline
|
A LaVey-i sátánizmus a modern-ateista, a Bal Kéz Útját követő (jelen esetben részben a zsidó és keresztény mitológiára épülő) vallások egyike. Ezen sátánizmus lényege az egyén fontossága, a létezés és az élet tisztelete a felsőbb hatalmak helyett; az egyént tekinti önmaga istenének. - sok sátánistaságnak köze sincs a sátánhoz, szóval mi lenne, ha ilyen idióta dolgokat nem tennének közzé?
Köszönjük.
Köszönjük.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. szeptember 10. 22:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Már megmondani sem tudom, hogy valaha olvastam-e ennél nagyobb marhaságot.
Ennél még Hitler titkos szövetsége az UFO-kkal is hihetőbb, pedig az a hoax is évek óta terjeng a neten.
Én is odavagyok az összeesküvés elméletekért, de ez ezer sebből vérzik. Eléggé unalmas téjlorka lejáratása, már rohadtul unom, pedig rühellem a csajt.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. szeptember 10. 22:16
|
|
vilubaba11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 222682 offline
|
Oké,a Bart Baker csinál paródiákat...de a paródia szórakoztatás céljából készül.Nem tudom elhinni ki az a nagyon idióta aki valami földöntúli dologhoz kapcsolja ezeket.Mindenesetre én nem hiszek ilyesfajta dolgokban szóval ezzel engem nem tudnak etetni
2016. szeptember 11. 10:12
|
|
lilacxxskyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 257757 offline
|
nem hiszem el ezt az egészet, de azért egy kicsit ijesztő. ha most este lenne, nehezen tudnék elaludni. bármitől meg tudok ilyedni. és taylor sajnálom, hogy belekeverték ebbe.
2016. szeptember 11. 11:49
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Inkább csak báb max,akit rángatnak zsínóron,de mint valami főmufti a sátánizmuson belül vagy haonlók.Áh.
Amúgy attól,hogy az illuminati nem tolja elébed magát szemtől -szembe nem jelenti azt,hogy megszűnt vagy nem ügyködne valamin.De ez a téma sokakat meghalad,még sokszor engem is,aki azért kutakodik ezek a dolgok után és nem feltétlen a wikipédián át..
Amúgy attól,hogy az illuminati nem tolja elébed magát szemtől -szembe nem jelenti azt,hogy megszűnt vagy nem ügyködne valamin.De ez a téma sokakat meghalad,még sokszor engem is,aki azért kutakodik ezek a dolgok után és nem feltétlen a wikipédián át..
2016. szeptember 11. 12:00
Na jó, ez már tényleg orbitálisan nagy hülyeség.
2016. szeptember 11. 14:06
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Először nagyot röhögtem, de amikor rájöttem, hogy egyesek komolyan veszik, csak a fejem tudtam a falba verni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.