A Jenner lányok liftbe szorultak Hailey Baldwinnal
2016. szeptember 09. 18:05
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.09.09. 16:42)
Úristen! Atyaég!
Komolyan mondom,miért,kérdem MIÉRT kell ennyire lesüllyedni,Starity? Miért kell ilyen hírértéktelen cikkeket írni tehetségteleb celebekről!? Miközben többség nem is szereti,sőt,utálja! Nem hittem volna,tényleg,hogy képesek már erről is cikket írni! Nem lepődnék meg,ha mostmár arról is cikk lenne,hogy sz@rt egy nagyot,mert ugyebár,az átlagemberrel nem történik meg.
Komolyan mondom,miért,kérdem MIÉRT kell ennyire lesüllyedni,Starity? Miért kell ilyen hírértéktelen cikkeket írni tehetségteleb celebekről!? Miközben többség nem is szereti,sőt,utálja! Nem hittem volna,tényleg,hogy képesek már erről is cikket írni! Nem lepődnék meg,ha mostmár arról is cikk lenne,hogy sz@rt egy nagyot,mert ugyebár,az átlagemberrel nem történik meg.
Szerintem nem a te feladatod eldönteni hogy milyen témájú cikkeket hozzon fel a sztarity..
A moderátorok döntik el akik szerintem pont azért lettek ennek az oldalnak a moderátorai mert (érettek,bölcsek,és talpra esettek erre a feladatra)ha ők jónak és hírértékűnek látják a cikket akkor az úgy is van..
Nem kötelező ennek az oldalnak a tagja lenni,ha szerinted "lesüllyedt a Starity" akkor mit keresel még itt???
Máskülönben meg attól mert a többség "utálja" még jelenhetnek meg róla cikkek,ez nem többség kérdése szerintem...
Ha nem szereted már pedig nagyon úgy tűnik hogy nem szereted ne kommentálj a cikkhez,senki sem kötelezett rá hogy olvasd el és írj alá valamit is..De javíts ki a tévednék..
2016. szeptember 09. 19:18
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Már többször szorultam liftbe, szörnyű érzés (az egyiknél áramszünet miatt, szóval sötét is volt), rögtön nyomtam én is a gombot, hogy hívjak segítséget, de tudjátok nem mindig rá egy percre érkezik a segítség, gondolom el akarták ütni valamivel az időt. Mint olvashattuk a cikkben, több mint egy órát töltöttek ott, gondolom el kezdtek unatkozni. Nem kell mindenben az utálatot látni.
2016. szeptember 09. 19:28
|
|
Lisa 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 254086 offline
|
Nem nagyon bírom a Jenner lányokat, de most meg kell védenem őket. Szerintem nem kell felkapni a vizet, hogy Snapchat-en videót csinált. Mi mással üthetné el az időt és ez egy olyan emlék, amire emlékezni szeretne az ember. Szerintem legalábbis
2016. szeptember 09. 19:30
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tegnap nagyban sétálok este a lift felé, hisz - gondoltam én -, van a jó büdös francnak kedve lépcsőzni, így hát meghívtam. Amint kinyílt az ajtó, totál sötét volt benne, úgyhogy mégis a lépcsőzésre és a nyakkitörésre voksoltam. Én is naponta ezerszer használom a liftet, de ha valami nem stimmel vele egy picit sem, akkor inkább egy alternatív megoldást választok. Megesik, előfordul, nem nagy dolog. És az a szőke haj valami tragédia... mintha ráborítottak volna a csaj fejére egy adag vaníliás pudingot.
2016. szeptember 09. 19:42
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Velem egyszer két emelet között állt még a lift és kinyílt az ajtó. Miután leküzdöttem az ijedtséet és a döbbenetet megnyomtamm újra az emelet gombját és ment tovább a lift. (Panelház pls miért tetted ezt velem?)
2016. szeptember 09. 20:02
Én speciel a Liftet bírom!
Azért 1 óráig bennlenni nem a legjobb dolog!
Nekem egyszer a mogyoródi aquaparkban a fedett csúszda okozott problémát, alig vártam a csúszás végét! De aztán szerencsésen csobbantam!
2016. szeptember 09. 20:17
Igen! Videónak és képnek mindenképp kellett készülnie!
2016. szeptember 09. 20:19
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Soha sem szállok liftbe, annyira nyomasztónak tartom... Volt hogy már elsírtam magam azon a fél perces úton mert annyira féltem, pedig nem is állt meg. Főleg az olyan lifteket nem bírom amik olyanok mintha egy dobozban lennél, még tükör sincs bennük (az átlátszókat még talán kibírom...) úgyhogy megtudom érteni, sőt csodálom hogy elsőre viccesen fogták fel.
2016. szeptember 09. 20:25
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Rendben kijöttek.
Nem szorultam még be soha, de nem is szeretnék. Remélem nem is fogok.
2016. szeptember 09. 21:45
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Na most erről már megint miért lett cikk?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: