A legrosszabb rémálma elevenedett meg Kendallnek, Kylie-nak és Hailey-nek: liftben ragadtak.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Jenner lányok liftbe szorultak Hailey Baldwinnal
2016. szeptember 09. 15:44
|
|
SoldierofFreedomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 249835 offline
|
Sajnálnom kéne őket? Valahogy nem tudom....
2016. szeptember 09. 16:00
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Én naponta használok liftet és direkt nem gondolok ilyenekre olyankor mert azért a 9.-ről lejönni mindig amikor le akarok menni... Háttt... Nem lenne valami jó érzés fogalmazzunk így. xD De hogyha bent ragadnék simán megnyomnám a vészcsengőt és várnék. Én nem vagyok az a lift miatt kiakadós fajta ezért is sajnálom azokat akiknek ilyen fóbiájuk van. :/ Ja és csak én nem láttam egyiken sem hogy idegösszeomlása lenne?
Tök jól elvoltak a liftbe ettek meg snapchatheltek xDD
2016. szeptember 09. 16:06
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Nem hazudtolták meg magukat. Ha beszorulnék egy liftbe tuti első dolgom lenne,hogy kirakjam Snapchatre.
De tudom-tudom,én nem vagyok celeb...nem vagyok Kylie meg Kendall Jenner :/
De tudom-tudom,én nem vagyok celeb...nem vagyok Kylie meg Kendall Jenner :/
2016. szeptember 09. 16:24
Hát sajnálom őket, mert nem egy kellemes helyzet, de nekem biztos nem az lett volna ez első dolgom hogy snapeljek...
2016. szeptember 09. 16:42
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Úristen! Atyaég!
Komolyan mondom,miért,kérdem MIÉRT kell ennyire lesüllyedni,Starity? Miért kell ilyen hírértéktelen cikkeket írni tehetségteleb celebekről!? Miközben többség nem is szereti,sőt,utálja! Nem hittem volna,tényleg,hogy képesek már erről is cikket írni! Nem lepődnék meg,ha mostmár arról is cikk lenne,hogy sz@rt egy nagyot,mert ugyebár,az átlagemberrel nem történik meg.
Komolyan mondom,miért,kérdem MIÉRT kell ennyire lesüllyedni,Starity? Miért kell ilyen hírértéktelen cikkeket írni tehetségteleb celebekről!? Miközben többség nem is szereti,sőt,utálja! Nem hittem volna,tényleg,hogy képesek már erről is cikket írni! Nem lepődnék meg,ha mostmár arról is cikk lenne,hogy sz@rt egy nagyot,mert ugyebár,az átlagemberrel nem történik meg.
2016. szeptember 09. 16:46
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Úristen nekem is ez a legnagyobb rémálmom :ooo én sztem 10 másodperc után bepánikolnék
jó isten, én nagyon durván félek ettől
szegény Kylie
2016. szeptember 09. 17:07
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Ezek még ilyenkor is fotózkodnak snapchatre vagy mi van? Vagy csak én vagyok ilyen gáz, hogy ha egy liftbe beszorulnek nem az lenne az első dolgom hogy fel megyek snapre és gyártom az értelmetlen képeket még videókat?
2016. szeptember 09. 17:23
Most komolyan? Először nem az lenne az érett dolog, ha telefonálnának vagy megnyomnák a vészcsengőt? Nekik nem, mert ők előtte mindenáron ki akarták posztolni ezt snapchatre, mert az biztos nagyon fontos dolog volt, még ennél a helyzetnél is fontosabb.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: